Моят път от E30 до Е90
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- raduslaf
- ентусиаст
-
- Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
Re: Моят път от E30 до Е90
Старата любов ръжда не хваща... с други думи същия като преди - М20Б25
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Андро, продали са ти я без покрив, дано поне е била евтина
Убеден съм, че ще й се радваш много смирено 

Never mistake motion for action...
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Моят път от E30 до Е90 и обратно ...
Само предлагам
Честито
Само предлагам

Честито

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Trixster
- ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA
- Мечтае да кара: на nordschleife
Не знам как съм изпуснал този разказ.
Много ми напомня за времето когато карах Е36 316i абсолютно сток и ме правеше невероятно щастлив. Възможно най-скромния двигател, а такава радост.
Кола, която за 5 години и 70к км не ме предаде на пътя нито веднъж. Дори си спомням единствената ми авария, някак с умиление, на 170к км се предаде водната помпа в един зверски студен ден и то на няколко км от вкъщи. И така един ден не много дълго след тази случка се събудих и се казах време е за нещо по-мощно, по-бързо и много, много не му мислих....реших че искам и да е по-голям автомобил и да видя какво е това турбо и носи ли то радост. Така директно скочих на 5 серия Е60 и всичко описано в първия пост на темата е толкова вярно. Някак бързо разбираш, че промяната към "в крак с времето", носи смисъл и тя не е лоша. Няма го хардкор желязото в ерата на електрониката, но пък идва удоволствието с още по-голяма сила на вълнение. Няма да забравя още първото си лято с Е60 едно излизане от бензиностанция на изхода от Бургас посока Созопол, на самата магистрала. Трябваше да се включа в движението и някак не усетих как искам да съм се включил вече и да съм част от пътуващите по-пътя......е предадох това мое мигновенно усещане на педала на газта и подобно на разказа от първия пост женския разговор на задната седалка притихна, очилата на кума излетяха от таблото и колата вървеше само на пред, буквално усещах как асфалта под мен се набръчква и усещах колата с всяка част на тялото, емоция която трудно мога да пресъздам, а усмивка която нямам заснета, но съм сигурен че е голяма.
Идва малко
, но пък е друга пътека на една и съща страна на планината, която катерим с колегата.

Много ми напомня за времето когато карах Е36 316i абсолютно сток и ме правеше невероятно щастлив. Възможно най-скромния двигател, а такава радост.

Идва малко

"We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit."
Aristotle
Aristotle
- Qugo
-
-
- Кара: Е60 530i LCI
- Мечтае да кара: M4
Страхотен разказ, браво.

51 мнения