Каква максималн скорост сте развивали с вашите е90-ки

3-та серия ('06-'12)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е46

Re: Каква максималн скорост сте развивали с вашите е90-ки

Мнение от neonman » 29 Дек 2013, 12:11

Е90 ,330Д 231кс + чип ... към 270кс
към 270 по километраж - ГПС-а показваше 262км/ч !
if your car isn't scary - it's just not fast enough!

ентусиаст
Аватар
Кара: -ше G20 320d

Мнение от kraska » 29 Дек 2013, 12:36

TsvetanVR написа:Малко над 260км/ч по километраж с 330dA LCI 245 коня. По GPS около 250...със сигурност е ограничена, 'щото като тръгне да вдига повече и веднага ги сваля обратно на 250. Най-много съм виждал 254. Изключвам оня път, когато бях спрял на светофара и GPS-а се бъгна и взе да показва 387км/ч. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

п.п. Не съм съгласен за заключването. Нека да живеем в малко по-свободен свят. Надали някой ще се вдъхнови да си тества БМВ-то след като я види тая тема, така или иначе. Пък и всеки си има глава на раменете. Щом имате книжки, значи сте пълнолетни и сте способни да мислите трезво и да вземате решения. ;)

Що да си съгласен, успя да се "похвалиш". Като искаш да живеем в по-свободен свят карай без колан например. Не забравяй , че не си сам на пътя, а тази тема не носи никаква полза , освен да показвате че колите може да вдигнат толкова колкото са ограничени , +- няколко км от попътен вятър и наклон. Абсолютна безмислена тема, която не носи никаква помощ. Ама нали караме БМВ -та ......

Dicky Wolf
Аватар
Кара: Z4M Roadster

Мнение от TsvetanVR » 29 Дек 2013, 13:15

А ти 'що си мислиш, че го живея тоя живот за да се хваля по форумите за т'ва и онова? За теб е безсмислена и тъпа тема, за други очевидно не е, щом съществува. Като не те кефи, не участваш в разговора и толкоз. И к'ъв си ти, че да забраняваш на хората да разговарят за това, което ги влече? Много пък диктаторчета се навъдихте зад тия монитори.Това за без колана няма да го коментирам.
Изображение

I wanna leave you far behind....

ентусиаст
Аватар

Мнение от kraska » 29 Дек 2013, 13:23

TsvetanVR написа:А ти 'що си мислиш, че го живея тоя живот за да се хваля по форумите за т'ва и онова? За теб е безсмислена и тъпа тема, за други очевидно не е, щом съществува. Като не те кефи, не участваш в разговора и толкоз. И к'ъв си ти, че да забраняваш на хората да разговарят за това, което ги влече? Много пък диктаторчета се навъдихте зад тия монитори.Това за без колана няма да го коментирам.

Без коментар!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 545i
Детайли за колата: E 60

Мнение от bmw545i » 29 Дек 2013, 20:44

kraska написа:
TsvetanVR написа:Малко над 260км/ч по километраж с 330dA LCI 245 коня. По GPS около 250...със сигурност е ограничена, 'щото като тръгне да вдига повече и веднага ги сваля обратно на 250. Най-много съм виждал 254. Изключвам оня път, когато бях спрял на светофара и GPS-а се бъгна и взе да показва 387км/ч. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

п.п. Не съм съгласен за заключването. Нека да живеем в малко по-свободен свят. Надали някой ще се вдъхнови да си тества БМВ-то след като я види тая тема, така или иначе. Пък и всеки си има глава на раменете. Щом имате книжки, значи сте пълнолетни и сте способни да мислите трезво и да вземате решения. ;)

Що да си съгласен, успя да се "похвалиш". Като искаш да живеем в по-свободен свят карай без колан например. Не забравяй , че не си сам на пътя, а тази тема не носи никаква полза , освен да показвате че колите може да вдигнат толкова колкото са ограничени , +- няколко км от попътен вятър и наклон. Абсолютна безмислена тема, която не носи никаква помощ. Ама нали караме БМВ -та ......

