Бързи въпроси и отговори
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- Bat_Nick
- Потребител
-
- Кара: BMW330XD;GL1800
- Мечтае да кара: да кара,да кара...
- Детайли за колата: Е91
Re: Бързи въпроси и отговори
chris_barnes написа:Някои подраздели са достъпни само за членове на форума, не и за гости2707E91 написа:На мене ми изписва това, когато цъкам през телефона и не ме е логнало с юзъра и ме води гост.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Е да, ама на картинката която съм плеснал горе вдясни си пише Bat_Nick. Значи не ме води легален мембър

Нямам си отговор на въпросът!
- sacrament
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е90 320д
Бърз въпрос, е90 с ксенон. Какво "H " е крушката за ангелските очи. Колата е 2005
- T.Dumanov
- Потребител
-
- Кара: e91 2.0d
- Мечтае да кара: e30 m3
Колко литра събира казанчето на течността за чистачки при е91?
От малко дете си имам мечта, не Ferrari брат, ///M-power е тя !
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Bat_Nick написа:chris_barnes написа:Някои подраздели са достъпни само за членове на форума, не и за гости2707E91 написа:На мене ми изписва това, когато цъкам през телефона и не ме е логнало с юзъра и ме води гост.
Е да, ама на картинката която съм плеснал горе вдясни си пише Bat_Nick. Значи не ме води легален мембървсе още...
Ей, голяма драма... Всъщност ти отговориха вече. Това се получава, когато се опиташ да отвориш тема, която вече е изтрита. Достъп до кошчето на форума нямат и модераторите, само админите. Доволен?
sacrament написа:Бърз въпрос, е90 с ксенон. Какво "H " е крушката за ангелските очи. Колата е 2005
Крушката си е измислена от БМВ, няма общоприетите означения и не се продава афтърмаркет. Обаче ако потърсиш в Е90 подфорума има инструкция как се преправя към обикновена.
Never mistake motion for action...
- sacrament
- кандидат ентусиаст
-
Leon написа:Bat_Nick написа:chris_barnes написа:Някои подраздели са достъпни само за членове на форума, не и за гости2707E91 написа:На мене ми изписва това, когато цъкам през телефона и не ме е логнало с юзъра и ме води гост.
Е да, ама на картинката която съм плеснал горе вдясни си пише Bat_Nick. Значи не ме води легален мембървсе още...
Ей, голяма драма... Всъщност ти отговориха вече. Това се получава, когато се опиташ да отвориш тема, която вече е изтрита. Достъп до кошчето на форума нямат и модераторите, само админите. Доволен?sacrament написа:Бърз въпрос, е90 с ксенон. Какво "H " е крушката за ангелските очи. Колата е 2005
Крушката си е измислена от БМВ, няма общоприетите означения и не се продава афтърмаркет. Обаче ако потърсиш в Е90 подфорума има инструкция как се преправя към обикновена.
Да видях, само не разбрах каква крушка от обикновените да взема
- nikolaysk
- Потребител
-
- Кара: е91 320D
Крушката не е измислена от бмв а е вградена в рефлектора 6 или 10 вата е BA9ssacrament написа:Leon написа:Bat_Nick написа:chris_barnes написа:Някои подраздели са достъпни само за членове на форума, не и за гости2707E91 написа:На мене ми изписва това, когато цъкам през телефона и не ме е логнало с юзъра и ме води гост.
Ей, голяма драма... Всъщност ти отговориха вече. Това се получава, когато се опиташ да отвориш тема, която вече е изтрита. Достъп до кошчето на форума нямат и модераторите, само админите. Доволен?sacrament написа:Бърз въпрос, е90 с ксенон. Какво "H " е крушката за ангелските очи. Колата е 2005
Да видях, само не разбрах каква крушка от обикновените да взема
Изпратено от моят HTC Desire 626G dual sim с помощта на Tapatalk
- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
Като пишете отговор на предхождащото мнение, не е нужно да го цитирате, подразбира се, а и е разписано в правилата.

- sacrament
- кандидат ентусиаст
-
https://www.emag.bg/halogenna-krushka-o ... DS3KHHBBM/
Такива ли са крушките за ангелските очи на е90 2005 с ксенон.
И ще го докарват ли на цвят като заводските жълти
sacrament написа:https://www.emag.bg/halogenna-krushka-osram-h10w-original-12v-10w-ba9s-1-broj-64113/pd/DS3KHHBBM/
H8 е на Е92 логично е да е и на твоята така ...
не карай по-бързо ............ отколкото твоят ангел може да лети
Здравейте колеги! Любопитно ми е какво трябва да се направи за да успея да запаля колата си по този начин https://www.youtube.com/watch?v=cw4koXb255I
- nikolaysk
- Потребител
-
- Кара: е91 320D
Това е Крушкатаsacrament написа:https://www.emag.bg/halogenna-krushka-osram-h10w-original-12v-10w-ba9s-1-broj-64113/pd/DS3KHHBBM/
Изпратено от моят HTC Desire 626G dual sim с помощта на Tapatalk
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
x7z написа:sacrament написа:https://www.emag.bg/halogenna-krushka-osram-h10w-original-12v-10w-ba9s-1-broj-64113/pd/DS3KHHBBM/
H8 е на Е92 логично е да е и на твоята така ...
Нищо общо нямат на купе и на седан фаровете и крушките

- The iron hammer
- Потребител
-
- Кара: BMW Х1
- Мечтае да кара: BMW X6
Здравейте колеги искам да попитам възможно ли е от филтъра на картерните газове колата да харчи масло познат ми каза ,че на 3000км му харчила литър масло след като сменил филтъра за 10000 му харчила литъ и половина вижда ми се малко голяма разликата само от смяната на един филтър та затова питам и вас възможно ли е това нещо за да зная дали да го сменям и аз.
The iron hammer написа:Здравейте колеги искам да попитам възможно ли е от филтъра на картерните газове колата да харчи масло познат ми каза ,че на 3000км му харчила литър масло след като сменил филтъра за 10000 му харчила литъ и половина вижда ми се малко голяма разликата само от смяната на един филтър та затова питам и вас възможно ли е това нещо за да зная дали да го сменям и аз.
Възможно е разбира се, но на практика рядко се случва да се скъса мембраната на филтъра. Преди да тръгнеш да го сменяш провери дали е наред, писано е из форума как става проверката. Аз това лято го смених без да го проверявам, но той се оказа съвсем здрав, разхода на масло си остана след смяната.
- The iron hammer
- Потребител
-
- Кара: BMW Х1
- Мечтае да кара: BMW X6
Добре де ама немога да намеря как става проверката рових се из форума както и в гугъл и не наамерих за проверка на хилтър на картерните газове малко помощ ще сам благодарен.