Тема 2. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- Brat mu
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2006 330xd, 2008 A8 4.2tdi
- Мечтае да кара: WBS
Re: Тема 2. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
dextuar написа:Е ти какво очакваш, хем кожа, хем 6-так, хем на 96к пък и с екстри и за под 15 бона. Знам, че е 10г. дизел и трябва да го подаряват, ама уви не гиBrat mu написа:mynameismiro написа:http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11477750223925893
Някой да я е виждал ? Заслужава ли си да се гледа изобщо ?
Толкова постна за 14к...не бих й гледал дори обявата.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
С други думи ти би я купил,защото е върната на 96к?
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Тема 2. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
С други думи не бих я погледнал въобще. 14к за 6-так дизел, че аз за 2-ката ми дизел съм дал повечеBrat mu написа:dextuar написа:Е ти какво очакваш, хем кожа, хем 6-так, хем на 96к пък и с екстри и за под 15 бона. Знам, че е 10г. дизел и трябва да го подаряват, ама уви не гиBrat mu написа:mynameismiro написа:http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11477750223925893

- Brat mu
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2006 330xd, 2008 A8 4.2tdi
- Мечтае да кара: WBS
dextuar написа:С други думи не бих я погледнал въобще. 14к за 6-так дизел, че аз за 2-ката ми дизел съм дал повечеBrat mu написа:dextuar написа:Е ти какво очакваш, хем кожа, хем 6-так, хем на 96к пък и с екстри и за под 15 бона. Знам, че е 10г. дизел и трябва да го подаряват, ама уви не гиBrat mu написа:mynameismiro написа:http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11477750223925893

- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Bexim написа:Те половината коли са върнати до записа от последното си влизане и после стандартното:
- тя не е карана,
- купил си е друга кола, за това я продава,
- дал я е на баба си..
Вчера присъствах на това как стягат една Е90тка за продажба

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Taruno написа:Bexim написа:Те половината коли са върнати до записа от последното си влизане и после стандартното:
- тя не е карана,
- купил си е друга кола, за това я продава,
- дал я е на баба си..
Вчера присъствах на това как стягат една Е90тка за продажбаот 700к я врътнаха на 205к ще излезне в мобиле до две три седмици, че влезна за боя.
Какъв мотор?
- drago9205
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi, MHD stage 2, xHP stage 3
- Мечтае да кара: без да се ядосва
Много ми е интересно такива за какви пари наистина ги взимат и колко наливат в "стягането". Ако имаш инфо би ли споделил, колега? 

- Taruno
- старши ентусиаст
-
drago9205 написа:Много ми е интересно такива за какви пари наистина ги взимат и колко наливат в "стягането". Ако имаш инфо би ли споделил, колега?
За 7 са я взели, ама колата беше в окаяно състояние - не ми е удобно да снимам, нямам точно инфо ама надали повече от 2к ще влязат в оправянето, боя, няколко сменени елемента, нов волан и бег.
320ка автомат, седан, прилично количество екстри и стойки за чашки !!!
- drago9205
- старши ентусиаст
-
Представях си, че в такова състояние им дават по 3к евра и товарят на автовоза. Но може би е заради екстрите и автомата.
Но все пак при тази инвестиция ще я пуснат на 11999, с пазаренето 11000 и ще са на добра печалба
Но все пак при тази инвестиция ще я пуснат на 11999, с пазаренето 11000 и ще са на добра печалба

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Taruno написа:drago9205 написа:Много ми е интересно такива за какви пари наистина ги взимат и колко наливат в "стягането". Ако имаш инфо би ли споделил, колега?
За 7 са я взели, ама колата беше в окаяно състояние - не ми е удобно да снимам, нямам точно инфо ама надали повече от 2к ще влязат в оправянето, боя, няколко сменени елемента, нов волан и бег.
320ка автомат, седан, прилично количество екстри и стойки за чашки !!!
Ехее, това с М47? Той ще излезе милионник тоя мотор

- Taruno
- старши ентусиаст
-
Има една много наъочена пловдивска 1ничка с агрсивен мап 120ка м47 на 850к, с правилна поддръжка и милион ще изкара
- drago9205
- старши ентусиаст
-
Абе това наистина излиза най-коравият мотор, който БМВ правят последните години. Нищо чудно, че в темата доста често се препоръчва и търси 320д
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
мда ама до 2007 после става точно обратното - почват да го правят от кашкавал .. а 2007 са си старички коли на доста км и пак не се знае ..
Alexi написа:мда ама до 2007 после става точно обратното - почват да го правят от кашкавал .. а 2007 са си старички коли на доста км и пак не се знае ..
То и жена като взимаш пак е старичка, на доста км и не се знае, ама взимат и си ги карат хората

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
(h)aman написа:Alexi написа:мда ама до 2007 после става точно обратното - почват да го правят от кашкавал .. а 2007 са си старички коли на доста км и пак не се знае ..
То и жена като взимаш пак е старичка, на доста км и не се знае, ама взимат и си ги карат хората
Късмет му се вика

Здравейте, колеги! Спрял съм се на ето този екземпляр
http://www.cars.bg/c1662988
Технически колата е ок, ходовата част също е здрава. Единственото нещо, което ме притесни е следното:
https://drive.google.com/file/d/0B2A9cT ... E9mUGJSODQ
Според вас много ли е зле това? Не можах да видя останалата част на купето отдолу, тъй като абсолютно цялата кола е покрита с пластмаси. По самото купе, прагове, лайсни на вратите и покрай двигателя изненадващо не видях никаква ръжда. Благодаря за отделеното време! Поздрави
http://www.cars.bg/c1662988
Технически колата е ок, ходовата част също е здрава. Единственото нещо, което ме притесни е следното:
https://drive.google.com/file/d/0B2A9cT ... E9mUGJSODQ
Според вас много ли е зле това? Не можах да видя останалата част на купето отдолу, тъй като абсолютно цялата кола е покрита с пластмаси. По самото купе, прагове, лайсни на вратите и покрай двигателя изненадващо не видях никаква ръжда. Благодаря за отделеното време! Поздрави