Бързи въпроси и отговори
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- Del_Piero50
- Потребител
-
Re: Бързи въпроси и отговори
Здравейте колеги, преди два дена се сдобих с е90 320д 177к 2008 година.Първия ден всичко точно свиквах с колата обаче вчера ми светна лампа че имам проблем с крушка.Въртях се,чудех се и се оказа че ринговете ми на единия фар не светят,първо не светеха и да двата фара но после на единия тръгнаха.Не съм запознат какъв може да проблема и къде да го разреша от Варна съм.Поздрави на всички,весели празници и по едно ново БМВ.Иначе колата е супер мн приятно съм изненадан
Изпратено от моят SM-A510F с помощта на Tapatalk
- Airdust
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30 530D
- Мечтае да кара: Тротинетка Lime
Del_Piero50 написа:Здравейте колеги, преди два дена се сдобих с е90 320д 177к 2008 година.Първия ден всичко точно свиквах с колата обаче вчера ми светна лампа че имам проблем с крушка.Въртях се,чудех се и се оказа че ринговете ми на единия фар не светят,първо не светеха и да двата фара но после на единия тръгнаха.Не съм запознат какъв може да проблема и къде да го разреша от Варна съм.Поздрави на всички,весели празници и по едно ново БМВ.Иначе колата е супер мн приятно съм изненадан
Е, щом на единия не свети и ти свети чека вътре, ясно е че трябва въпросната крушка да се смени... Сложи си лед но по-хубави (скъпи) и ще се получат нещата.
- Del_Piero50
- Потребител
-
Той целия ринг ли се сменя "тези ангелски очи" където им викат?Като гледам едва ли ще мога сам да отворя фара.Много съм бос,във Варна къде може да я погледе някой
- Airdust
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30 530D
- Мечтае да кара: Тротинетка Lime
Del_Piero50 написа:Той целия ринг ли се сменя "тези ангелски очи" където им викат?Като гледам едва ли ще мога сам да отворя фара.Много съм бос,във Варна къде може да я погледе някой
Сменя се само крушката. Нямам представа за сервиз във Варна, колегите да кажат.
- Del_Piero50
- Потребител
-
Мерси много!Ще гледам да сменя само крушката значи.Не знаех че е крушка,мислех че тези рингове светят.
- AlexK.
- Потребител
-
- Кара: BMW 325d e91 manual
- Мечтае да кара: е30 купе
Здравейте колеги,
На дълго пътуване приятелката ми от скука си играеше с idrive бутона докато не го прещрака.
В момента работи във всички посоки, но когато го въртиш и стигнеш края на някое меню без значение дали на ляво или на дясно не се усеща приятното и нежно стоперче, а може да се върти без никакво съпротивление до безкрайност. Моля дайте съвет. Може ли да се поправи или трябва да се купува нов? Предполагам ако трябва да се сменя е доста сложна процедурата.
На дълго пътуване приятелката ми от скука си играеше с idrive бутона докато не го прещрака.

- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
Del_Piero50 написа:Мерси много!Ще гледам да сменя само крушката значи.Не знаех че е крушка,мислех че тези рингове светят.
В нета е пълно с клипове как се сменяват. https://www.youtube.com/watch?v=ooZ-7wWPKN8
- Del_Piero50
- Потребител
-
Nikola59 благодаря ти много
- chris_barnes
- ентусиаст
-
- Кара: F11
- Мечтае да кара: на безплатна нафта
- Детайли за колата: 530xd
Ако работи и не те дразни си карай така
на ъпдейтнатия вариант на ЦЦЦ тази функция haptic feedback е премахната. На моята се върти безкрайно по default.
Sent from my BLA-L09 using Tapatalk

BMW 325 Xi Mpaket 4x4 Auto Navi Panorama Swiss, 2007г. - Обява Продава Автомобил https://mobile.bg/11539445082712101
Моля за мнение относно този елземпляр... за какво да гледам и слушам като проблеми,става ли на газ? Нямал съм бензинов агрегат от 10 год и съм изостанал с иновациите относно бензина.
Моля за мнение относно този елземпляр... за какво да гледам и слушам като проблеми,става ли на газ? Нямал съм бензинов агрегат от 10 год и съм изостанал с иновациите относно бензина.
Здравейте колеги. Въпроса ми е дали задната броня на е91 става на е90?
Изпратено от моят SM-G950F с помощта на Tapatalk
- Satanism
- ентусиаст
-
- Кара: 2015 F31 LCI 320dA
не става
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Здравейте и честита Коледа!
Две бързи въпросчета:
1. На е91, когато отварям само прозореца - един път щората се вдига, един път не
От какво зависи това, ако не е тайна?
2. Тъй като нямам рейлинг на тавана предполагам, че греди от е90 ще ми свършат работа?

Две бързи въпросчета:
1. На е91, когато отварям само прозореца - един път щората се вдига, един път не

2. Тъй като нямам рейлинг на тавана предполагам, че греди от е90 ще ми свършат работа?

- chris_barnes
- ентусиаст
-
- Кара: F11
- Мечтае да кара: на безплатна нафта
- Детайли за колата: 530xd
1) възможно е да имаш проблем с механизма, който освобождава щората. Няма логика да ти отвори стъклото, а да нямаш достъп до багажника.
2) да, можеш да ползваш напречни греди от е90. Можеш и да си монтираш рейлинг, ако ти допада
2) да, можеш да ползваш напречни греди от е90. Можеш и да си монтираш рейлинг, ако ти допада

Колеги какво масло използвате за 320d 177к.с ?