Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х

3-та серия ('06-'12)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F10 530d 12'
Мечтае да кара: G30 530d

Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х

Мнение от Taruno » 18 Апр 2015, 21:08

наблюдаваш лъжите на търговците и си поредния заблуден за съжаление, имам доста директни наблюдения (както и някои други хора от форума, с които съм говорил, но те не са толкова гласни), хубави коли за малко пари не съществуват и отделно бензините като цяло върват малко по-евтино на пазар, който търси дизели та да и това се гледа.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 18 Апр 2015, 21:29

повече няма да пиша ... едно си баба знае, едно си баба бае :wave:

успех!
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х

Мнение от Gqbriel » 18 Апр 2015, 21:38

Taruno написа:наблюдаваш лъжите на търговците и си поредния заблуден за съжаление, имам доста директни наблюдения (както и някои други хора от форума, с които съм говорил, но те не са толкова гласни), хубави коли за малко пари не съществуват и отделно бензините като цяло върват малко по-евтино на пазар, който търси дизели та да и това се гледа.

Бензина е по-евтин от дизела само от Италия и то 318 ,316..
6цил обаче с история,поддръжка и състояние ,са по-скъпи.
А хубави коли за мално пари съществуват,личен пример на мой приятел:
Е90 320д 2006год
Автомат
Нави про
Заден парктр
Темпомат
Сензори дъжд и светлина
Мултиволан(май е фабрично при е90)
Dynamic bi-xenon
Отвън почти без забалежка - надрана задна броня

Колата я свали от автовоза,само се чухме по телефона да ми я опише ,с ремонта(маслена помпа),чистене на дюзи накладки - готова за каране дойде на точно 10750лв

С малко полиране на фаровете и боята ,ще излети за доста отгоре - колата работи идеално,нищо протеито по салон,тук там по конзолата следи от нокти,но това е до човек,не до км..

Ако я снимам за обява,цена от 14 ще е супер,гледайки тези по обявите

Sent from nokia 6310
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

Потребител
Аватар

Мнение от Evgata_ » 18 Апр 2015, 22:02

Здравейте,

Нов съм във форума и се извинявам предварително ако нещо не е както трябва...

От около месец си търся седанова 330-ка, с ръчни скорости и кожен салон.
Тъй като тази комбинация е сравнително рядка видях почти всички коли от обявите в mobile.bg и cars.bg.
Тъй като вече съм сравнително отчаян, реших да направя компромис с ръчните скорости и попаднах на това - http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=9etrgj

Моля за коментар, както и какво мислите за ръчни vs. автоматични скорости за този модел (линк към подобна тема също би било ок, тъй като аз не успях да намеря).

Предварително благодаря за съветите!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Taruno » 18 Апр 2015, 22:43

Gqbriel написа:
Taruno написа:наблюдаваш лъжите на търговците и си поредния заблуден за съжаление, имам доста директни наблюдения (както и някои други хора от форума, с които съм говорил, но те не са толкова гласни), хубави коли за малко пари не съществуват и отделно бензините като цяло върват малко по-евтино на пазар, който търси дизели та да и това се гледа.

Е90 320д 2006год
Автомат
Нави про
Заден парктр
Темпомат
Сензори дъжд и светлина
Dynamic bi-xenon

Колата я свали от автовоза,само се чухме по телефона да ми я опише ,с ремонта(маслена помпа),чистене на дюзи накладки - готова за каране дойде на точно 10750лв

С малко полиране на фаровете и боята ,ще излети за доста отгоре - колата работи идеално,нищо протеито по салон,тук там по конзолата следи от нокти,но това е до човек,не до км..

Sent from nokia 6310

На колко 350++ к км е била обаче, може да е добре да е поддържана обаче километрите ще са много.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 18 Апр 2015, 22:59

Taruno написа:
Gqbriel написа:

Е90 320д 2006год
Автомат
Нави про
Заден парктр
Темпомат
Сензори дъжд и светлина
Dynamic bi-xenon

Sent from nokia 6310

На колко 350++ к км е била обаче, може да е добре да е поддържана обаче километрите ще са много.

