Тема 3. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Re: Тема 3. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
тураш китаецо

тайванска предна ем броня с пръскалки

тайванска предна ем броня с пръскалки

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
ivanski_2 написа:Колеги, един приятел си е харесал
https://www.cars.bg/?action=redirect_of ... EGl1OL80s0
Утре ще ходи да я гледа, та някой случайно да е ходил или пък да виждате нещо нередно.. ?
285k км, още едно 100-на за по-реалистичен пробег и си на 400к км т.е., ако я вземеш трябва да ѝ трепериш кога ще роди и да имаш заделени настрани няколко бона за "нов" мотор от моргата. Няма да се учудя и 500к км. да излезе истинския пробег.
- vicho
- старши ентусиаст
-
тва умрялото 2.5 е поне 5,000-6,000лв от моргата...
п.с. километрите може и да са повече, ама едва ли е толкова драматично

п.с. километрите може и да са повече, ама едва ли е толкова драматично

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Благодаря за съветите и мен ме съмняват километрите, утре ще ида да я гледа , пък ако я хареса ще я закача да видим истата и представителството на БМВ какво ще кажат относно километрите.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- terorero
- младши ентусиаст
-
- Кара: M4 (F83)
Ако това е бюджета има ли значение дали е на 300к или на 400к километра? Все ще е кенеф. Ако пича я харесва да я взима пък квото излезе се прави.
- asent1977
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 LCI 330d; F30 328i, F37 328xi
- Мечтае да кара: G32 640d
terorero написа:Ако това е бюджета има ли значение дали е на 300к или на 400к километра? Все ще е кенеф. Ако пича я харесва да я взима пък квото излезе се прави.
Има автомобили на 300+ хиляди които са по добри от такива на 150

Аз лично се запалих по бмв, като ми беше счупено мицубишито и карах на приятел Е46 330д с ремап на 396.000км. колата беше изключително солидна нямаше луфтове тропане и върви на ужас

- terorero
- младши ентусиаст
-
- Кара: M4 (F83)
asent1977 написа:terorero написа:Ако това е бюджета има ли значение дали е на 300к или на 400к километра? Все ще е кенеф. Ако пича я харесва да я взима пък квото излезе се прави.
Има автомобили на 300+ хиляди които са по добри от такива на 150Всъщност километрите са без чак такова значение, важно е състоянието, какво, къде, как и с какво е правено
![]()
Аз лично се запалих по бмв, като ми беше счупено мицубишито и карах на приятел Е46 330д с ремап на 396.000км. колата беше изключително солидна нямаше луфтове тропане и върви на ужас
Километрите не са от значение но бюджетът е!
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
Така с 2 думи, пълна скръб, кита личал от километри доста поудряна количка е била.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- spec-V
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31
- Детайли за колата: ...E36 M50 B20
E36 M52 B20
E39 M57 D25
E46 coupe M57 D30
Е39 M57 D30
E46 coupe M52 B28TU
Е91 N43B20A
E46 coupe M54B30 SMG II
F31 Touring N47D20C
ivanski_2 написа:Така с 2 думи, пълна скръб, кита личал от километри доста поудряна количка е била.
Не знам,защо въобще си губил време с това нещо

Също така се опитвам да си обясня,стремглавото оглеждане ,на Е90/1/2/3 с цени като на читави 46 ци

Наблюдавам тази тема , и не спирам да се изумявам !
Нищо лично към никой .
- vicho
- старши ентусиаст
-
spec-V написа:Не знам,защо въобще си губил време с това нещо![]()
Също така се опитвам да си обясня,стремглавото оглеждане ,на Е90/1/2/3 с цени като на читави 46 ци![]()
Наблюдавам тази тема , и не спирам да се изумявам !
Нищо лично към никой .
e колко да струва една жигула със 150 коня двигател, врътки на парното и аудио "касетка" (cd) :d

R1d3r написа:Angelov88 написа:Привет колеги! Какво мислите за тази кола, гледам я от няколко месеца седи на пазара и не знам дали е заради цената:
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=e43x6i
Аз лично проверих колата и изглежда много добре, както отвънка, така и отвътре. Проверих километирте и са реални наистина, двигателя работи много тихо и равномерно, автомата също реагира добре. Аз също я гледам, но все още не съм събрал парите, а колегата не е отворен на бартери. Дано ме зачака да посъбера парички или да продам моята. Цената като сравнявам общо взето колите, не е много висока.
За веригите стана ли на въпрос защото на тези километри вече са за смяна иначе е много добра
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11579165974676797&slink=e5amky
За тази какво мислите? Малко на тънкана, ако случайно е на тези километри трябва да е на 2-ри комплект вериги
За тази какво мислите? Малко на тънкана, ако случайно е на тези километри трябва да е на 2-ри комплект вериги

ivanski_2 написа:Благодаря за съветите и мен ме съмняват километрите, утре ще ида да я гледа , пък ако я хареса ще я закача да видим истата и представителството на БМВ какво ще кажат относно километрите.
Колега, интересно ми е какво стана с колата че много хора се изказаха да видим някой позна ли хах?
Sent from my iPhone using Tapatalk
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
Аз писах горе, идеята беше момчето отива, гледа я и ако я хареса, аз отивам с парите да я гледам и ако и аз я харесам му я взимам. Е не се наложи да ходя. Беше доста удряна, даже не са я палили, после са гледали е60 във враца, запалили са го и работил като дизел (повдигачи хидравлични за мен), но и от него се отказали и засега чакам да хареса нещо някъде и да ида да го видя. Иначе аз имам утвърдена практика, набелявазвам 30-40 обяви в радуис от 250-300км от мен паля колата и за 1, максимум 2 дни се връщаме с сносна количка, така вече 3 сме взели, но нямам време за обикаляне напоследък.....

- nikolaymitov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330D автоматик,седан
- Мечтае да кара: M3
Здравейте,колеги!Може ли мнения за тази,а още по-добре и от такива,които имат инфо за нея - https://www.cars.bg/offer/5e333b4139be4f5ca0542ca3