Откраднаха ми колата Е90
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- RuM6n
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 3.0sd
- Мечтае да кара: по често
Re: Откраднаха ми колата Е90
Ако отидеш да поживееш някъде в Африка например или само да имаш възможност да видиш за какво става дума , тогава ще благодариш на Бог , че си се родил в България.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Хайде да не смесваме нещата. Винаги ще има по-добре и съответно по-зле от нас. Аз не се оплаквах от държавата ни в този пост, а просто изтъкнах причините, които ме карат да предпочитам маркирането и другите споменати неща в поста. В никакъв случай не съм неблагодарен към това къде съм се родил и живея. Някои неща може и да не ми харесват, но не чак толкова, че да си тегля ножа например.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
@BMWPOWERRR_ACM, колега, държавата сме аз, ти и всички в този форум!
Докато един иска различна услуга, която ще помага на кокошкарите на улицата да решат коя кола да пипат, винаги ще сме на това дередже.
Всичко зависи от нашите нагласи.
Хайде да не спамим излишно тази тема.
Факт е, че вече няма маркиране. Точно преди 2 седмици си застраховах нова кола, като няма никакви външни белези, че е застрахована.
Доволен съм, че вече не ми взимат никакви пари за въпросното описване!
Поздрави.
Докато един иска различна услуга, която ще помага на кокошкарите на улицата да решат коя кола да пипат, винаги ще сме на това дередже.
Всичко зависи от нашите нагласи.
Хайде да не спамим излишно тази тема.
Факт е, че вече няма маркиране. Точно преди 2 седмици си застраховах нова кола, като няма никакви външни белези, че е застрахована.
Доволен съм, че вече не ми взимат никакви пари за въпросното описване!
Поздрави.
Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
Вчера бях в р-ното,няма вест от колата,следяли камерите на изходите ,уж не била изкарана.Май няма надежда ,че ще я намерят.Остана още един месец ,и след това с Армеец.От там ми казаха ,че преди да ми я изплатят имало и амортизация за всеки месец някакъв процент бил на месец.
Някои дали знае колко е този процент,момичето конкретно не ми каза каза около 1-2 % на месец.
Някои дали знае колко е този процент,момичето конкретно не ми каза каза около 1-2 % на месец.
Здравей,
Аз имах същия късмет през март тази година.Колата ми я изплатиха преди около 3 седмици. Не беше минала и година от скл. на застраховката. Накрая тези пичове ми изплатиха към 80% от застр. сума. Аз лично мисля да пробвам да си взема и другите 20%. Е 92 беше колата.
Аз имах същия късмет през март тази година.Колата ми я изплатиха преди около 3 седмици. Не беше минала и година от скл. на застраховката. Накрая тези пичове ми изплатиха към 80% от застр. сума. Аз лично мисля да пробвам да си взема и другите 20%. Е 92 беше колата.
- cocosas
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 / e46
bgkoZko написа:Здравей,
а каде е била эастрахована ?
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
adam написа:Вчера бях в р-ното,няма вест от колата,следяли камерите на изходите ,уж не била изкарана.Май няма надежда ,че ще я намерят.Остана още един месец ,и след това с Армеец.От там ми казаха ,че преди да ми я изплатят имало и амортизация за всеки месец някакъв процент бил на месец.
И като гледат камерите какво очакват да видят, да не са толкова смотани крадците че не могат да се сетят за едни крадени номера?
Бъди благодарен ако ти платят поне 80%.
bgkoZko написа:Здравей,
Здравей,в Армеец ли ти беше застрахована?
Пробвай,по принцип само при тотал било 80%,като я откраднат трябва на 100% с юрист съм говорил.
- yavor20V
-
-
- Кара: Е92 335i & E90 320d
Колега,сега видях че си ме питал нещо,извини ме за закъснелия отговор,но не преглеждам често форума...
Знам едно,ако си изряден с документите ,които ти искат,а те както си видял не са никак малко,няма да имаш никакви проблеми с плащането,а овехтяването което смятат или както там го наричат е в зависимост от това кога си сключил застраховката,имам предвид далли е изтекла повече от половин година например ,или е още в началото и въз основа на това смятат колко да те щипнат.
При мен беше много малко,в рамките на 500лв по-малко ми платиха ,отколкото застрахователната стойност по полица.Само си удържаха и за двете оставащи вноски ,щото тъкмо платих втората.
Стискам палци да ти платят скоро и пак извинявай ,че съм проспал мнението ти!
Знам едно,ако си изряден с документите ,които ти искат,а те както си видял не са никак малко,няма да имаш никакви проблеми с плащането,а овехтяването което смятат или както там го наричат е в зависимост от това кога си сключил застраховката,имам предвид далли е изтекла повече от половин година например ,или е още в началото и въз основа на това смятат колко да те щипнат.
При мен беше много малко,в рамките на 500лв по-малко ми платиха ,отколкото застрахователната стойност по полица.Само си удържаха и за двете оставащи вноски ,щото тъкмо платих втората.
Стискам палци да ти платят скоро и пак извинявай ,че съм проспал мнението ти!

adam написа:bgkoZko написа:Здравей,
Пробвай,по принцип само при тотал било 80%,като я откраднат трябва на 100% с юрист съм говорил.
Не е точно така. При тоталка или пожар както беше в моя случай, колата се изплаща на 100%, НО останките се пускат на търг и да кажем ако колата е застрахована на 20 000лв. а търга е спечелен на останките за 3000лв. застрахователя ти дава 17 000лв. и те свързва със спечелилия търга и вече по твоя преценка дали ще му дадеш останките или му казваш че струват повече както аз направих примерно....
adam написа:bgkoZko написа:Здравей,
В Армеец беше застрахована!В писмото,което получих ми обесняват, че толкова струвала по шваке или както е там! Поздрави
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Ееей, ебахти измамниците, овехтяване имало...
На далече от БГ, колата с БГ номера и нямам каско и спя спокойно и знам че сутрин като изляза да работя, тя си е отпред...
На далече от БГ, колата с БГ номера и нямам каско и спя спокойно и знам че сутрин като изляза да работя, тя си е отпред...
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- Jorata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31 Sport Line
- Мечтае да кара: 458 Italia
Само да отбележа, че Армеец слагат безплатно чип на БМВ след 2005г. Който няма, да отива да си го иска или да се свърже със застрахователя си. Поставят се в Лозенец(ул.Кораб Планина), в офиса на Арми Груп.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Jorata написа:Само да отбележа, че Армеец слагат безплатно чип на БМВ след 2005г. Който няма, да отива да си го иска или да се свърже със застрахователя си. Поставят се в Лозенец(ул.Кораб Планина), в офиса на Арми Груп.
Само да отбележа,че поставянето на допълнителен имобилайзер в Армеец съсвсем не е безплатно,а струва 350лв на клиента и е задължителен за Х5/6,и непоставянето му не покрива клауза кражба за джипките!
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- raddy
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E30 сега:E90 N52B25
Аз пък да отбележа,че вече усетих увеличението на застраховките валидно само за BMW,при мен е около 20% по-скъпа от миналогодишната