Тема 2. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
Re: Тема 2. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
vicho написа:velko_123 написа:Здравейте, колеги,
някой може ли да каже мнение за тези 2 коли:
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?t ... 2744538119
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?t ... 0383663318
втората седи от една година...
на мен лично ми изглеждат леко издъхнали, но нищо не се знае
няма ли по-свежи 330i екземпляри или това е в долния ценови диапазон?
Ами от около месец търся за до 15 000, не знам дали е долния ценови диапазон, но за мен максималния

Незнам, лично на мен ми изглеждат добре, за това питам хората с повече опит

особено всички с сивият капак 

не карай по-бързо ............ отколкото твоят ангел може да лети
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
velko_123 написа:vicho написа:velko_123 написа:Здравейте, колеги,
някой може ли да каже мнение за тези 2 коли:
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?t ... 2744538119
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?t ... 0383663318
втората седи от една година...
на мен лично ми изглеждат леко издъхнали, но нищо не се знае
няма ли по-свежи 330i екземпляри или това е в долния ценови диапазон?
Ами от около месец търся за до 15 000, не знам дали е долния ценови диапазон, но за мен максималния
Незнам, лично на мен ми изглеждат добре, за това питам хората с повече опит
Сивата май е яла бой отпред в дясно. Бомбето много набръчкано ми изглежда!!!
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Бих се обзаложил, че черната е с връщани прясно, прясно километри - с тази точка и всичко нулирано..
FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Bexim написа:Бих се обзаложил, че черната е с връщани прясно, прясно километри - с тази точка и всичко нулирано..
Ти остави, че е връщана, ама е върната и калпаво. Въобще вярва ли наистина някой, че може да си вземе хубав 6-так без значение бензин/дизел за 13к? Не искам да хейтя, обаче пичове това е положението.
Като гледам в мобилето, няма много оферти, и май общо взето това са нормалните пари за тези години ... Или поне така ми изглеждаdextuar написа:Bexim написа:Бих се обзаложил, че черната е с връщани прясно, прясно километри - с тази точка и всичко нулирано..
Ти остави, че е връщана, ама е върната и калпаво. Въобще вярва ли наистина някой, че може да си вземе хубав 6-так без значение бензин/дизел за 13к? Не искам да хейтя, обаче пичове това е положението.

Изпратено от моят NEM-L21 с помощта на Tapatalk
Абе незнам, след като си купих х5 си пуснах е90-ката в интернет. Досега само 1 човек ми се обади и ми предложи с 1500 лв по-ниска цена и да я взимал веднага
Зависи какво търсите, аз лично май се убеждавам, че в днешно време частните лица продават по-големи трошки, дори и от автокъщите !
Няма никакво движение на е90-ките в момента, едни и същи си седят и доколкото чувам, никой не проявавал интерес .
Най-добре е да си докарате или да си поръчате от Италия или Германия такава кола, каквато искате.

Зависи какво търсите, аз лично май се убеждавам, че в днешно време частните лица продават по-големи трошки, дори и от автокъщите !
Няма никакво движение на е90-ките в момента, едни и същи си седят и доколкото чувам, никой не проявавал интерес .
Най-добре е да си докарате или да си поръчате от Италия или Германия такава кола, каквато искате.
Незнам защо няма интерес към такива коли, аз лично до сега не съм имал кола с 6 цилиндъра, но съм се возил на такава и намирам за страхотно да чуеш звукът на 6такаBaDxBoY написа:Абе незнам, след като си купих х5 си пуснах е90-ката в интернет. Досега само 1 човек ми се обади и ми предложи с 1500 лв по-ниска цена и да я взимал веднага![]()
![]()

Изпратено от моят NEM-L21 с помощта на Tapatalk
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
BaDxBoY написа:Абе незнам, след като си купих х5 си пуснах е90-ката в интернет. Досега само 1 човек ми се обади и ми предложи с 1500 лв по-ниска цена и да я взимал веднага![]()
![]()
не знам се пише разделно за разлика от неграмотен...
движение при е90-тките има, но много зависи, какво продаваш и на каква цена

