Бързи въпроси и отговори
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- tintirimintiri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M57, N52, S65
Re: Бързи въпроси и отговори
Забравих да спомена..
от бравата става въпрос. Смених батериите на двата ключа.
от бравата става въпрос. Смених батериите на двата ключа.
- exclusive_e46
- Потребител
-
- Кара: BMW e46
- Мечтае да кара: e30 240 hp+
Някой знае ли дали джанти от 1-ка е87 щестанат на е90 ? Намерил съм 17ки style 141 , как мислите добре ли ще седят? 

- The iron hammer
- Потребител
-
- Кара: BMW Х1
- Мечтае да кара: BMW X6
Здравейте колеги искам да попитам за една грешка в NCS Expert не иска да ми намери vin и да се свърже дава ми ето тази грешка ( Vin is faulty COAPI-2000:EDIABAS or SGBD error. IFH-0018: initialization error ако някои знае как да я отстраня ще бъда много благодарен да ми помогне по принцип съм от Пловдив ако някой знае как да го оправи мога да отида дори на място както и в Асеновград понеже по цял ден съм там почти.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
The iron hammer написа:Здравейте колеги искам да попитам за една грешка в NCS Expert не иска да ми намери vin и да се свърже дава ми ето тази грешка ( Vin is faulty COAPI-2000:EDIABAS or SGBD error. IFH-0018: initialization error ако някои знае как да я отстраня ще бъда много благодарен да ми помогне по принцип съм от Пловдив ако някой знае как да го оправи мога да отида дори на място както и в Асеновград понеже по цял ден съм там почти.
Провери си хубаво конфигурацията на НЦС профила,виж дали МАН файла ти е празен.
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- drago9205
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi, MHD stage 2, xHP stage 3
- Мечтае да кара: без да се ядосва
chris_barnes написа:
Не, новите неща трябва да работят плавно, не се раздвижват.
Тогава имаш ли идея къде да търся проблема с по-твърдият волан? Прекалено натегната рейка (тоест може да се наложи рециклиране)? Това май е единственото, за оето се сещам.
exclusive_e46 написа:Някой знае ли дали джанти от 1-ка е87 щестанат на е90 ? Намерил съм 17ки style 141 , как мислите добре ли ще седят?
Колега има тема за джанти в раздела. Тези няма да станат ще трябват едни 10-15 мм фланци.
- exclusive_e46
- Потребител
-
- Кара: BMW e46
- Мечтае да кара: e30 240 hp+
exclusive_e46 написа:Някой знае ли дали джанти от 1-ка е87 щестанат на е90 ? Намерил съм 17ки style 141 , как мислите добре ли ще седят?
Колега има тема за джанти в раздела. Тези няма да станат ще трябват едни 10-15 мм фланци.[/quote]
Централният отвор е еднакъв по каталог , защо тези фланци

- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
Заради ЕТ-то ти трябват фланци, премести се в темата за джанти и почети там малко.

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Да, стават и не, не стоят добре.
Never mistake motion for action...
- Meidana
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F34 LCI
- Мечтае да кара: същото
- Детайли за колата: Estriol blue
Имам леко свирене при въртене на волана, прави го и на запален и на загасен мотор - не става въпрос за звука от ремъци. Рейката ли ще е? Звучи така сякаш нещо не е смазано.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Meidana написа:Имам леко свирене при въртене на волана, прави го и на запален и на загасен мотор - не става въпрос за звука от ремъци. Рейката ли ще е? Звучи така сякаш нещо не е смазано.
Има проблем с гуменото уплътнение при пръта на волана в краката..там се смазва и после спи града
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Meidana
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F34 LCI
- Мечтае да кара: същото
- Детайли за колата: Estriol blue
Да сещам се че имаше даже такава тема тук, ще потърся инфо, мерси колега
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
vld написа:x7z написа:казанче има черно зад волана с зелена ивица на капачката ....а окомплектовката е добра смисъл минималната + 6 цилиндъра ... поне има да се каже че е БМВ .... сега гледаме една която скоро ще е в страната ехтрите са прекалено много ... 50 + ....
а за по горния въпрос за пружините някой да каже нещо
P.S. кой декодер да ползвам за да провера километрите и влизанията в сервиза че съм дрпнал ПДФ фаиловете и съм изтрил меила ... не се сещам за правелният саит
Значи е със сервотроник.
И как го реши, на боб ли?

Е92 с казанче за хидравлична течност, нищо по ВИН - рейката е съвсем обикновена, хидравлична, без сервотроник. На въпросната зелена ивица на капачката пише с какво масло е системата.
- Plamenv
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330xd e90
- Мечтае да кара: John Deere
Колеги, вчера сменявах маслото и филтрите на колата и забелязах, че от долната страна на вакуум помпата е омаслено. Преди време там нямаше капка масло. Четох, че уплътненията им се скапвали. От бмв има ли комплект о пръстени и като цяло какво е решението? 

- drago9205
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi, MHD stage 2, xHP stage 3
- Мечтае да кара: без да се ядосва
Колеги, вчера се загледах в налягането на турбото. Като цяло доста бързо си достига таргета, но ми направи впечатление следното. Понякога когато ускоря и стабилизирам скоростта current charge pressure е повече отколкото е зададено като желано,
Например колата е задала като deaired 1100, а current е 1400. А понякога при равномерно каране си стоят равни. Имам съмнения за геометрия/акутатор какво мислите?
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Например колата е задала като deaired 1100, а current е 1400. А понякога при равномерно каране си стоят равни. Имам съмнения за геометрия/акутатор какво мислите?
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
дали си заслужава като качество .... че моята има една лека забележка и си е стандартна от каското се чудя парите дали да не закупя една нова ...вместо да пребоядисвам макар че нямам пукнатини и сцупено само за боя съм
https://www.ebay.co.uk/itm/Front-Bumper ... Swuoxamhcj
говорим за качество на мират се и за цената от линка в лева
Тайвански
https://www.ebay.co.uk/itm/Front-Bumper ... Swuoxamhcj
говорим за качество на мират се и за цената от линка в лева
Тайвански
не карай по-бързо ............ отколкото твоят ангел може да лети