Каква максималн скорост сте развивали с вашите е90-ки
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
73 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- neonman
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46
Re: Каква максималн скорост сте развивали с вашите е90-ки
Е90 ,330Д 231кс + чип ... към 270кс
към 270 по километраж - ГПС-а показваше 262км/ч !
към 270 по километраж - ГПС-а показваше 262км/ч !
if your car isn't scary - it's just not fast enough!
- kraska
- ентусиаст
-
- Кара: -ше G20 320d
TsvetanVR написа:Малко над 260км/ч по километраж с 330dA LCI 245 коня. По GPS около 250...със сигурност е ограничена, 'щото като тръгне да вдига повече и веднага ги сваля обратно на 250. Най-много съм виждал 254. Изключвам оня път, когато бях спрял на светофара и GPS-а се бъгна и взе да показва 387км/ч.![]()
![]()
п.п. Не съм съгласен за заключването. Нека да живеем в малко по-свободен свят. Надали някой ще се вдъхнови да си тества БМВ-то след като я види тая тема, така или иначе. Пък и всеки си има глава на раменете. Щом имате книжки, значи сте пълнолетни и сте способни да мислите трезво и да вземате решения.
Що да си съгласен, успя да се "похвалиш". Като искаш да живеем в по-свободен свят карай без колан например. Не забравяй , че не си сам на пътя, а тази тема не носи никаква полза , освен да показвате че колите може да вдигнат толкова колкото са ограничени , +- няколко км от попътен вятър и наклон. Абсолютна безмислена тема, която не носи никаква помощ. Ама нали караме БМВ -та ......
- TsvetanVR
- Dicky Wolf
-
- Кара: Z4M Roadster
А ти 'що си мислиш, че го живея тоя живот за да се хваля по форумите за т'ва и онова? За теб е безсмислена и тъпа тема, за други очевидно не е, щом съществува. Като не те кефи, не участваш в разговора и толкоз. И к'ъв си ти, че да забраняваш на хората да разговарят за това, което ги влече? Много пък диктаторчета се навъдихте зад тия монитори.Това за без колана няма да го коментирам.
- kraska
- ентусиаст
-
TsvetanVR написа:А ти 'що си мислиш, че го живея тоя живот за да се хваля по форумите за т'ва и онова? За теб е безсмислена и тъпа тема, за други очевидно не е, щом съществува. Като не те кефи, не участваш в разговора и толкоз. И к'ъв си ти, че да забраняваш на хората да разговарят за това, което ги влече? Много пък диктаторчета се навъдихте зад тия монитори.Това за без колана няма да го коментирам.
Без коментар!
- bmw545i
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 545i
- Детайли за колата: E 60
kraska написа:TsvetanVR написа:Малко над 260км/ч по километраж с 330dA LCI 245 коня. По GPS около 250...със сигурност е ограничена, 'щото като тръгне да вдига повече и веднага ги сваля обратно на 250. Най-много съм виждал 254. Изключвам оня път, когато бях спрял на светофара и GPS-а се бъгна и взе да показва 387км/ч.![]()
![]()
п.п. Не съм съгласен за заключването. Нека да живеем в малко по-свободен свят. Надали някой ще се вдъхнови да си тества БМВ-то след като я види тая тема, така или иначе. Пък и всеки си има глава на раменете. Щом имате книжки, значи сте пълнолетни и сте способни да мислите трезво и да вземате решения.
Що да си съгласен, успя да се "похвалиш". Като искаш да живеем в по-свободен свят карай без колан например. Не забравяй , че не си сам на пътя, а тази тема не носи никаква полза , освен да показвате че колите може да вдигнат толкова колкото са ограничени , +- няколко км от попътен вятър и наклон. Абсолютна безмислена тема, която не носи никаква помощ. Ама нали караме БМВ -та ......
Караме и без колан, разбира се - мачка ми вратовръзката...

Не знам, кой притежател на бмв не е вдигал поне над 200км. Поради това смятам, че забележките ти са неуместни.

