Бързи въпроси и отговори
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- Ronian
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е60 530Д, Е90 320Д
Re: Бързи въпроси и отговори
Тук ли се гледа и какви трябва да са нормалните стойности примерно като карам.
Снимката е примерна
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Current charge air pressure трябва да е колкото или почти колкото Desired charge air pressure.
- Ronian
- кандидат ентусиаст
-
(h)aman написа:Current charge air pressure трябва да е колкото или почти колкото Desired charge air pressure.
Това като я карам ли или на място да гледам.
- drago9205
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi, MHD stage 2, xHP stage 3
- Мечтае да кара: без да се ядосва
В движение разбира се 

- Ronian
- кандидат ентусиаст
-
Мерси много, а допустимо ли е някакво разминаване в стойностите малко.
Здравейте колеги, съжелявам ако се повтарям но съм си избрал да вляза във вашия отбор и искам да си взема БМВ 3 серия 2009-2011 г фейса. Искам да си взема малкия двигател 318и, 318д или 320д. Любопитно ми е дали бензиновия е с верига, дали веригата е много скъпа , на какви километри се сменя за всички двигатели. Имам съмнение че по-натоварения двигател може да даде повече дефекти, но поправете ме ако не е така. Разни хора ми говорят че задължително ще правя дюзи и турбина на дизела?
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Бързи въпроси и отговори
punish написа:Здравейте колеги, съжелявам ако се повтарям но съм си избрал да вляза във вашия отбор и искам да си взема БМВ 3 серия 2009-2011 г фейса. Искам да си взема малкия двигател 318и, 318д или 320д. Любопитно ми е дали бензиновия е с верига, дали веригата е много скъпа , на какви километри се сменя за всички двигатели. Имам съмнение че по-натоварения двигател може да даде повече дефекти, но поправете ме ако не е така. Разни хора ми говорят че задължително ще правя дюзи и турбина на дизела?
БМВ нямат мотор без верига..
Верига при бензин почти никой не сменя,освен ако няма проблем и то сериозен,при дизела 184кс 2.0д не сум чувал да имат проблем с нея,самата верига не е толкова скъпа,а колко струва смяната основно цената е висока заради труда - около и може ни над 1к.
При правилен избор на автомобил и ако намериш поддържан шансовете за ремонти са малко.А това,което ти говорят можеш да им кажеш,че се отнася за абсолютно всеки един модерен дизел,а не за една марка.
Но между бензин и дизел разликата в динамиката е в полза на дизела,при тези мотори,макар и да предпочитам бензин,бих търсих хубав дизелов модел.
Sent from my iPhone using Tapatalk
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
Благодаря за информацията колега. Искам само да попитам дали може да се добавя дабъл дин на моделите без навигация?
- raddy
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E30 сега:E90 N52B25
Колеги блиц въпрос :
Къде са отдушниците на фаровете на е90 адаптивен ксенон?
Пасажерския се пълни с влага при всеки дъжд,което води до оттичането и в модула на завиване, и вече два ми изгоряха
Също преди време имаше хора доволни от сервиз за рециклиране на фаровете,но не мога да намеря данните,ще съм благодарен ако някой ги има.
Пасажерския се пълни с влага при всеки дъжд,което води до оттичането и в модула на завиване, и вече два ми изгоряха

Също преди време имаше хора доволни от сервиз за рециклиране на фаровете,но не мога да намеря данните,ще съм благодарен ако някой ги има.

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
raddy написа:Колеги блиц въпрос :
Пасажерския се пълни с влага при всеки дъжд,което води до оттичането и в модула на завиване, и вече два ми изгоряха![]()
![]()
Отдолу мисля беше под фара една тръбичка изкарана. Като го свалиш, ще го видиш така или иначе дренажа.
- merx
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 N46B20
- Мечтае да кара: M4 CS
punish написа:Благодаря за информацията колега. Искам само да попитам дали може да се добавя дабъл дин на моделите без навигация?
Може.
А къде се монтира, на мястото на оригиналното СД или трябва да се преправя нещо
- h.petrov
- Потребител
-
- Кара: Е91 LCI 330d
Здравейте колеги,
Наскоро дошлата ми кола и липсват капачката на казанчето за спирачната течност и капачката на единия фар
Ще започвам търсене по моргите та въпроса ми е в кои други модели тези 2 неща са същите? (Приемам също и предложения от къде мога да ги намеря) Благодаря на отзовалите се 
Наскоро дошлата ми кола и липсват капачката на казанчето за спирачната течност и капачката на единия фар

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
h.petrov написа:Здравейте колеги,
Наскоро дошлата ми кола и липсват капачката на казанчето за спирачната течност и капачката на единия фарЩе започвам търсене по моргите та въпроса ми е в кои други модели тези 2 неща са същите? (Приемам също и предложения от къде мога да ги намеря) Благодаря на отзовалите се
Капачката е с датчик - проверяваш по парт номер и гледаш,за капачкатанза фара - само нова от магазина
Sent from my iPhone using Tapatalk
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Колеги, какво е вашето мнение за тези GAR като на снимката intake scoop ли как да го нареча не знам?
Седя и гледам и си мисля, няма ли да наруша охаждането, гледайки колко голям процент от решетките заемат?
Спомняма си, че @vicho имаше такъв на 46-цата...
Отдавна не съм си взимал нищо и ме сърби вече
Седя и гледам и си мисля, няма ли да наруша охаждането, гледайки колко голям процент от решетките заемат?
Спомняма си, че @vicho имаше такъв на 46-цата...
Отдавна не съм си взимал нищо и ме сърби вече

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT