Бързи въпроси и отговори
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Re: Бързи въпроси и отговори
Да отидеш на реглаж на фаровете...merx написа:Здравейте! Рециклираха ми фаровете (dynamic xenon). Всичко точно, обаче бият мн ниско и на 6-7 метра пред колата нищо не се вижда. Какви съвети бихте ми дали? Благодаря!
Sent from my iPhone using Tapatalk
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
vld написа:Колега имаш ЦИЦ, просто си импортни музиката в него, за какво ти е да се занимаваш с някакви аи шитни?
Пардон, правописна грешка CCC е навито - голямото , но старото

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Мълф 2 хай и всичко е точно в такъв случай.k.milanov написа:vld написа:Колега имаш ЦИЦ, просто си импортни музиката в него, за какво ти е да се занимаваш с някакви аи шитни?
Изпратено от моят Redmi 4X с помощта на Tapatalk

- Stanislav83
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 325D
Колеги здравейте, как мога да се самозаключа при загасен мотор , на кола с Keyless отвътре??? Става въпрос за това - ще се пътува на дълъг път и някъде ще трябва да се спи.Как обаче след като ключа е вътре с мен в колата може да се направи така,че да не може отвън някой просто да дръпне дръжката и да си отвори?
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Ч
Stanislav83 написа:Колеги здравейте, как мога да се самозаключа при загасен мотор , на кола с Keyless отвътре??? Става въпрос за това - ще се пътува на дълъг път и някъде ще трябва да се спи.Как обаче след като ключа е вътре с мен в колата може да се направи така,че да не може отвън някой просто да дръпне дръжката и да си отвори?
Вместо да го беше писал това словоизлеяние, да беше отишъл до колата да пробваш?

Заключваш си съвсем нормално, няма никакви драми.
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
То не може... Заключиш ли се отвътре с ключ вътре, няма как отвън да те отворят..
FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
Здравейте, имам следния казус: колата ми е е90, 325i, 2005г., от щатите. Изгоря ми една от шестте бобини. Бобината, която търся е bosch с партиден номер 0 221 504 465 и изглежда по следния начин:

Във всички магазини, където търсих, когато въведат номера ми предлагат друга, сива бобина. При нея разликата е, че свеща влиза, но от вътрешната страна няма същото метално захващане и не може да захапе свеща. Предполагам, че има разлика в американския стандарт. Та... въпроса ми е, дали имате някакви идеи откъде мога да намеря търсената бобина, или ще се наложи да сменя всичките шест. Живея в София.

Във всички магазини, където търсих, когато въведат номера ми предлагат друга, сива бобина. При нея разликата е, че свеща влиза, но от вътрешната страна няма същото метално захващане и не може да захапе свеща. Предполагам, че има разлика в американския стандарт. Та... въпроса ми е, дали имате някакви идеи откъде мога да намеря търсената бобина, или ще се наложи да сменя всичките шест. Живея в София.
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Дару/МКар/Бова/АутоБавария?
FREE SPIRIT
- chris_barnes
- ентусиаст
-
- Кара: F11
- Мечтае да кара: на безплатна нафта
- Детайли за колата: 530xd
В Ибей Англия има
за една седмица ще я имаш.
Sent from my BLA-L09 using Tapatalk

- NeRoX
- младши ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 320d
- Мечтае да кара: Ferrari
- Детайли за колата: M47D20 6MT
Няма ли вече по-лесен и достъпен начин, за да се добави USB интерфейс на тези автомобили? Някакво външно устройство или нещо подобно?vld написа:Мълф 2 хай и всичко е точно в такъв случай.k.milanov написа:vld написа:Колега имаш ЦИЦ, просто си импортни музиката в него, за какво ти е да се занимаваш с някакви аи шитни?
Изпратено от моят Redmi 4X с помощта на Tapatalk
- chris_barnes
- ентусиаст
-
- Кара: F11
- Мечтае да кара: на безплатна нафта
- Детайли за колата: 530xd
С дебнене успях да изровя мулф2 хай за 110лв от Англия. По-достъпно от това, здраве му кажи

- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
За mulf2 съм запознат, но имам по-належащи неща в момента като обслужване на автомата, зимни гуми и др.
Питането беше, за да закрепя временно нещата, че не може да записвам AUDIO CD-та през кажи речи вече 2019та година, а пък го имам изведен този ipod кабел и с едно преходно кабелче ако стават нещата ще е идеално
Питането беше, за да закрепя временно нещата, че не може да записвам AUDIO CD-та през кажи речи вече 2019та година, а пък го имам изведен този ipod кабел и с едно преходно кабелче ако стават нещата ще е идеално

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
k.milanov написа:За mulf2 съм запознат, но имам по-належащи неща в момента като обслужване на автомата, зимни гуми и др.
Колега, ако това ти е било приоритет, е трябвало да гледаш като купуваш. За сега взимай един АУКС кабел и давай така. Аз лично си записвам CD-та и не виждам нищо срамно в това, да не кажа, че и DVD-та с музика съм записвал.
Като стана въпрос за навигации, какво мислите за този вариант:
https://www.olx.bg/ad/nbt-navigatsiya-s ... 77aAL.html
Някой има ли отзиви? Харесва ми това, че се управлява с оригиналния джойстик и си запазваш и оригиналната навигация.
https://www.olx.bg/ad/nbt-navigatsiya-s ... 77aAL.html
Някой има ли отзиви? Харесва ми това, че се управлява с оригиналния джойстик и си запазваш и оригиналната навигация.