Бързи въпроси и отговори
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Re: Бързи въпроси и отговори
Bexim написа:Баааааа...![]()
Аз от сума време рева, че БМВ не е това, което е било/беше... За толкова пари - толкоз.. Има Поршаци за по взискателните..![]()
![]()
Аз разглобих, поне има видимост навътре зад духалката и на прибиране ще карам така, белким го хвана. Последен ден се занимавам с това и ако не успея да го изолирам, просто си свиркам и това е..
При мен не е от километража. Има много е90-ки със скърцащи стъкла, но при мен е нещо вътре в таблото.
Едната възможност е като се сменявали стъклото да не са направили нещо като хората.. Абе, какво да си говорим..
Ти не беше ли с Performance генерация - ако не я ползваш ами слушаш шумове ,има хора ,които ще и се радват

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Plamenv
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330xd e90
- Мечтае да кара: John Deere
vld написа:Plamenv написа:Мен започнс да ми дрънчи под пласмасата която е в средата на таблото
Звука е много вероятно да е от декоративната пластмаса която покрива мотора
Чува се само като друса по неравности.. нещо си вибрира вътре като друса..
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Gqbriel написа:Ти не беше ли с Performance генерация - ако не я ползваш ами слушаш шумове ,има хора ,които ще и се радват
Точно, защото искам да й се насладя напълно, ама това ми изкарва извън релси.. Нищо сега като карам главно със свалени прозорци, няма да се чува много много

FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
- expl0de
- младши ентусиаст
-
- Кара: e92, f30
- Мечтае да кара: M4
dextuar написа:Е какво общо има стила на каране? Може би, че карам, когато има и други коли ли?
Пробвай да не караш близо зад автобуси и камиони, 2ра кола по възможност, приближавай се само като има път за изпреварване. На магистралата минавай в ляво отрано и не си прави гонки с други немски автомобили. Това помага.
- PabloEscobar
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW G31 540xd / BMW Z4 E85 3.0si
Нормално ли е при подаване на пълна газ на 2-ра например да започне да ми премигва ксенона? На какво се дължи това?
- Satanism
- ентусиаст
-
- Кара: 2015 F31 LCI 320dA
ненормално е.
Напиши в Google E90 xenon flickering и виж колко е ненормално.
При мен също го е правило, доколкото съм чел - или крушка/баласт ще умира, или хлабава връзка. Доста рядко го прави и не съм се занимавал да търся причината, а и не мога да разбера двата ли мигат или единия.. Забелязъл съм, че се случва по път с неравности и рязко подаване на газ.

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Никога не ми е мигало каквото и да е докато давам газ, та няма как да е нормално.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk

Естествено, че не е нормално, но е често срещано.
Да попитам пак, къде мога да видя или ако някой знае номерата на пружините за Е90 330Д? Интересуват ме номерата на пружините за спортно и М окачване, никъде не мога да намеря информация... Един колега щеше да казва, но май забрави.
Да попитам пак, къде мога да видя или ако някой знае номерата на пружините за Е90 330Д? Интересуват ме номерата на пружините за спортно и М окачване, никъде не мога да намеря информация... Един колега щеше да казва, но май забрави.
(h)aman написа:Естествено, че не е нормално, но е често срещано.
Колегата каза че има от 325d и може да погледне, ма ти не отговори нищо,освен ако не става дума за някой друг
П.с. мислех че има и някакъв номер, но е само това.
М пружини от Е91 325d, не знам префейс или фейс
Изпратено от моят SM-G900F с помощта на Tapatalk
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- sacrament
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е90 320д
Как се сменят крушките за дълги на м47 с ксенон. Изглежда ми много тежка задача но вече разглобих колата... Свалих всичко само крушката не мога да сваля. Помощ.
- awful
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xD LCI 2014
- Мечтае да кара: само BMW
- Детайли за колата: 1 - E91 320D 07, 2 - е91 LCI 318d
Bexim написа:Gqbriel написа:Ти не беше ли с Performance генерация - ако не я ползваш ами слушаш шумове ,има хора ,които ще и се радват
Точно, защото искам да й се насладя напълно, ама това ми изкарва извън релси.. Нищо сега като карам главно със свалени прозорци, няма да се чува много много
Значи имах скърцане и пропукване за таблото аз очаквах че е нещо отгоре или стъклото но се оказа друго и след като го оправих краи със това скърцане, проблема е във таблото което има отзад едно място което влиза във желязна планка която е покрита със плат залепен обаче след дълго време този плат при завои се измества и се получава триене на пластмасата във желязото и звукът е отвратителен, при мен при завои или неравности пукаше и скърцаше, местата зад таблото са 2 ляво и дясно, аз като го свалих оправих и лявото и дясното, ще ти кача някоя снимка.
Тук на тази снима със очертал във червено местата които скърцат, при мен скърцаше само във дясно но както се вижда и във ляво е било въпрос на време да почне, според мен този проблем ще го имат и други колеги след време като се измести покритието.
На тази снимка се вижда добре колко се е изместило.Единствения проблема е че се иска доста разглобяване и при сглобяване трябва да се внимава да не друго да почне да скърца.
Това е резултата, сложих лепило и го наместих като за да съм сигурен че няма да имам след време проблем го обвих със изолационна лента за кабели и хоп 1 година вече и няма проблем

