Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
beycannn написа:http://www.cars.bg/c1134732
http://www.cars.bg/c1189671
Колеги някой да е ходил да гледа някой от тези коли ?

M-PACK ВЪНШНОСТ,КСЕНОНОВИ ФАРОВЕ С РИНГОВЕ СЪС СИСТЕМА ЗА ИЗМИВАНЕ(ANGEL EYES),ДИОДНИ СТОПОВЕ,СТАРТ/СТОП СИСТЕМА (БЕЗКЛЮЧОВО ПАЛЕНЕ),КОЖЕН МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН ЧУПЕЩ СПОРТЕН ВОЛАН,ДВУЗОНОВ КЛИМАТРОНИК,АВТОМАТИЧНИ СВЕТЛИНИ,СЕНЗОР ЗА ДЪЖД,СПОРТНИ ЕЛ.СЕДАЛКИ С ОТВАРЯНЕ И НАДУВАНЕ,БЛЕНДА НА ОГЛЕДАЛАТА,ОРИГИНАЛНО СД,DTC-КОНТРОЛ,ПОДЛАКЪТНИК С ЖАБКА,БОРД КОМПЮТЪР,ЛЕД СВЕТЛИНИ САЛОН,ВРАТИ И НА ДРЪЖКИТЕ, " от тия неща забелязвам че всичко е лъжа . да не говорим че тая кола е на около 2-3х по 140 000км

едит3:/ аве вие как може изобщо да гледате такива обяви ? аз почвам да се чудя продавачите ли са виновни или купувачите
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
venci_nikolov написа:Странно чукане в мотора(все едно клапан и бутало се срещат),пушене пак в двогателния отсег(Уж гарнитурата на капака на клапаните),ама те всички BMWта били така според продавача,вдлъбнатина в тавана,драскотини по левите врати,броня,багажник.Като казвам драскотини имай в предвид сериозни такива.Просто ако не си струва ремонтите,които ще трябва да и сеправят.
Търсенето продължава
''Допълнителна информация: Отлично сътояние ! ! !'' Отиваш на живо и двигателя леш...

..Bayerische Motoren Werke..

- Satanism
- ентусиаст
-
- Кара: 2015 F31 LCI 320dA
M-coupe написа:venci_nikolov написа:Странно чукане в мотора(все едно клапан и бутало се срещат),пушене пак в двогателния отсег(Уж гарнитурата на капака на клапаните),ама те всички BMWта били така според продавача,вдлъбнатина в тавана,драскотини по левите врати,броня,багажник.Като казвам драскотини имай в предвид сериозни такива.Просто ако не си струва ремонтите,които ще трябва да и сеправят.
Търсенето продължава
''Допълнителна информация: Отлично сътояние ! ! !'' Отиваш на живо и двигателя леш...И как да си купиш кола от автокъща...
Другите марки по автокъщите са в далеч по-добро състояние, бтв...че даже и читави има тук-таме....просто с БМВ-тата е страшен леж....
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Satanism написа:M-coupe написа:venci_nikolov написа:Странно чукане в мотора(все едно клапан и бутало се срещат),пушене пак в двогателния отсег(Уж гарнитурата на капака на клапаните),ама те всички BMWта били така според продавача,вдлъбнатина в тавана,драскотини по левите врати,броня,багажник.Като казвам драскотини имай в предвид сериозни такива.Просто ако не си струва ремонтите,които ще трябва да и сеправят.
Търсенето продължава
''Допълнителна информация: Отлично сътояние ! ! !'' Отиваш на живо и двигателя леш...И как да си купиш кола от автокъща...
Другите марки по автокъщите са в далеч по-добро състояние, бтв...че даже и читави има тук-таме....просто с БМВ-тата е страшен леж....
Просто средностатистическия купувач на БМВ иска да гъзарее и съответно автокъщите гледат да му подсигурят тази възможност за най-малко пари (а за тях с огромни печалби), защото тия кошове дето са особено в долната граница идват наводнени (дори имам случай с изгоряла почти до основи и сглобена кола) за по 6-7 хил лв и ги праскат по 12 - свалят цената на марката и модела така ама кой му дреме.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
е то М-пак означава буквичка М отзад ,закупена от алибаба така си е от край време 

- DimoAG
- Потребител
-
- Кара: F01/02
- Мечтае да кара: F12/13
E30driver написа:DimoAG написа:Здравейте,
Мнения за тази: http://www.bovamotors.com/car/n-274/BMW ... elift.html
Колата е собственост на Бова Кар и дават 1 година гаранция от датата на купуване.
Покарах я днес, доста пъргава до 100 км/ч, нищо че е 122 коня, но за извън града ще е зор. Пък и не пътувам толкова често извън града.
Благодаря предварително!
Колата беше коментирана по-напред в раздела, докато е била в Бургас, виж по-ранните постове. Колегите пишеха, че волана е страшно износен, има скъсване на шофьорската седалка и някакви драскотини по покрива и капака. Така ли е наистина или са оправили драскотините? Иначе аз също я гледам за градска кола, имам друга за дълъг път и тази ще ми върши работа макар и да е с най-малкия двигател.
Благодаря за информацията.
Колата ще я взема най-вероятно. Наистина има своите забележки- външни, а за волана не съм сигурен честно казано. Последното нещо което ще гледам е това. Все пак колата е 2009, не очаквам всичко да е изрядно. По-важно е двигателя да е ок.
Разхода малко ме притесни, показваше 12, което е много за този двигател, но ще падне със сигурност. Аз я ръчках доста, за да видя как върви..
Ще поразгледам иначе
Не обичам хората да карат бързо..
За това ги изпреварвам
За това ги изпреварвам
- venci_nikolov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d e90
- Мечтае да кара: M
Taruno написа:Satanism написа:M-coupe написа:venci_nikolov написа:Странно чукане в мотора(все едно клапан и бутало се срещат),пушене пак в двогателния отсег(Уж гарнитурата на капака на клапаните),ама те всички BMWта били така според продавача,вдлъбнатина в тавана,драскотини по левите врати,броня,багажник.Като казвам драскотини имай в предвид сериозни такива.Просто ако не си струва ремонтите,които ще трябва да и сеправят.
Търсенето продължава
Просто средностатистическия купувач на БМВ иска да гъзарее и съответно автокъщите гледат да му подсигурят тази възможност за най-малко пари (а за тях с огромни печалби), защото тия кошове дето са особено в долната граница идват наводнени (дори имам случай с изгоряла почти до основи и сглобена кола) за по 6-7 хил лв и ги праскат по 12 - свалят цената на марката и модела така ама кой му дреме.
Средностатистическия купувач на BMW си купава е46 2.0d и според мен има доста по-голям шанс да си намери хубав екземпляр в сравнение с е90

Мое мнение.

Здравейте,
От известно време следя темата и реших да се включа по две причини:
Първо, продавам си колата след 4 безаварийни и вълнуващи години с нея: viewtopic.php?f=46&t=393079&e=0. Готов съм да отговоря на всички въпроси свързани с историята и ако има заинтересувани. Има я и в mobile.bg и в cars.bg със същите снимки и описание.
Второ, относно предлаганите употребявани автомобили на пазара в БГ. Сега съм на 5-тия си личен автомобил, като всичките са били употребявани и 3 от тях са купувани в САЩ. Процеса на намиране на употребявана кола, която няма подводни камъни в БГ наистина е мнооого труден и ми е отнемал по няколко месеца, като в крайна сметка и късмета си казва думата. В САЩ, както може би знаете, има няколко сайта, които предлагат доста пълна история на употребяваните автомобили и там нещата са доста по-лесни. Да не говорим за цените на колите там, но това е друга тема.
Аз лично никога ама никога не бих си купил кола в България която е много под "пазарната" си стойност. Отделно, бих бил и резервиран ако по никакъв начин не мога да се уверя дори и малко в това кой/как/къде я е карал преди мен - преди месец бях в Италия и разбрах всъщност откъде идва "славата" на вноса от там: ) И на последно място, продавача, дори и да не е собственик, трябва да е със средна грамотност и познания за това което продава. Бисерите по обявите и търговските умения на дилърите по автокъщите тук са просто уникални: )
Та, в обобщение, исках да си кажа мнението относно избор на автомобил, а и да предложа моя. Ако има потенциален купувач, който има сходни възгледи с моите и колата попада в границите на това което търси, съм насреща за разговор: )
Бих се радвал и да коментирате цената която съм сложил. Осъзнавам, че е над болшинството от обявите, но с оглед на това което знам за тази кола и четирите години с нея, смятам че е справедливо. Пазара ще си каже думата, но предпочитам да си я задържа и да я дам на жена ми примерно отколкото да я продам на цена конкурентна на изтърбушена, превъртяна, наводнена, и т.н. тройка от Италия: )
От известно време следя темата и реших да се включа по две причини:
Първо, продавам си колата след 4 безаварийни и вълнуващи години с нея: viewtopic.php?f=46&t=393079&e=0. Готов съм да отговоря на всички въпроси свързани с историята и ако има заинтересувани. Има я и в mobile.bg и в cars.bg със същите снимки и описание.
Второ, относно предлаганите употребявани автомобили на пазара в БГ. Сега съм на 5-тия си личен автомобил, като всичките са били употребявани и 3 от тях са купувани в САЩ. Процеса на намиране на употребявана кола, която няма подводни камъни в БГ наистина е мнооого труден и ми е отнемал по няколко месеца, като в крайна сметка и късмета си казва думата. В САЩ, както може би знаете, има няколко сайта, които предлагат доста пълна история на употребяваните автомобили и там нещата са доста по-лесни. Да не говорим за цените на колите там, но това е друга тема.
Аз лично никога ама никога не бих си купил кола в България която е много под "пазарната" си стойност. Отделно, бих бил и резервиран ако по никакъв начин не мога да се уверя дори и малко в това кой/как/къде я е карал преди мен - преди месец бях в Италия и разбрах всъщност откъде идва "славата" на вноса от там: ) И на последно място, продавача, дори и да не е собственик, трябва да е със средна грамотност и познания за това което продава. Бисерите по обявите и търговските умения на дилърите по автокъщите тук са просто уникални: )
Та, в обобщение, исках да си кажа мнението относно избор на автомобил, а и да предложа моя. Ако има потенциален купувач, който има сходни възгледи с моите и колата попада в границите на това което търси, съм насреща за разговор: )
Бих се радвал и да коментирате цената която съм сложил. Осъзнавам, че е над болшинството от обявите, но с оглед на това което знам за тази кола и четирите години с нея, смятам че е справедливо. Пазара ще си каже думата, но предпочитам да си я задържа и да я дам на жена ми примерно отколкото да я продам на цена конкурентна на изтърбушена, превъртяна, наводнена, и т.н. тройка от Италия: )
Колега, пише че обявата не съществува, явно не е била по правилата. Прочети ги, виж образеца и я пусни отново, ако това е причината за изтриването и.
Мда, не знам - беше активна когато го писах това:)
Здравейте stzanev,
Вие получавате това съобщение защото темата Ви "BMW E90 325 XI" в "BMW Club
Bulgaria" беше одобрена.
Ако искате да я прегледате натиснете долу
viewtopic.php?f=46&t=393079&e=0
--
BMWPower-BG.net Support
Здравейте stzanev,
Вие получавате това съобщение защото темата Ви "BMW E90 325 XI" в "BMW Club
Bulgaria" беше одобрена.
Ако искате да я прегледате натиснете долу
viewtopic.php?f=46&t=393079&e=0
--
BMWPower-BG.net Support
Колеги, хвърлил съм око на тази кола : http://www.mobile.bg/11433494651612079
Какво ще кажете ? Малко маскирана ми изглежда
Какво ще кажете ? Малко маскирана ми изглежда

- dogo_stz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E91 2007 M47
- Мечтае да кара: BMW F3x
Как малко
... Според мен това е поредната наредена тоталка, виж лявото ( на снимки ) бомбе, където стой VIN номера ..

- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Пс. Аско 96 имат доста мнения за тях - една кола щяхме да купуваме за един приятел, която съвсем леко се оказа на 700к, а я бяха оставили на 220к, защото не искали да връщат километрите. Като я качихме на стенд имаше огромно разминаване между предни и задни гуми .т.е. е била и яко посукана.
- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
bantumi написа:Дали е било сцепено?
Не е било сцепено нищо, но тук всеки ги разбира нещата.
http://gallery.xpowerforums.com/data/57 ... 9_4152.JPG
Ясно е, че колата е милионерка и в конфигурацията която се продава бъдещия собственик ще инвестира много кеш при евентуални проблеми.