п.с. да си докараш кола беше модерно преди 15 години... вече - не

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
dextuar написа:Bexim написа:Бих се обзаложил, че черната е с връщани прясно, прясно километри - с тази точка и всичко нулирано..
Преди няколко дни ми предложиха 330-ка 2005г. на реални 233хил км, автомат, рекаро, спортен волан и още малко екстри, 16000лв. с докарването. И не беше от Италия. Това е реалността, ако искаш. Тук сме в матрицата на употребяваните автомобили.
Never mistake motion for action...
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Тема 2. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Днес ми предложиха Е90 320д 2011-та на реални 230к за 7к евро, с кожено рекаро и автомат, без нави, но с ксенон и парктроник, ама какво значение има, като това са редки единични бройки и то далеч не за всеки, особено пък по случайните автокъщи.Leon написа:dextuar написа:Bexim написа:Бих се обзаложил, че черната е с връщани прясно, прясно километри - с тази точка и всичко нулирано..
Преди няколко дни ми предложиха 330-ка 2005г. на реални 233хил км, автомат, рекаро, спортен волан и още малко екстри, 16000лв. с докарването. И не беше от Италия. Това е реалността, ако искаш. Тук сме в матрицата на употребяваните автомобили.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
vicho написа:BaDxBoY написа:Абе незнам, след като си купих х5 си пуснах е90-ката в интернет. Досега само 1 човек ми се обади и ми предложи с 1500 лв по-ниска цена и да я взимал веднага![]()
![]()
не знам се пише разделно за разлика от неграмотен...
движение при е90-тките има, но много зависи, какво продаваш и на каква цена![]()
п.с. да си докараш кола беше модерно преди 15 години... вече - не
Забравил съм си бележника госпожо.
Та ако понеже не съм наясно с модата в днешно време, 2014 си поръчах на познат е90ка задължително с блутут, аукс бизнес нави подгреви спортен волан и квото се сетиш още.
Та дойде ми на 7200 евро на 181500 реални км.
Ама щом модата била такава, купувайте милионници с 100% надценка от автокъщи.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
BaDxBoY написа:Забравил съм си бележника госпожо.
Няма проблем. В дневника е написано...
BaDxBoY написа:Та ако понеже не съм наясно с модата в днешно време, 2014 си поръчах на познат е90ка задължително с блутут, аукс бизнес нави подгреви спортен волан и квото се сетиш още.
Та дойде ми на 7200 евро на 181500 реални км.
Това ми звучи една идея по-различно от "най-добре е да си докарате"

BaDxBoY написа:Ама щом модата била такава, купувайте милионници с 100% надценка от автокъщи.
Бизнесът цъфти, защото хората предпочитат да си купят кола по-скъпо от автокъща отколкото от човек (поддържана и гледана)... факт!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Powerslide
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d Mpack
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: E90 330dA 12.2007 Titan Silber / M SPORT package / Style 193 / Navigation / Recaro / Shadow Line / Xenon / Light package
VD86338
E91 330dA 12.2006 Black sapphire metallic / Navigation / Recaro / PDC / Light package
SOLD
328iА sedan Technoviolett 12.1996 Mpack,LSD 3.15
AU60415
SOLD
318is coupe 10.1998 SOLD
E39 530d 1999 Mpack SOLD
Виждам че бая се оплаквате , че нямало истински коли.
До края на месеца ще имам за продаване : внос Италия
Е91 320д 163 к.с ръчка
2007 юни производство
заводска 17ка джанта
ксенон
работещ ДПФ
Кожено рекаро и спортен мулти волан и заводско спортно окачване
Климатроник
Няма нави и парктроници
На 238 000 километра !!!
Благодарение на колега от форума проверихме историята , преди 4 години е била на 152 000 км , не излиза някакъв ремонт правен в БМВ , само за проверка и реглаж е влизала
Има за боядисване от шофьорската страна (Не е удар ,а дълбоки драскотини) , това и е проблема , ще бъдат пребоядисани елементите задължително.
Цената ще е около 10 бона
Ще пусна обява в форума и ще пиша тук в темата , като е налична.
До края на месеца ще имам за продаване : внос Италия
Е91 320д 163 к.с ръчка
2007 юни производство
заводска 17ка джанта
ксенон
работещ ДПФ
Кожено рекаро и спортен мулти волан и заводско спортно окачване
Климатроник
Няма нави и парктроници
На 238 000 километра !!!
Благодарение на колега от форума проверихме историята , преди 4 години е била на 152 000 км , не излиза някакъв ремонт правен в БМВ , само за проверка и реглаж е влизала

Има за боядисване от шофьорската страна (Не е удар ,а дълбоки драскотини) , това и е проблема , ще бъдат пребоядисани елементите задължително.
Цената ще е около 10 бона
Ще пусна обява в форума и ще пиша тук в темата , като е налична.

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Е точно това е най-големия проблем, че е от италия, ако сравниш историята на една италяснка кошара с историята на някоя немска/швейцарска/австрийска и ще ти стане ясно защо го пиша.
Дай снимки да я видим при покупката как изглежда?
99% са страшни кошове..., по нашите автомивки са станали виртуози по отстраняване на мизерии от тоалетните които им докарват от там
Дай снимки да я видим при покупката как изглежда?
99% са страшни кошове..., по нашите автомивки са станали виртуози по отстраняване на мизерии от тоалетните които им докарват от там