Бързи въпроси и отговори
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- chris_barnes
- ентусиаст
-
- Кара: F11
- Мечтае да кара: на безплатна нафта
- Детайли за колата: 530xd
Re: Бързи въпроси и отговори
Ако довечера не ти е късно, мога да измеря и да ти пратя снимки. Става дума за стандартните пружини, а не М спорт, нали?Dani Dupeto написа:Здравейте, някой знае ли какъв е диаметъра на задна пружина на Е91 330Д? Трябва ми защото искам да купя едни подложки, защото ми се струва леко увиснала. Доставчика който съм намерил, предлага само по размер. Благодаря!
Sent from my BLA-L09 using Tapatalk

- Evgeni
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 325d LCI
chris_barnes написа:Ако довечера не ти е късно, мога да измеря и да ти пратя снимки. Става дума за стандартните пружини, а не М спорт, нали?Dani Dupeto написа:Здравейте, някой знае ли какъв е диаметъра на задна пружина на Е91 330Д? Трябва ми защото искам да купя едни подложки, защото ми се струва леко увиснала. Доставчика който съм намерил, предлага само по размер. Благодаря!
А защо не си вземеш оригиналните подложки от пакета лоши пътища. Подвигат колата с 2 сантиметра и не са скъпи 18 лева.Номер 10 от схемата.

- drago9205
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi, MHD stage 2, xHP stage 3
- Мечтае да кара: без да се ядосва
Има ли някакъв парт номер на тези подложки? На мен ми го показва на картинката, но го дава като неактивно в RealOEM.
- Evgeni
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 325d LCI
drago9205 написа:Има ли някакъв парт номер на тези подложки? На мен ми го показва на картинката, но го дава като неактивно в RealOEM.
Това е номера 33536769473
- drago9205
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi, MHD stage 2, xHP stage 3
- Мечтае да кара: без да се ядосва
Ехх, благодарско, колега
. Това нещо го търся от много време, но за моята кола не излиза в RealOEM. Въпреки това съм 100% сигурен, че може да се сложи. Ако му знаех парт номера изобщо нямаше да сменям пружините с надежда да се вдигне задницата (старите не бяха омекнали).
Ето това излиза в realoem, явно не е приожимо при M47 двигателите:
https://www.realoem.com/bmw/enUS/partxr ... series=E91

Ето това излиза в realoem, явно не е приожимо при M47 двигателите:
https://www.realoem.com/bmw/enUS/partxr ... series=E91
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- mcd_css@abv.bg
- Потребител
-
Здравейте,
Искам да ви попитам относно един модел ( Е92 , 320d) , който напоследък доста примамлив ми изглежда, и ако може някого да даде мнение по въпроса,
плюсове и минуси, и ориентировъчно до каква цена бих могъл да намеря читав екземпляр и колко според вас средства ще са нужни за да го поддържам годишно.
Спрял съм се на него, защото влиза в бюджета, с който разполагам вмомента (10-15к) (само за автомобила, обслужването ще е отделно от тези пари) и приляга най добре за начина, по който ще го използвам
карам предимно извънградско и малко градско ( средно 40-50км) на ден.
Благодаря предварително за мненията.
Искам да ви попитам относно един модел ( Е92 , 320d) , който напоследък доста примамлив ми изглежда, и ако може някого да даде мнение по въпроса,
плюсове и минуси, и ориентировъчно до каква цена бих могъл да намеря читав екземпляр и колко според вас средства ще са нужни за да го поддържам годишно.
Спрял съм се на него, защото влиза в бюджета, с който разполагам вмомента (10-15к) (само за автомобила, обслужването ще е отделно от тези пари) и приляга най добре за начина, по който ще го използвам
карам предимно извънградско и малко градско ( средно 40-50км) на ден.
Благодаря предварително за мненията.
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
До колкото съм запознат купетата са само със 177 коня мотора.
Предвиди си смяна на верига, ако няма такава и играй.
И както винаги - търси запазен екземпляр с история. Не, че има гаранции, но е по-добре.
Предвиди си смяна на верига, ако няма такава и играй.
И както винаги - търси запазен екземпляр с история. Не, че има гаранции, но е по-добре.

FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
- chris_barnes
- ентусиаст
-
- Кара: F11
- Мечтае да кара: на безплатна нафта
- Детайли за колата: 530xd
За 15 хиляди можеш да намериш и 6 цилиндров вариант
като човек, който е карал 4 и 6 цил дизел в БМВ ти препоръчвам 6 цилиндровия. При евентуална препродажба ще се 'отървеш' по-лесно от него ;]

- mcd_css@abv.bg
- Потребител
-
От към разходи за годишна подръжка, като изключим данъци, застраховки, каско, какви са най честите ремонти, които сте правили?
Благодаря отново.
Благодаря отново.
- Dani Dupeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 LCI 523i
Evgeni написа:chris_barnes написа:Ако довечера не ти е късно, мога да измеря и да ти пратя снимки. Става дума за стандартните пружини, а не М спорт, нали?Dani Dupeto написа:Здравейте, някой знае ли какъв е диаметъра на задна пружина на Е91 330Д? Трябва ми защото искам да купя едни подложки, защото ми се струва леко увиснала. Доставчика който съм намерил, предлага само по размер. Благодаря!
А защо не си вземеш оригиналните подложки от пакета лоши пътища. Подвигат колата с 2 сантиметра и не са скъпи 18 лева.Номер 10 от схемата.
Много благодаря, колеги!
Струва ми се, че този номер който сте ми дали е само за поз. 10 от картинката!
- dj_nako
- Потребител
-
- Кара: e90LCI 318d N47D20A 2011
- Мечтае да кара: F10 530xi
Колеги, сега моето е90 318д lci е с 205/55/16, за зимата искам да сложа 205/60/16. Ще имам ли проблем със завиването или с използването на такива гуми?

- steppenwolfbg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е91
- Детайли за колата: '11
Няма да има проблем.
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Айде пак съм аз.
Колата е с голямото нави CIC само с AUX в подалакътника, но в жабката има мнякакъв 30пинов кабел за старите айподи.
Намерих 1метър 30 пин към 30пин, за да го закарам в подлакътника, след това съм намерил и 30 пин към 8 пин, за да вклчвам айфона.
Въпроса е това цялото нещо
дали ще сработи? Идеята ми е да виждам и командвам от навито плейлистите или поне песните изсипани на едно място, а не да ръчкам от телефона.
Ползвах търсачката, но не намерих точно такова запитване, има за други вариант аипод през аукс и усб и тн.
Поздрави!
Колата е с голямото нави CIC само с AUX в подалакътника, но в жабката има мнякакъв 30пинов кабел за старите айподи.
Намерих 1метър 30 пин към 30пин, за да го закарам в подлакътника, след това съм намерил и 30 пин към 8 пин, за да вклчвам айфона.
Въпроса е това цялото нещо

Ползвах търсачката, но не намерих точно такова запитване, има за други вариант аипод през аукс и усб и тн.

Поздрави!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
k.milanov написа:Айде пак съм аз.
Въпроса е това цялото нещодали ще сработи? Идеята ми е да виждам и командвам от навито плейлистите или поне песните изсипани на едно място, а не да ръчкам от телефона.
Ползвах търсачката, но не намерих точно такова запитване, има за други вариант аипод през аукс и усб и тн.![]()
Поздрави!
Колега имаш ЦИЦ, просто си импортни музиката в него, за какво ти е да се занимаваш с някакви аи шитни?

- merx
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 N46B20
- Мечтае да кара: M4 CS
Здравейте! Рециклираха ми фаровете (dynamic xenon). Всичко точно, обаче бият мн ниско и на 6-7 метра пред колата нищо не се вижда. Какви съвети бихте ми дали? Благодаря!