335 i vs 335 d
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
то в момента е93 м3, само дето е ръчка, иначе са всичко друго си е като при Ицо, на 20к км. в Мкар е 120 000
п.с грешка-135к
http://www.bmw-mcar.bg/
п.с грешка-135к
http://www.bmw-mcar.bg/
Последна промяна vesko06 на 02 Юли 2009, 16:15, променена общо 1 път
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=4
Даже тази е от много скъпите, започват от около 65к евро нови
Даже тази е от много скъпите, започват от около 65к евро нови

От около 60к Евро започват 335и кабрио.
А Добрите екземпляри са около 72-3к евро.
което е около 10%
А Добрите екземпляри са около 72-3к евро.
което е около 10%

Последна промяна GaD на 02 Юли 2009, 16:23, променена общо 1 път
absix написа:GaD написа:Гледай го така в момента съм сигурен, че може да се договори човек за М-ка като твойта с подобни екстри за кажи речи същите пари... или не повече от 20к нагоре. Което при 150к са 13%
Е, в момента.....
И в момента и в предния момент М3 си е доста по-скъпо.
А и има някои неща, които, поне на мен, не ми допадат:
1. Няма турбо(дори и едно поне

2. Автоматика не е стандартния стептроник на ZF, който вече е доказал, че е най-безпроблемния автоматик.
И сега се сетих още нещо - за 335d няма ръчка, за да не се излагат като при 3.0tdi(особено в А5) където от 1-ва до 3-та трябва даместиш лоста бързо като робот
- vesko06
- старши ентусиаст
-
то хубаво, че няма ръчка, но примерно за м3-ка бих се замислил дали да не е ръчка, иначе за 335i-новота седем-степенна ск. кутия, а за 335d-автоматик
www.BMW.bg
Ето ти съпоставка:
335i кабрио - 116,000
М3 кабрио - 173,000
Колко процента е разликата? И това без нито една есктра, щото при М3 екстрите са ... като за М3 и % ще стане още по-голям.
И не ми изваждай сега колко струват в Щатите...
ПП: Всички знаеме, че си луд фен на М3, ма малко се отклонихме от темата..
Ето ти съпоставка:
335i кабрио - 116,000
М3 кабрио - 173,000
Колко процента е разликата? И това без нито една есктра, щото при М3 екстрите са ... като за М3 и % ще стане още по-голям.
И не ми изваждай сега колко струват в Щатите...
ПП: Всички знаеме, че си луд фен на М3, ма малко се отклонихме от темата..
vesko06 написа:то хубаво, че няма ръчка, но примерно за м3-ка бих се замислил дали да не е ръчка, иначе за 335i-новота седем-степенна ск. кутия, а за 335d-автоматик
Ти се замисляй за ръчката.
Аз вьобще не се замислям - т.е. няма вариант да не е автоматик.
Плюс това няма да я взимам от магазина, така че 335i ще е с 6-степенния стептроник, а с не тази новата
А по нагоре си писал, че М3 -то в пловдив, било като на Ицо - еми има мноооооооооого малка разлика - не му пада тавана

absix написа::yes:
Никога и никаде не съм казвал, че искам да бъда най-бързияПросто искам да съм по-бърз от някой марки и модели, които струват 2-3х повече, това е
absix написа:
Е, в момента.....
Е в момента има и М3ки на цената на твоята

Офтопик:
Има едно М3 седан в Мкар... седи и чака... седи и ме чака

- vesko06
- старши ентусиаст
-
Koliu написа:vesko06 написа:то хубаво, че няма ръчка, но примерно за м3-ка бих се замислил дали да не е ръчка, иначе за 335i-новота седем-степенна ск. кутия, а за 335d-автоматик
Ти се замисляй за ръчката.
Аз вьобще не се замислям - т.е. няма вариант да не е автоматик.
Плюс това няма да я взимам от магазина, така че 335i ще е с 6-степенния стептроник, а с не тази новата
А по нагоре си писал, че М3 -то в пловдив, било като на Ицо - еми има мноооооооооого малка разлика - не му пада тавана
моя грешка, исках да напиша е92, но съм се объркал

- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
335 i vs 335 d
Общо взето като гледам хората си купуват дизели , щото си прават тънки сметчици и си мислят че прават некъв тънкаж ама тука няма място за тва...
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: 335 i vs 335 d
Huku написа:Общо взето като гледам хората си купуват дизели , щото си прават тънки сметчици и си мислят че прават некъв тънкаж ама тука няма място за тва...
За първи път да съм съгласен с теб по твое мнение... когато даваш 100к+ за кола, едва ли точно разхода й ти е проблем... при тези две коли май е по-скоро въпрос на горивно предпочитание, от колкото на реална полза в определена посока от един от двата модела...и двата имат много коне и много nm...
Re: 335 i vs 335 d
Mollov написа:Huku написа:Общо взето като гледам хората си купуват дизели , щото си прават тънки сметчици и си мислят че прават некъв тънкаж ама тука няма място за тва...
За първи път да съм съгласен с теб по твое мнение... когато даваш 100к+ за кола, едва ли точно разхода й ти е проблем... при тези две коли май е по-скоро въпрос на горивно предпочитание, от колкото на реална полза в определена посока от един от двата модела...и двата имат много коне и много nm...
Днес гледах фифт гиър и имаше точно такова сравнение кайен дизел срещу кайен бензин. За да си избиеш цената на дизеловия кайен спрямо горивото трябва да минеш 60 000 км.