Тема 2. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
Re: Тема 2. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Колеги, какво мислите за този автомобил? http://cars.bg/c1684005
Sent from my Moto G (4) using Tapatalk
Sent from my Moto G (4) using Tapatalk
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Bexim написа:Скролвам си и гледам това.. Нещо не е наред..
http://www.mobile.bg/11472636169918953
![]()
Само на мен ли ми се струва МЕГА евтина.
Ръчка, на задно, на малко км (да речем)..
Тоталка ли е била не знам, ама изглежда апетитно..
Имаше удар като я внесоха, бая труд вложиха да я стегнат иначе. Бяха две с една f10тка черна и двете с удар . Не особено кофти удари f30ката беше за капак броня и един калник
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Taruno написа:Bexim написа:Скролвам си и гледам това.. Нещо не е наред..
http://www.mobile.bg/11472636169918953
![]()
Само на мен ли ми се струва МЕГА евтина.
Ръчка, на задно, на малко км (да речем)..
Тоталка ли е била не знам, ама изглежда апетитно..
Имаше удар като я внесоха, бая труд вложиха да я стегнат иначе. Бяха две с една f10тка черна и двете с удар . Не особено кофти удари f30ката беше за капак броня и един калник
Тоест, да купуваме

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
малко странно звучи: "не особенно кофти удар/много труд вложиха да я стегнат" , последно кое от двете?
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Nukem написа:малко странно звучи: "не особенно кофти удар/много труд вложиха да я стегнат" , последно кое от двете?
Под много труд имам предвид, че направиха всичко възможно да не си личи

- asent1977
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 LCI 330d; F30 328i, F37 328xi
- Мечтае да кара: G32 640d
Leon написа:Да, коментирали сме я, имаше й нещо - удар, наводнение. Иначе аз се бях огледал в нея още като я пуснаха, но със сигурност е таралеж в гащите.

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
asent1977 написа:Leon написа:Да, коментирали сме я, имаше й нещо - удар, наводнение. Иначе аз се бях огледал в нея още като я пуснаха, но със сигурност е таралеж в гащите.
Щом е от тази къща има и гаранция, по скоро цената е сбъркана или е 44. може да се провери. Но автокъщата по закон е задължена да предостави гаранция за продукта
Факт, само че моята ми я продадоха за `12К лв`

Вратички има...
FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Bexim написа:asent1977 написа:Leon написа:Да, коментирали сме я, имаше й нещо - удар, наводнение. Иначе аз се бях огледал в нея още като я пуснаха, но със сигурност е таралеж в гащите.
Щом е от тази къща има и гаранция, по скоро цената е сбъркана или е 44. може да се провери. Но автокъщата по закон е задължена да предостави гаранция за продукта
Факт, само че моята ми я продадоха за `12К лв`по документи и като ми думна кутията можех да им я върна, по закон. И те можеха да ми кажат - ето ти 12-ка, взимаме си я
![]()
Вратички има...
Ако си я взел с фактура, не знам защо си се съгласил да я пишат по ниско?
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
b00st написа:Bexim написа:asent1977 написа:Leon написа:Да, коментирали сме я, имаше й нещо - удар, наводнение. Иначе аз се бях огледал в нея още като я пуснаха, но със сигурност е таралеж в гащите.
Факт, само че моята ми я продадоха за `12К лв`по документи и като ми думна кутията можех да им я върна, по закон. И те можеха да ми кажат - ето ти 12-ка, взимаме си я
![]()
Вратички има...
Ако си я взел с фактура, не знам защо си се съгласил да я пишат по ниско?
Това сериозно ли? Купувам си бардак от Дупница, карам го месец, чупи се и ще ми върнат парите без съдилища, на които сме я декларирали ли?
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Няма кой да се съгласи да ти я пише на цена. Т.Е. Със сигурност има, ама все пак аз си търсех не просто коя да е кола, а такава, каквито нямаше много.. Малко са тези, които ще ви я пишат по цена. Но пък търсете, това, че аз съм сбъркал - знайте го и го използвайте..
Sent from КОСМОСА using Tapatalk
FREE SPIRIT
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Bexim написа:Няма кой да се съгласи да ти я пише на цена. Т.Е. Със сигурност има, ама все пак аз си търсех не просто коя да е кола, а такава, каквито нямаше много.. Малко са тези, които ще ви я пишат по цена. Но пък търсете, това, че аз съм сбъркал - знайте го и го използвайте..
Явно е практика, за моята ми дадоха фактура на стойност 15к.
Нещо ме съпунисаха, че неможели по голяма да ми напишат за кешово плащане, ала бала.
Въобще не ги слушах, просто нямх търпение да мина КАТ и да я разтривам

