Бързи въпроси и отговори
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- Vencislav888
- Потребител
-
Re: Бързи въпроси и отговори
Здравейте колеги тва са ми вече втори крушки на ангелските очи и винаги левия фар свети по слабо казаха ми че има кал в него и във самия ринг имаоло кал и направо да си купя нов фар има ли някакво друго решение на проблема, Благодаря предварително
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Vencislav888 написа:Здравейте колеги тва са ми вече втори крушки на ангелските очи и винаги левия фар свети по слабо казаха ми че има кал в него и във самия ринг имаоло кал и направо да си купя нов фар има ли някакво друго решение на проблема, Благодаря предварително
Има, можеш да ги раглобиш и почистиш, стъклото е залепено за корпуса и се отваря с нагряване във фурна, ако нямаш опит с тези неща потърси има хора които го правят от години и ефекта е поразителен.

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
vld написа:Vencislav888 написа:Здравейте колеги тва са ми вече втори крушки на ангелските очи и винаги левия фар свети по слабо казаха ми че има кал в него и във самия ринг имаоло кал и направо да си купя нов фар има ли някакво друго решение на проблема, Благодаря предварително
Има, можеш да ги раглобиш и почистиш, стъклото е залепено за корпуса и се отваря с нагряване във фурна, ако нямаш опит с тези неща потърси има хора които го правят от години и ефекта е поразителен.
Това с фурната - не го предлагай така

Иначе колега за да има кал проблемите може да са 3:
- капачка на фара - купуваш нова не втора ръка а нова
- капачето на ангелските очи или слагаш силикон или ново капаче
- спукан фар някъде
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- drago9205
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi, MHD stage 2, xHP stage 3
- Мечтае да кара: без да се ядосва
Gqbriel е прав, че процедурата по отваряне е специфична. Иначе дори да се оправи някой от тези 3 възможни източника, които е споменал, по състоянието от снимките ми се струва, че пак ще трябва почистване отвътре, "рециклиране на рефлекторите и полиране+фолиране на стъклото (тоест пластмасата
). Това разбира се ако искаш да си съживиш фаровете иначе може и така да се кара ако не ти пречи.
И понеже преди време разпитвах за тази услуга тук-там, нека те ориентирам и в цените. Цените, които ми даваха бяха около 200 лева за 2-та фара (сваляне и качване на фаровете, отваряне и почистване, полиране, фолиране).

И понеже преди време разпитвах за тази услуга тук-там, нека те ориентирам и в цените. Цените, които ми даваха бяха около 200 лева за 2-та фара (сваляне и качване на фаровете, отваряне и почистване, полиране, фолиране).
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Бързи въпроси и отговори
Преди 3г ми излезе на мен само за полиране, смяна на рефлекторите на лупите, почистване и фолиране с ЛЛумар 250 лв някъде, като трябваше аз да ги сваля и занеса на момчето. Ефектът беше супер, обаче сега при последния силен дъжд преди 2 седмици единия ми фар изглеждаше така. И преди след интервенцията се беше изпотявал на автомивка, но сега това е прекалено и ще трябва пак да се лепи наново. Всички капачки са здрави, от лепенето е явно, правени са в Симеоново.drago9205 написа:Цените, които ми даваха бяха около 200 лева за 2-та фара (сваляне и качване на фаровете, отваряне и почистване, полиране, фолиране).

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Последна промяна Dextuar на 24 Окт 2017, 11:20, променена общо 1 път
- drago9205
- старши ентусиаст
-
Може би цената която цитирах да е без реставриране на рефлектора, а само за почистване, но и с времето повече хора започнаха да се занимават с това и се е появила конкуренция, която е сваля леко цените.
Иначе с толкова силно запотяване при теб май си на прав път какъв може да е проблема.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Иначе с толкова силно запотяване при теб май си на прав път какъв може да е проблема.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
- rgadzhev
- Потребител
-
- Кара: Е91/163hp/2006
Здравейте колеги, ангелските очи с какво ги лепите, може ли със силикон за аквариуми, гледам че издържана 180 С, а двойнозалепящата на 100С. Кабелите откъде се прекарват? За Лупите има ли нещо специфично при поставянето? Предварително благодаря!!!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Бързи въпроси и отговори
Не ги лепим, колега, така ги купуваме фабричноrgadzhev написа:Здравейте колеги, ангелските очи с какво ги лепите, може ли със силикон за аквариуми, гледам че издържана 180 С, а двойнозалепящата на 100С. Кабелите откъде се прекарват? За Лупите има ли нещо специфично при поставянето? Предварително благодаря!!!