Караме и без колан, разбира се - мачка ми вратовръзката... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Не знам, кой притежател на бмв не е вдигал поне над 200км. Поради това смятам, че забележките ти са неуместни. :yes:

ентусиаст
Аватар

Мнение от kraska » 29 Дек 2013, 21:06

Едно е да вдигнеш 200 , друго да е напъваш до дупка 250 и нагоре. Идеята ми е, че тази тема с нищо не е полезна, нито доказва нещо или поне според мен не и е мястото в техническия форум. А забележката ми е уместна колкото на пушача ще му се стори уместна забележката че пуши в заведение където не се пуши, ако ме разбираш какво имам в предвид. Ти може да си човек със стаж и опит зад волана, но много малоумници има взели книжка от вчера и ще потестват БМВ-то колко вдига. Всички са много смели докато не стане белята, а тогава вече е късно. По би ми харесала тема за колко ускорявате от 0-100 , отколкото тази тема. Все пак има модератори в този форум, които биха преценили аз просто изказвам мнение.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320д
Мечтае да кара: hibrid

Мнение от 90e90e » 29 Дек 2013, 21:36

bmw545i написа:Не знам, кой притежател на бмв не е вдигал поне над 200км.

...за 500 000 близо с марката БМВ зад волана, не ми се е случвало да ставам свидетел на километраж над 200... Кефя се на други неща, а не на скорост... "Ако ти е писано да се обесиш - няма да се удавиш", но не е добре да дърпаш дявола за опашката... Сена ( http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0% ... 0%BD%D0%B0 ) също беше професионалист... и да не забравяме казаното от колегата, че не сме сами на пътя!!!

...много ме е яд, че се налага да говоря както дърта баба, но явно се налага...

Весели празници на всички и бъдете разумни... особено на пътя... защото всички сме там!!!
За да спрем да се избиваме по пътищата, трябва да се спре алкохола на мъжете и бензина на жените! Карайте така, че да стигнете!

ентусиаст
Аватар
Кара: F11 530xD LCI 2014
Мечтае да кара: само BMW
Детайли за колата: 1 - E91 320D 07, 2 - е91 LCI 318d

Мнение от awful » 29 Дек 2013, 23:43

90e90e написа:

...за 500 000 близо с марката БМВ зад волана, не ми се е случвало да ставам свидетел на километраж над 200... Кефя се на други неща, а не на скорост... "Ако ти е писано да се обесиш - няма да се удавиш", но не е добре да дърпаш дявола за опашката... Сена ( http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0% ... 0%BD%D0%B0 ) също беше професионалист... и да не забравяме казаното от колегата, че не сме сами на пътя!!!

Весели празници на всички и бъдете разумни... особено на пътя... защото всички сме там!!!

Напълно те подкрепям колега, много хора започват да мислят след като се случи това което ни наи малко очакват. Весели празници и пазете другите на пътя ако на вас не ви пука за себеси......
Изображение

Dicky Wolf
Аватар
Кара: Z4M Roadster

Мнение от TsvetanVR » 30 Дек 2013, 0:33

И 'що решихте, че след като караме бързо, значи не ни пука за нас самите?
Изображение

I wanna leave you far behind....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw545i » 30 Дек 2013, 2:22

90e90e написа:

Значи, спокойно можеш да смениш марката... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw545i » 30 Дек 2013, 2:32

Колеги, германците като нямат ограничение по магистралите, да не би да са се изтрепали. Там няма корса, която да не вдигала 200. А тяхната статистика, сочи доста по-ниски числа на произшествия. Защо смятате, че в България катастрофите се дължат на висока скорост?

Нека се замислим!

При катастрофите в 95 процента от случаите се касае за лоши пътища и безобразно техниеско състояние на автомобилите.Нали никой не си въобразява, че в Бг има автомобили минали на реален технически преглед?!?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320д
Мечтае да кара: hibrid

Мнение от 90e90e » 30 Дек 2013, 9:11

bmw545i написа: Значи, спокойно можеш да смениш марката...

