Бързи въпроси и отговори
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Re: Бързи въпроси и отговори
То може да се кодира и без съединител, ама така шанса да нашиеш тоя отпред драстично се увеличава.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
dextuar написа:Тая цигания, която цитираш ти, а именно слагаш ключа, палиш, гасиш, вадиш ключа и НЕ ОТВАРЯШ вратата и пак палиш, въобще няма да я коментирам...
Това някакъв пропуск от страна на БМВ ли е (понеже го наричаш цигания)? Аз винаги съм бил с убеждението, че идеята е да след като тръгнеш, да спреш до някое павилионче, да извадиш ключа (за да не ти я гепят, а и да можеш да заключиш), да запалиш (за да продължи да работи климатика), да си купиш сладолед и след това да се върнеш на приятните 19 градуса и да не ти се разтече сладоледа....
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Е ако беше това целта, тогава защо не може просто да си извадиш ключа както си работи без да правиш такива врътки гасиш палиш... 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Не е пропуск, има го описано в книжката за употреба на колата.
Съвсем целенасочено е направено.
Съвсем целенасочено е направено.

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
nero_ написа:dextuar написа:Тая цигания, която цитираш ти, а именно слагаш ключа, палиш, гасиш, вадиш ключа и НЕ ОТВАРЯШ вратата и пак палиш, въобще няма да я коментирам...
Това някакъв пропуск от страна на БМВ ли е (понеже го наричаш цигания)? Аз винаги съм бил с убеждението, че идеята е да след като тръгнеш, да спреш до някое павилионче, да извадиш ключа (за да не ти я гепят, а и да можеш да заключиш), да запалиш (за да продължи да работи климатика), да си купиш сладолед и след това да се върнеш на приятните 19 градуса и да не ти се разтече сладоледа....
Не е това, по-скоро превантивна мярка срещу опит за кражба или някаква спешна ситуация, където да запалиш бързо автомобила.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
b00st написа:nero_ написа:dextuar написа:Тая цигания, която цитираш ти, а именно слагаш ключа, палиш, гасиш, вадиш ключа и НЕ ОТВАРЯШ вратата и пак палиш, въобще няма да я коментирам...
Не е това, по-скоро превантивна мярка срещу опит за кражба или някаква спешна ситуация, където да запалиш бързо автомобила.
Точно

- daniel_e30
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 03' e46 330d
- Мечтае да кара: Bmw E34 M5
- Детайли за колата: Италиански ковчег, на пътя към възкресението си.
Предна м техник броня от е90 фейслифт (2009-2011) става ли на кола която не е фейслифт ( 2005-2008) ако не, какви са разликите ?

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Бързи въпроси и отговори
Колеги,
Ако малкият термостат е прецакан, може ли при веднъж загряла кола (87-88) при дълго спускане температурата да падне на 64-65 градуса, а при баир да НЕ загрява повече от 89 градуса с пълна газ? Въпросът ми е дали е възможно само при развален малък термостат, като приемаме, че големият е здрав и работи коректно?
Ако малкият термостат е прецакан, може ли при веднъж загряла кола (87-88) при дълго спускане температурата да падне на 64-65 градуса, а при баир да НЕ загрява повече от 89 градуса с пълна газ? Въпросът ми е дали е възможно само при развален малък термостат, като приемаме, че големият е здрав и работи коректно?
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
dextuar написа:Колеги,
до 60 градуса да пада, със сигурност е заминал и големия
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Май малкия може да прави повече бели отколкото предполагаме. Големият ми е БМВ ОЕМ на 2 години, вчера сложих чисто нов пак БМВ ОЕМ, купен от Дару, но затапихме и малкия, че съм без ЕГР, и май всичко е било от малкия. Та някой ако му трябва голям, да пише, но първо да си провери малкия.adovet написа:dextuar написа:Колеги,
до 60 градуса да пада, със сигурност е заминал и големия
Здравейте колеги, какво мислите за почистване на двигателя с промивно масло?
- rgadzhev
- Потребител
-
- Кара: Е91/163hp/2006
Здравейте колеги, става въпрос за Е91 2.0Д 2006, изгорял ми е подгревният елемент на горивният филтър, намерих в Реалоем, че номерата са 13327802939 ; 13327793674, като първият е заедно с филтъра 400лв., а вторият е само подгряването, но от 2007 е спрян. В сайта по-долу излиза някакъв афтермаркет Hoffer, някой слагал ли е такъв и дали спира да излиза грешката с него? Благодаря!
https://chastite.com/%D0%BF%D0%BE%D0%B4 ... 14766.html

https://chastite.com/%D0%BF%D0%BE%D0%B4 ... 14766.html
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Здравейте,
Преди време уж ми кодираха CCC-то да пуска и MP3. Скоро го пробвах и CD-то не разчита диска с MP3-ки. Като го сложа обаче в DVD-то работи. Нормално ли е CD-то да не разчита MP3-ките?
Благодаря.
Преди време уж ми кодираха CCC-то да пуска и MP3. Скоро го пробвах и CD-то не разчита диска с MP3-ки. Като го сложа обаче в DVD-то работи. Нормално ли е CD-то да не разчита MP3-ките?
Благодаря.
- chris_barnes
- ентусиаст
-
- Кара: F11
- Мечтае да кара: на безплатна нафта
- Детайли за колата: 530xd
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
chris_barnes написа:Да, точно така трябва да е.
T'ва е доста тъпо...Излиза, че ако искам да слушам музика не мога да си ползвам навигацията...Не вярвам немеца така да го е измислил...