- b00st
- User
-
Bexim написа:Няма кой да се съгласи да ти я пише на цена. Т.Е. Със сигурност има, ама все пак аз си търсех не просто коя да е кола, а такава, каквито нямаше много.. Малко са тези, които ще ви я пишат по цена. Но пък търсете, това, че аз съм сбъркал - знайте го и го използвайте..
Има има, казах си му на човека, написахме фактурата на колкото съм им превел по банката, демек стойността без капарото, което беше кеш. Да им платя такива пари за кола и утре в КАТ, като цъфне, че е издирвана от интерпол, да духам супата, не мерси. Знам, че им отърва да си спестят данъците, ама това като купувач мен хич не ме бърка, ако не щат за мене са мишкари и минавам на другата обява, внос на 90ки бол.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
b00st написа:Bexim написа:Няма кой да се съгласи да ти я пише на цена. Т.Е. Със сигурност има, ама все пак аз си търсех не просто коя да е кола, а такава, каквито нямаше много.. Малко са тези, които ще ви я пишат по цена. Но пък търсете, това, че аз съм сбъркал - знайте го и го използвайте..
Има има, казах си му на човека, написахме фактурата на колкото съм им превел по банката, без капарото само, което беше под 200 лв. Да им платя такива пари за кола и утре в КАТ, като цъфне, че е издирвана от интерпол, да духам супата, не мерси. Знам, че им отърва да си спестят данъците, ама това като купувач мен хич не ме бърка, ако не щат за мене са мишкари и минавам на другата обява, внос на 90ки бол.
Е чакай малко, на нас за 30к нотариуса ни искаше 1500 лв май за прехвърляне. Тогава писахме колата за 5к и пратихме по-малко от 200 лв. Ама преди да говорим за купуване, минахме през КАТ да проверим как е положението с издирването... Та по-малко обявената сума е в полза и на двете страни стига купувача да не гризне дръвцето...
- b00st
- User
-
dextuar написа:b00st написа:Bexim написа:Няма кой да се съгласи да ти я пише на цена. Т.Е. Със сигурност има, ама все пак аз си търсех не просто коя да е кола, а такава, каквито нямаше много.. Малко са тези, които ще ви я пишат по цена. Но пък търсете, това, че аз съм сбъркал - знайте го и го използвайте..
Има има, казах си му на човека, написахме фактурата на колкото съм им превел по банката, без капарото само, което беше под 200 лв. Да им платя такива пари за кола и утре в КАТ, като цъфне, че е издирвана от интерпол, да духам супата, не мерси. Знам, че им отърва да си спестят данъците, ама това като купувач мен хич не ме бърка, ако не щат за мене са мишкари и минавам на другата обява, внос на 90ки бол.
Е чакай малко, на нас за 30к нотариуса ни искаше 1500 лв май за прехвърляне. Тогава писахме колата за 5к и пратихме по-малко от 200 лв. Ама преди да говорим за купуване, минахме през КАТ да проверим как е положението с издирването... Та по-малко обявената сума е в полза и на двете страни стига купувача да не гризне дръвцето...
Нов внос кола от фирма не се ходи на нотариус, само с фактурката и колата в КАТ директно ти се прави първоначална регистрация