... мога да я сменя... а мога и да не я сменя... аз и сега се наслаждавам на 3 различни марки... /А класа на мерцедес за в града, тройката на БМВ за извънградско и за чукарите и екстремно-зимните условия - трилитрово терано на нисан/. Повярвай ми, че се кефя еднакво и на трите... Това е нещо като с една жена и 2 любовници... ама не баш...защото жените се недолюбват, а колите си ги паркирам една до друга безпроблемно...

Та така... и като си представя, че с тия 200 бих могъл за един миг да си изпусна късмета - ААААААААА, НЕ! ...Благодаря! Предпочитам да си се кефя по-дълго на живота, отколкото да си опърдя късмета...

А пък и колега(не говоря лично и директно), нека да подскажа само, че по-голямото зло е ако Не успееш да се пребиеш...понякога се оцелява... но...как и в какво състояние... тогава те зарязва приятелката(жената)... оставаш на ръцете на "най-близките"... колкото ги имаш... и си ставаш едно ГОЛЯМО БРЕМЕ... Трудно ще намираш причина поради която околните ти ще могат да ти се зарадват... Имам живи примери пред очите си, които не ми излизат от съзнанието... А замислял ли си се как се живее до подобен пострадал??? Хайде замисли се!!!

И след всичко казано пак искам да пожелая на ВСИЧКИ, най-лошото да не ви настига!!! Ама не карайте с 200 заради това!!!
Последна промяна 90e90e на 30 Дек 2013, 11:19, променена общо 1 път
За да спрем да се избиваме по пътищата, трябва да се спре алкохола на мъжете и бензина на жените! Карайте така, че да стигнете!

ентусиаст
Аватар

Мнение от kraska » 30 Дек 2013, 9:54

bmw545i написа:Колеги, германците като нямат ограничение по магистралите, да не би да са се изтрепали. Там няма корса, която да не вдигала 200. А тяхната статистика, сочи доста по-ниски числа на произшествия. Защо смятате, че в България катастрофите се дължат на висока скорост?

Нека се замислим!

При катастрофите в 95 процента от случаите се касае за лоши пътища и безобразно техническо състояние на автомобилите.Нали никой не си въобразява, че в Бг има автомобили минали на реален технически преглед?!?

Аз постоянно слушам "поради несъобразена скорост....." стават катастрофи. Не ми сравнявай магистралите навън и тука, ширината им и качеството няма нищо общо. И говоря за нашите пътища и тези безумни скорости, дето не знам кво доказваш, освен че колата може да върви. Мога да ти посоча поне 50 модела по-мощни от твоята и какво ? да сменя марката ли? Разбирам те че го казваш като бъзик ,ама във форум за взаимопомощ да се хвалим аз съм вдигал толкоз, моята пък толкоз е неуместно. Затова казвам че според МЕН няма място тази тема тук, тя нищо не доказва освен наяве да затвърдим тезите за "каращите БМВ-та" с която хич не се гордея, като гледам малоумните изпълнения на диви селяни, които с удоволствие бих пребил от бой, ако поне малко мозък може да им налея преди да направят някоя беля. А като гледам колко звезди са се пребили точно заради висока скорост, дори наскоро пак. А ако беше засегнал друга кола, недай се боже с малки деца ?!? Замислял ли си се?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Мнение от majstorapetkov » 30 Дек 2013, 10:29

Наистина една безмислена и опасна тема! И какво "техническо" има в нея, освен някои да се хвалят! :no:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
Мечтае да кара: и да му е спокойно

Мнение от Babuna » 30 Дек 2013, 18:05

majstorapetkov написа:Наистина една безмислена и опасна тема! И какво "техническо" има в нея, освен някои да се хвалят! :no:

Колега, няма нищо техническо вярно, но лично за мен макс скоростта не е повод за хвалене, просто има хора, които се радват на високи скорости.

По темата над 280 км/ч (подмина последното деление) по спидометър с 335д+ремап, набира стабилно, може би оборотите ще стигнат за 300 км/ч.

В сравнение с е46 платформа (отново с м-тех окачване) е92 с м-тех е доста по-стабилно при висока скорост, но шумът в купето е висок, а неравностите са сериозен проблем.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88

ПредишнаСледваща

Назад към E90/E91/E92/E93