Бързи въпроси и отговори
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- Satanism
- ентусиаст
-
- Кара: 2015 F31 LCI 320dA
Re: Бързи въпроси и отговори
Памет на седалките или ел.сгъваеми огледала. Иначе не става.
- Del_Piero50
- Потребител
-
Gladiator_BG то сега като съм на контакт и като слушам музика ми пише ми акумолатора ми е слаб.Явно е това проблема.Ако имаше нещо изгоряло трябваше да светне предполагам.То аз не я и карам мн колата.Явно трябва да сменя акумолатора.Иначе всички светлини работят но ме дразни че не светва сега като я отключвам.Мерси за инфотлGladiator_BG написа:Del_Piero50 написа:Здр,когато отключвах колата и съм дал на (автоматично включване на фаровете)преди ми светваха ринговете и таблото от няколко дни обаче не светват и таблото и то не светва.Светва само Флакона колата.Защо така?Къде може да е проблема.Иначе като дам само да светят ринговете си работят без проблем.Е90 2008 г е колата
Изпратено от моят SM-A510F с помощта на Tapatalk
Може би слаб акумулатор. колата сама си спира различни системи когато нямаш необходимия заряд. Скоро може би ще започне да ти се ресетва и часовника.
- R1d3r
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 335i
- Мечтае да кара: M3 F80
- Детайли за колата: ex:E46 325, E46 330i LCI, E92 330d, E90 330d LCI
R1d3r написа:Е92 - защо доста често при включване на задна скорост, не се пуска автоматично PDC-то? Трябва да го натискам аз от конзолата.
R1d3r написа:R1d3r написа:Е92 - защо доста често при включване на задна скорост, не се пуска автоматично PDC-то? Трябва да го натискам аз от конзолата.
Ръчка или автомат?
- R1d3r
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 335i
- Мечтае да кара: M3 F80
- Детайли за колата: ex:E46 325, E46 330i LCI, E92 330d, E90 330d LCI
Ръчка е.
Sent from my COL-L29 using Tapatalk
R1d3r написа:Ръчка е.
Когато не ти сработи парктроника сам, накарай някой да погледне дали ти светят светлините за задната - ако и те не светят, значи проблемът ти е в датчика за задна скорост, който се намира на скоростната кутия.
Да ви кажа кво става с моя проблем,когато запаля на студен мотор отново тресе и оборотите играят,гася колата,след 30сек.пак паля отново тресе,оставям я 1 мин,гася я и вече проблема го няма.Също така онзи ден на студено палене при 10 часа престой,колата запали без никакви проблеми,защото беше 10 градуса навън,а преди 1 седмица бях на майстор смени ми релето,а за подгревните каза,ме са ми наред...хващат ме лудите
Здравейте. Имам 2 въпроса: за софтуерно премахване на ДПФ, коя програма/диагностика се използва. При смяна на турбо трябва ли пак диагностики,настройки адаптации?
- dj_nako
- Потребител
-
- Кара: e90LCI 318d N47D20A 2011
- Мечтае да кара: F10 530xi
Колеги, някой затапвал ли е EGR на е9х lci механично и нужна ли е софтуерна намеса?

- gorogeorgiev
- Потребител
-
[quote="k.milanov"]А може ли да отключва ключа или с физическия ключ и през ключалката я отваряш?
Според мен си е "забравила" ключа и иска да го инициализираш. Пробвай като в този клип:
https://www.youtube.com/watch?v=dK7nLeGb27M
Отварям я с физическия ключ, опитах това, но не става.
Според мен си е "забравила" ключа и иска да го инициализираш. Пробвай като в този клип:
https://www.youtube.com/watch?v=dK7nLeGb27M
Отварям я с физическия ключ, опитах това, но не става.
- Del_Piero50
- Потребител
-
Какъв акумолатор да си взема?Бош ли е най-доброто?Е90 320 D 2008 год ми е колата
Колеги къде бихте ме пратили за замерване на алтернатора и най-вероятно ще трябва да се рециклира? От Младост съм, та ако някъде тук има точен човек за тази работа дайте го насам
А може и другаде разбира се.

Здравейте,колеги от къде мога да си зема О-пръстен за маркучи за радиатора.Прикачвам снимка.
Изпратено от моят SM-A750FN с помощта на Tapatalk

bmw320dst написа:Здравейте,колеги от къде мога да си зема О-пръстен за маркучи за радиатора.Прикачвам снимка.
От магазин за О-пръстени?

- xenon318is
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: само BMW-та
- Мечтае да кара: M850i
bmw320dst написа:Здравейте,колеги от къде мога да си зема О-пръстен за маркучи за радиатора.Прикачвам снимка.
от представителство на БМВ
Веднъж BMW, винаги BMW!