П.с: Моделът вЕрно много поевтиня...
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Баси, помислих, че съм сбъркал раздела с Е46, чак погледнах горе къде съм влезнал 

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Хаха, и аз, а все по-лошо ще ставаb00st написа:Баси, помислих, че съм сбъркал раздела с Е46, чак погледнах горе къде съм влезнал

dextuar написа:Преди 3г ми излезе на мен само за полиране, смяна на рефлекторите на лупите, почистване и фолиране с ЛЛумар 250 лв някъде, като трябваше аз да ги сваля и занеса на момчето. Ефектът беше супер, обаче сега при последния силен дъжд преди 2 седмици единия ми фар изглеждаше така. И преди след интервенцията се беше изпотявал на автомивка, но сега това е прекалено и ще трябва пак да се лепи наново. Всички капачки са здрави, от лепенето е явно, правени са в Симеоново.drago9205 написа:Цените, които ми даваха бяха около 200 лева за 2-та фара (сваляне и качване на фаровете, отваряне и почистване, полиране, фолиране).
И аз бях дал към 250 лева, но те съветвам да го оправиш скоро, аз имах далеч по-малко влага от теб и тази тъпа вода поне при Е92 се отича в дъното на фара, където е... баласта на ксенона. Та ми беше дал на късо и се сещаш на какви пари отиваш за баласт може, евентуално крушка + пак да ги оправиш

П.С.: За цените на модела, момчета да не се лъжем -> F30 са достъпни вече (визирам 320-328), кво остава за Е90, особено пак 320-ка

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
- bai_ILIA
- ентусиаст
-
- Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
- Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба
Rainbow написа:П.С.: За цените на модела, момчета да не се лъжем -> F30 са достъпни вече (визирам 320-328), кво остава за Е90, особено пак 320-ка
Това е точно така! Ако се замисли човек няма драма щото ако твойта/мойта/неговата е паднала с 6-7к, тия дето ги искаме са паднали с 20к

"Чемодан, вокзал, Москва"
- ZALMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F01 - E70 LCI - e92 LCI
Колеги искам да сменя жълтия цвят на очичките на E92 преди фейса Интересува ме какви крушки да търся и трябва ли да свалям фара. Ако може от www.ebay.co.uk някой да препоръча нещо. Че в момента съм в Англия на гости и мога да си ги поръчам тук.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Не че нещо ама на е90/е60 белите рингове им седят като подарени
Визията която се придобива дори с най-силния ЛЕД е смехотворна в сравнение с тази която имат фаровете на Ф сериите, направо не доумявам защо се хабите
На купето дори преди фейса фаровете са с силно светещ вътрешен ринг при пуснати дневни светлини, с ЛЕД това ще го загубиш

Визията която се придобива дори с най-силния ЛЕД е смехотворна в сравнение с тази която имат фаровете на Ф сериите, направо не доумявам защо се хабите

На купето дори преди фейса фаровете са с силно светещ вътрешен ринг при пуснати дневни светлини, с ЛЕД това ще го загубиш

- drago9205
- старши ентусиаст
-
Според мен с ЛЕД най-големият проблем е, че като чели не карат много и горят, може и да изкарват някои, но не се знае. А хубавите лед крушки са си скъпички - по 150-200 лева (горе долу толкова идват прехвалените LUX LED).
П.С. Лично за моят вкус много по-готино стоят жълтите рингове на e90/e60.
П.С. Лично за моят вкус много по-готино стоят жълтите рингове на e90/e60.