Бързи въпроси и отговори
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Re: Бързи въпроси и отговори
В ибей може да продава всеки българин/турчин/сърбин/македонец/мамалигар и тъй нататък..
Купи си масло от оторизиран вносител и не се занимавай с глупости
Купи си масло от оторизиран вносител и не се занимавай с глупости

FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
Plamenv написа:Колеги, какво мислите за купуването на масло от ибей? Има обяви от германия и мисля, че ще е качествено.
Ти първо виж откъде е този разход на масло,после ще мислиш какво и откъде
Аз например карам сега с такова,щот се прави само тук и едва ли има ментета.

Plamenv написа:Колеги, какво мислите за купуването на масло от ибей? Има обяви от германия и мисля, че ще е качествено.
Колега сегашното ти масло въпреки, че няма спецификация на BMW не е лошо и не мисля, че трябва да се притесняваш и да тръгваш да го сменяш спешно. По въпросите с маслата е по-добре да пишеш в последната актуална тема(viewtopic.php?f=112&t=418914), там ще отговоря по-подробно защото имам вече известен опит с търсене и пазаруване от немски магазини, да не се задръства тази, че и без друго е голяма. Както писаха колегите има вече достатъчно български търговци, които продават масла от официалните вносители, на същите цени като в Германия и практически за най-разпространените масла няма нужда да се търси директен немски търговец, защото като си сложиш разходите за транспорта, на практика имаш по-висока цена да речем с до 20тина евро ако купуваш 2х5л да речем за същата стока.
- ZALMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F01 - E70 LCI - e92 LCI
С моя късмет , преди малко едно камъче ми спука предния прозорец , от край докрай. Какъв е вариант за смяна е92 2007г. с сензор.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
ZALMAN написа:С моя късмет , преди малко едно камъче ми спука предния прозорец , от край докрай. Какъв е вариант за смяна е92 2007г. с сензор.
Според теб къв е варианта?

Нали каско имаш? Отиваш да си заведеш щета и така. От СИМ ПЕТ СИМ съм доволен като сервиз. Слагай Pilkington или Saint Gobain Securit и си ти. После кодираш сензора наново.
- ZALMAN
- кандидат ентусиаст
-
проблема е , че нямам каско тъкмо щях да правя и ето какво се скучи
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Еми тогава е малко по-тегаво. Понеже ми минава всичко през каското, не знам колко струва, но е поне 350лв с монтажа, нещо такова ми се върти.
- chris_barnes
- ентусиаст
-
- Кара: F11
- Мечтае да кара: на безплатна нафта
- Детайли за колата: 530xd
160 за Европейско (приятел сменя наскоро). Друг приятел сложи Saint Gobain и е крайно НеДоволен.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
chris_barnes написа:Друг приятел сложи Saint Gobain и е крайно НеДоволен.
Я сподели повече от какво точно е недоволен, аз в момента съм с такова, още не са ми го сменили отново. Ако трябва, докато е време, да ми слагат Pilkington?
- ZALMAN
- кандидат ентусиаст
-
Моето е момента счупеното е Saint Gobain с печат на BMW
- chris_barnes
- ентусиаст
-
- Кара: F11
- Мечтае да кара: на безплатна нафта
- Детайли за колата: 530xd
Каза, че е супер меко и буквално след 1 зима е пак за смяна, цялото надрано и на точки. И моето е на точки, но към момента съм се насочил за вариант Европейско. И да стане на точки след година-две, поне няма да съм дал 350лв

- bai_ILIA
- ентусиаст
-
- Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
- Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба
- krasimir_sb86
-
-
Колеги какъв антифриз ползвате и какво количество побира колата (е90 2005 320d автомат) ? Днес ми изписа "Coolant level too low" и трябва да наливам . Мерси !
- drago9205
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi, MHD stage 2, xHP stage 3
- Мечтае да кара: без да се ядосва
Виж си цвета на антифриза с една пипета и си долей от същият цвят (най-добре ор'гинален). Ако имаш уред за мерене на антифриза ако ти е силен може и само с дестилирана вода да долееш.
П.С. И също така виж от къде губиш антифриз - Много вероятно да е от един фланец на охладителната система, който се пука или му се прецаква уплътнението, аз наскоро сменях въпросният точно защото пропускаше от уплътнението.
П.С. И също така виж от къде губиш антифриз - Много вероятно да е от един фланец на охладителната система, който се пука или му се прецаква уплътнението, аз наскоро сменях въпросният точно защото пропускаше от уплътнението.
- donybg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 320d xDrive 2010 184к.с.
Народе, ключът на е9* като е с чип, това зачита ли се са имобилайзър от застрахователите? Никак не ми се иска да монтирам аларма…