- kraska
- ентусиаст
-
Едно е да вдигнеш 200 , друго да е напъваш до дупка 250 и нагоре. Идеята ми е, че тази тема с нищо не е полезна, нито доказва нещо или поне според мен не и е мястото в техническия форум. А забележката ми е уместна колкото на пушача ще му се стори уместна забележката че пуши в заведение където не се пуши, ако ме разбираш какво имам в предвид. Ти може да си човек със стаж и опит зад волана, но много малоумници има взели книжка от вчера и ще потестват БМВ-то колко вдига. Всички са много смели докато не стане белята, а тогава вече е късно. По би ми харесала тема за колко ускорявате от 0-100 , отколкото тази тема. Все пак има модератори в този форум, които биха преценили аз просто изказвам мнение.
- 90e90e
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д
- Мечтае да кара: hibrid
bmw545i написа:Не знам, кой притежател на бмв не е вдигал поне над 200км.
...за 500 000 близо с марката БМВ зад волана, не ми се е случвало да ставам свидетел на километраж над 200... Кефя се на други неща, а не на скорост... "Ако ти е писано да се обесиш - няма да се удавиш", но не е добре да дърпаш дявола за опашката... Сена ( http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0% ... 0%BD%D0%B0 ) също беше професионалист... и да не забравяме казаното от колегата, че не сме сами на пътя!!!
...много ме е яд, че се налага да говоря както дърта баба, но явно се налага...
Весели празници на всички и бъдете разумни... особено на пътя... защото всички сме там!!!
За да спрем да се избиваме по пътищата, трябва да се спре алкохола на мъжете и бензина на жените! Карайте така, че да стигнете!
- awful
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xD LCI 2014
- Мечтае да кара: само BMW
- Детайли за колата: 1 - E91 320D 07, 2 - е91 LCI 318d
90e90e написа:bmw545i написа:Не знам, кой притежател на бмв не е вдигал поне над 200км.
...за 500 000 близо с марката БМВ зад волана, не ми се е случвало да ставам свидетел на километраж над 200... Кефя се на други неща, а не на скорост... "Ако ти е писано да се обесиш - няма да се удавиш", но не е добре да дърпаш дявола за опашката... Сена ( http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0% ... 0%BD%D0%B0 ) също беше професионалист... и да не забравяме казаното от колегата, че не сме сами на пътя!!!
Весели празници на всички и бъдете разумни... особено на пътя... защото всички сме там!!!
Напълно те подкрепям колега, много хора започват да мислят след като се случи това което ни наи малко очакват. Весели празници и пазете другите на пътя ако на вас не ви пука за себеси......
- TsvetanVR
- Dicky Wolf
-
- Кара: Z4M Roadster
И 'що решихте, че след като караме бързо, значи не ни пука за нас самите?
- bmw545i
- младши ентусиаст
-
90e90e написа:bmw545i написа:Не знам, кой притежател на бмв не е вдигал поне над 200км.
Значи, спокойно можеш да смениш марката...

- bmw545i
- младши ентусиаст
-
Колеги, германците като нямат ограничение по магистралите, да не би да са се изтрепали. Там няма корса, която да не вдигала 200. А тяхната статистика, сочи доста по-ниски числа на произшествия. Защо смятате, че в България катастрофите се дължат на висока скорост?
Нека се замислим!
При катастрофите в 95 процента от случаите се касае за лоши пътища и безобразно техниеско състояние на автомобилите.Нали никой не си въобразява, че в Бг има автомобили минали на реален технически преглед?!?
Нека се замислим!
При катастрофите в 95 процента от случаите се касае за лоши пътища и безобразно техниеско състояние на автомобилите.Нали никой не си въобразява, че в Бг има автомобили минали на реален технически преглед?!?
- 90e90e
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д
- Мечтае да кара: hibrid
bmw545i написа: Значи, спокойно можеш да смениш марката...
