Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- aleks.g
- Потребител
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: бързо
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Здравейте колеги , тествах една 320d , но не ми хареса как "тропа" нещо отзад в дясно при ниски обороти на висока предавка , момчето каза че е от ниските обороти, но не беше просто да притриса и да търси по-ниска предавка ами си тропаше , ако може да споделите мнение ще съм ви благодарен
защото не искам да се мятам на сляпо

- Satanism
- ентусиаст
-
- Кара: 2015 F31 LCI 320dA
aleks.g написа:Здравейте колеги , тествах една 320d , но не ми хареса как "тропа" нещо отзад в дясно при ниски обороти на висока предавка , момчето каза че е от ниските обороти, но не беше просто да притриса и да търси по-ниска предавка ами си тропаше , ако може да споделите мнение ще съм ви благодарензащото не искам да се мятам на сляпо
![]()
Отзад, в дясно, предполагаме за отзад на мотора говориш?коя година и кой мотор е колата?
- aleks.g
- Потребител
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: бързо
Satanism написа:aleks.g написа:Здравейте колеги , тествах една 320d , но не ми хареса как "тропа" нещо отзад в дясно при ниски обороти на висока предавка , момчето каза че е от ниските обороти, но не беше просто да притриса и да търси по-ниска предавка ами си тропаше , ако може да споделите мнение ще съм ви благодарензащото не искам да се мятам на сляпо
![]()
Отзад, в дясно, предполагаме за отзад на мотора говориш?коя година и кой мотор е колата?
Не колега аз не уточних , тропането идва отзад , четох че може да бъде висящ лагер или тампон на висящ лагер или тампон на диференциал .. не знам ,но го прави само при ниски обороти на висока предавка

- -JaR-
- Потребител
-
- Кара: BMW 320d e46 Touring
Здравейте , колеги предстои ми смяна от 320д е46 към 330д е91. Какво бихте казали за този екземпляр
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=9nap88
Благодаря на всеки отговорил.
- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
aleks.g написа:Satanism написа:aleks.g написа:Здравейте колеги , тествах една 320d , но не ми хареса как "тропа" нещо отзад в дясно при ниски обороти на висока предавка , момчето каза че е от ниските обороти, но не беше просто да притриса и да търси по-ниска предавка ами си тропаше , ако може да споделите мнение ще съм ви благодарензащото не искам да се мятам на сляпо
![]()
Не колега аз не уточних , тропането идва отзад , четох че може да бъде висящ лагер или тампон на висящ лагер или тампон на диференциал .. не знам ,но го прави само при ниски обороти на висока предавка
Колега,
Сериозно ли мислиш, че тъй тъй по преразказ можеш да получиш реална диагноза???
Това е несериозно...писал си, че си карал автомобила, което ме навежда на мисълта, че има номера и може да се движи без проблем.
Закарай я при някой майстор да я погледне...ако си в София има поне три-четири сервиза на колеги от форума дето ще ти дадат съвет за колата.
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
-JaR- написа:Здравейте , колеги предстои ми смяна от 320д е46 към 330д е91. Какво бихте казали за този екземпляр
Колата изглежда прилично, но ме дразни, че не е снимана отзад - огледай ауспуха ДПФ бла бла. Иначе дразнещо описание, но ако е съгласен на сервизен оглед давай смело.
- dogo_stz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E91 2007 M47
- Мечтае да кара: BMW F3x
+1. Яко натоварена е с екстри, само трябва да се види състоянието й на живо. VIN: KT14376
- Tsapo
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW G32 LCI "22
- Детайли за колата: BMW G32 LCI "22
Taruno написа:-JaR- написа:Здравейте , колеги предстои ми смяна от 320д е46 към 330д е91. Какво бихте казали за този екземпляр
Колата изглежда прилично, но ме дразни, че не е снимана отзад - огледай ауспуха ДПФ бла бла. Иначе дразнещо описание, но ако е съгласен на сервизен оглед давай смело.
Виждал съм я на живо, мислех да купувам едни джанти от собственика на колата. Когато я видях ауспуха не беше идеално чист.
- djvisage
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Galaxy
- Мечтае да кара: ///M
Здравейте, решил съм следващата ми кола да е E91 320d автомат. Бихте ли ми дали съвет от къде е най - добре да се закупи подобна кола понеже по автокъщите е пълно с боклуци. Също така ще съм благодарен ако споделите какво да гледам при покупката евентуални слаби места по колата и как е като подръжка. Изобщо всякаква информация ще ми е от полза. Предишното ми BMW го взех от авто къща и беше убито та сега съм решил да не повтарям тази грешка.
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

djvisage написа:Здравейте, решил съм следващата ми кола да е E91 320d автомат. Бихте ли ми дали съвет от къде е най - добре да се закупи подобна кола
От магазина на БМВ

Сега сериозно:колега, от където и да купиш си е въпрос на късмет и натрупан горчив опит.Купувай смело-и вече на 3ия, 4ия път ще си наясно с всичко.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
djvisage написа:Здравейте, решил съм следващата ми кола да е E91 320d автомат. Бихте ли ми дали съвет от къде е най - добре да се закупи подобна кола понеже по автокъщите е пълно с боклуци. Също така ще съм благодарен ако споделите какво да гледам при покупката евентуални слаби места по колата и как е като подръжка. Изобщо всякаква информация ще ми е от полза. Предишното ми BMW го взех от авто къща и беше убито та сега съм решил да не повтарям тази грешка.
Аз бих търсил кола от собственик, дори да е на повече километри. Не е изключено да попаднеш на съвестен човек. Комби автомат рядко се кара от кисели рацери, които не сменят масло, а и добре поддържаната кола си личи. Купувал съм кола от мърляч, така че вече внимавам много.
Never mistake motion for action...
- djvisage
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Galaxy
- Мечтае да кара: ///M
А каква е реалната цена на добър автомобил. Понеже в мобиле цените са от 11000 до 16000? Аз предпочитам да дам малко повече пари,но да ми е читава колата.
Какво ще кажите за тази: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=9ns1uy
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

- E30driver
- кандидат ентусиаст
-
djvisage написа:А каква е реалната цена на добър автомобил. Понеже в мобиле цените са от 11000 до 16000? Аз предпочитам да дам малко повече пари,но да ми е читава колата.
Колата е в най-добрия случай произведена 8/2006 тъй като от септември 2006 вече има нови бутони на климатика. Джантите е ясно, че не са оригинални. Иначе поне на снимки изглежда приемливо.
За да сме точни колата е 28.08.2006
По рама така излиза.
Ще оставя някой друг да каже , че ауспуха и е черен

По рама така излиза.
Ще оставя някой друг да каже , че ауспуха и е черен

- awful
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xD LCI 2014
- Мечтае да кара: само BMW
- Детайли за колата: 1 - E91 320D 07, 2 - е91 LCI 318d
Точно така след тази дата е със новите бутони на климатика, и моята е 09/2006 и е със тях