На по-малко на външен вид,от много които са под 350++ дали са много или малко,тука 99% са коли без да се знае нищо за тях - та тази в случая дори е по-добра съвкупност от екстри + външен вид + цена от много от 320д,които виждам да се коментират тука..
Дали е на 350 или на 150 е важно ,как е поддържана и употребявана...не мисля,да коментирам повече км и цена,защото е безсмислено...искаш брада - трябва гребенче - ти поне знаеш :yes:

Незнам,защо всички си мислят,че разходите спират с покупката - те тогава почват...
БГ мисленето - 18ки джанти с гуми да има,но части с незнайно качество (не са всички,но голяма част са така,а за гуми от магазина премиум клас,дори не са ги помирисвали )
Още с първия въпрос - ама колко харчи ,аз ли не разбирам или :dunno: гледа се кола за 15+ иляди лева ама колко харчи ,как хората не си правят едно малко проучване преди това..как някой е готов да даде 15 000лв без да знае ,дори колко ще харчи тази кола - всичко това 10секунди в търсачката
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Taruno » 18 Апр 2015, 23:16

Доста съм съгласен с теб за написаното

Потребител
Аватар
Кара: Opel :P
Мечтае да кара: M3

Мнение от mralien » 19 Апр 2015, 0:40

Както писах, тъжна работа. Аз и 20 мога да дам(толкова и дадох за настоящата 320 на жена ми миналата година), но тук и да ги дадеш, никой не ти гарантира нищо. Докато гледах обявите тия дни с изненада открих, че още се продава един кенеф, който гледах миналата година на горубляне. Че то това чудо вече и 5000 не струва... :dunno:

Потребител
Аватар
Кара: 320д е90

Мнение от ivandimov » 19 Апр 2015, 19:46

Колеги, какво ще кажете за този автомобил, според вас дали ще е читав , като се има на предвид че е от Бова Кар?

http://www.cars.bg/c896805

Благодаря.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E87, E90 LCI
Мечтае да кара: M4

Мнение от gkostadinoff » 19 Апр 2015, 22:01

ivandimov написа:Колеги, какво ще кажете за този автомобил, според вас дали ще е читав , като се има на предвид че е от Бова Кар?

http://www.cars.bg/c896805

Благодаря.

Назад в темата мисля, че беше коментирана тази кола за зле претапицирания салон. Би трябвало колата технически да бъде читава, защото все пак се продава от представителство, а за да бъде там трябва да е минала преглед уж. Но салона на мен лично ми бърка в мозъка. :bang:

Потребител
Аватар
Кара: BMW E90
Детайли за колата: Sedan, M57

Мнение от Todor Borisov » 19 Апр 2015, 22:36

Evgata_ написа:Здравейте,

Тъй като тази комбинация е сравнително рядка видях почти всички коли от обявите в mobile.bg и cars.bg.
Тъй като вече съм сравнително отчаян, реших да направя компромис с ръчните скорости и попаднах на това - http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=9etrgj

Моля за коментар, както и какво мислите за ръчни vs. автоматични скорости за този модел (линк към подобна тема също би било ок, тъй като аз не успях да намеря).

ВИН на колата: WBAVC91020FG67276

Пръскан волан със спрейче, самия продавач сам си каза, както и седалките.
Измит двигател и изчистени грешки от сервиза на фона който са правени снимките.
Като се застане пред колата между предния ляв калник и фара има луфт спрямо десния.
Пастирана е, на задната дясна врата дръжката като се издърпа не се прибира сама, както и самата кора на вратата хлопа от счупени щипки предполагам.

Поздрави,

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Taruno » 20 Апр 2015, 0:10

Само да поясним, това НЕ Е претапициран салон а калъфки за седалка, виждал съм в ebay такива грозотии.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F34 LCI
Мечтае да кара: същото
Детайли за колата: Estriol blue

Мнение от Meidana » 20 Апр 2015, 10:11

Todor Borisov написа:
Evgata_ написа:Здравейте,

ВИН на колата: WBAVC91020FG67276

Пръскан волан със спрейче, самия продавач сам си каза, както и седалките.
Измит двигател и изчистени грешки от сервиза на фона който са правени снимките.
Като се застане пред колата между предния ляв калник и фара има луфт спрямо десния.
Пастирана е, на задната дясна врата дръжката като се издърпа не се прибира сама, както и самата кора на вратата хлопа от счупени щипки предполагам.

Поздрави,

Само да питам това че дръжката на вратата не се връща критерии ли е за нещо щото на мойта на три врати дръжките не се прибираха, но ги пръснах с WD40 и се оправиха

Потребител
Аватар

Мнение от mgalaxy » 20 Апр 2015, 21:06

Здравейте, ще съм ви много благодарен ако ми помогнете с избора между един от двата автомобила от линковете. Всякакви мнения и съвети са добре дошли :)

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=9fh28y
тази като цяло малко по-запазена ми се стори и има сервизна история, но когато я запалих имаше едно тракане от таблото в ниски обороти.

тази има скъсани оплътнения и таблото е малко по-захабено.

Потребител
Аватар

Мнение от mgalaxy » 20 Апр 2015, 21:37

Здравейте, ще съм ви много благодарен, ако си кажете мнението за тези два автомобила:

и

Всяко мнение е добре дошло :)

ПредишнаСледваща

Назад към E90/E91/E92/E93