... мога да я сменя... а мога и да не я сменя... аз и сега се наслаждавам на 3 различни марки... /А класа на мерцедес за в града, тройката на БМВ за извънградско и за чукарите и екстремно-зимните условия - трилитрово терано на нисан/. Повярвай ми, че се кефя еднакво и на трите... Това е нещо като с една жена и 2 любовници... ама не баш...защото жените се недолюбват, а колите си ги паркирам една до друга безпроблемно...
Та така... и като си представя, че с тия 200 бих могъл за един миг да си изпусна късмета - ААААААААА, НЕ! ...Благодаря! Предпочитам да си се кефя по-дълго на живота, отколкото да си опърдя късмета...
А пък и колега(не говоря лично и директно), нека да подскажа само, че по-голямото зло е ако Не успееш да се пребиеш...понякога се оцелява... но...как и в какво състояние... тогава те зарязва приятелката(жената)... оставаш на ръцете на "най-близките"... колкото ги имаш... и си ставаш едно ГОЛЯМО БРЕМЕ... Трудно ще намираш причина поради която околните ти ще могат да ти се зарадват... Имам живи примери пред очите си, които не ми излизат от съзнанието... А замислял ли си се как се живее до подобен пострадал??? Хайде замисли се!!!
И след всичко казано пак искам да пожелая на ВСИЧКИ, най-лошото да не ви настига!!! Ама не карайте с 200 заради това!!!
Последна промяна 90e90e на 30 Дек 2013, 11:19, променена общо 1 път
За да спрем да се избиваме по пътищата, трябва да се спре алкохола на мъжете и бензина на жените! Карайте така, че да стигнете!
- kraska
- ентусиаст
-
bmw545i написа:Колеги, германците като нямат ограничение по магистралите, да не би да са се изтрепали. Там няма корса, която да не вдигала 200. А тяхната статистика, сочи доста по-ниски числа на произшествия. Защо смятате, че в България катастрофите се дължат на висока скорост?
Нека се замислим!
При катастрофите в 95 процента от случаите се касае за лоши пътища и безобразно техническо състояние на автомобилите.Нали никой не си въобразява, че в Бг има автомобили минали на реален технически преглед?!?
Аз постоянно слушам "поради несъобразена скорост....." стават катастрофи. Не ми сравнявай магистралите навън и тука, ширината им и качеството няма нищо общо. И говоря за нашите пътища и тези безумни скорости, дето не знам кво доказваш, освен че колата може да върви. Мога да ти посоча поне 50 модела по-мощни от твоята и какво ? да сменя марката ли? Разбирам те че го казваш като бъзик ,ама във форум за взаимопомощ да се хвалим аз съм вдигал толкоз, моята пък толкоз е неуместно. Затова казвам че според МЕН няма място тази тема тук, тя нищо не доказва освен наяве да затвърдим тезите за "каращите БМВ-та" с която хич не се гордея, като гледам малоумните изпълнения на диви селяни, които с удоволствие бих пребил от бой, ако поне малко мозък може да им налея преди да направят някоя беля. А като гледам колко звезди са се пребили точно заради висока скорост, дори наскоро пак. А ако беше засегнал друга кола, недай се боже с малки деца ?!? Замислял ли си се?
- majstorapetkov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Наистина една безмислена и опасна тема! И какво "техническо" има в нея, освен някои да се хвалят! 

- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
majstorapetkov написа:Наистина една безмислена и опасна тема! И какво "техническо" има в нея, освен някои да се хвалят!
Колега, няма нищо техническо вярно, но лично за мен макс скоростта не е повод за хвалене, просто има хора, които се радват на високи скорости.
По темата над 280 км/ч (подмина последното деление) по спидометър с 335д+ремап, набира стабилно, може би оборотите ще стигнат за 300 км/ч.
В сравнение с е46 платформа (отново с м-тех окачване) е92 с м-тех е доста по-стабилно при висока скорост, но шумът в купето е висок, а неравностите са сериозен проблем.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
73 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5