Ако искате да проверите вашите във какво състояние са махнете жабката и със фенерче като светнете във горния краи може да се види дали се е изместило уплътнението.
Привет, една неизвестност ме мъчи преди да съм се наел да се правя на майстор
Пръскалките ми работят, но връхчетата са им счупени, липсва частта, на която се закача капачетата, които стоят върху бронята ... въпроса ми е - може ли да се сложи само липсващите връхчета или трябва нови пръскалки
Кофти обяснение, дано ме разберете

- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Бързи въпроси и отговори
Аз да се включа с ъпдейт по скърцането, пукането..
Благодаря на всички за идеите.
В крайна сметка трябва да си върна думите назад за БМВ. В случая темата е по-скоро за официалните сервизи и какви ОЛИГОФРЕНИ са..
Така, накратко - предното стъкло е сменяно в БМВ някъде преди време по сервизна история, сменяйки го са посчупили изолацията, която е на файъруола и върху която лягат въздуховодите и самото стъкло. Тъй като нямам нерви да свалям цялото табло си изгубих отново цял ден в проби, грешки, каране по павата, за да видя как се променя скърцането при различен натиск на глупостите зад лявата духалка.. Е, в крайна сметка го заглуших, но нямаше такова труд и творчество. Направо си припомних какво беше с ФИАТ-а ми.
Дано се задържи, че просто нямам нерви за повече простотии.. Направо гинеколог станах да бъркам там
Благодаря ви още веднъж! Доста полезни мнения се събраха!!!
Благодаря на всички за идеите.

В крайна сметка трябва да си върна думите назад за БМВ. В случая темата е по-скоро за официалните сервизи и какви ОЛИГОФРЕНИ са..
Така, накратко - предното стъкло е сменяно в БМВ някъде преди време по сервизна история, сменяйки го са посчупили изолацията, която е на файъруола и върху която лягат въздуховодите и самото стъкло. Тъй като нямам нерви да свалям цялото табло си изгубих отново цял ден в проби, грешки, каране по павата, за да видя как се променя скърцането при различен натиск на глупостите зад лявата духалка.. Е, в крайна сметка го заглуших, но нямаше такова труд и творчество. Направо си припомних какво беше с ФИАТ-а ми.

Дано се задържи, че просто нямам нерви за повече простотии.. Направо гинеколог станах да бъркам там

Благодаря ви още веднъж! Доста полезни мнения се събраха!!!

Последна промяна Bexim на 08 Апр 2017, 23:19, променена общо 3 пъти
FREE SPIRIT
в мрачна нощ гледам през прозореца как всеки си хвали колата в другите под форуми така че ... предложете ми продукт за подържане на кожения салон да е еластичен и свеж ?
не карай по-бързо ............ отколкото твоят ангел може да лети