Бързи въпроси и отговори
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Re: Бързи въпроси и отговори
За последния 1 месец смених 3 километража, 2 от които си возя в багажника и за такова скърцане за пръв път чувам, а не е като да не са разглобявани до основи. Да не би някое пластмасово краче да се е отчупило?
П.С: На някой, ако му трябва цял или за резервни части километраж, да свирка
П.С: На някой, ако му трябва цял или за резервни части километраж, да свирка

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Bexim написа:Направо съм бесен, цяла вечер ровя като прасе в кочина, подлагах, слагах, пак си седи тъпото скърцане, тропане по павета и неравности.. Днес бях с изолирбанд. Утре ще сложа платненото тиксо и каквото стане, че откровено ми писна да се занимавам..
Sent from КОСМОСА using Tapatalk
Я пробвай нещо - като почне да скърца,натисни таблото в ляво с ръка (където е ключа за фаровете) и ми виж дали ще има разлика
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Довечера ще пробвам, Габи..
При мен явно не е от километража, защото сутринта направо го свалих и карах без (беше закачен за кабела, но не си беше на мястото)
То не знам и аз какво искам - тишина от кола на 18-ки на 200К км и 8 години.. Няма как да стане явно..
То по нашите пътища няма как да няма скръц от тук-там..
При мен явно не е от километража, защото сутринта направо го свалих и карах без (беше закачен за кабела, но не си беше на мястото)
То не знам и аз какво искам - тишина от кола на 18-ки на 200К км и 8 години.. Няма как да стане явно..

FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Нормално ли е стъкло, което уж го водят много по-добро от другите, на 1 месец от 2 средно силни удара с камък да има вече 2 големи шупли?
По-късно ще кача и снимки с пораженията, а уж беше много по-здраво от другите стъкла по думите на монтажистите...
Трябва да е пуснато на HD, за да се види...

Последна промяна Dextuar на 05 Апр 2017, 10:10, променена общо 1 път
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Saint Gobain Securit
Има ли начин новото стъкло да му сложа някакво безцветно фолио, което да го заздрави?
Има ли начин новото стъкло да му сложа някакво безцветно фолио, което да го заздрави?
- expl0de
- младши ентусиаст
-
- Кара: e92, f30
- Мечтае да кара: M4
Ако ти скърца над облсатта на ключа за фаровете, е от духалката. При мен и лявата и дясната скърцат при по-неравен път, но не ми се занимава.Bexim написа:Довечера ще пробвам, Габи..
То не знам и аз какво искам - тишина от кола на 18-ки на 200К км и 8 години.. Няма как да стане явно..![]()
Явно и стилът ти на каране оказва влияние. Също и при немските марки предното стъкло е по-късо и по-изправено от на пежо, рено, форд...dextuar написа:Нормално ли е стъкло, което уж го водят много по-добро от другите, на 1 месец от 2 средно силни удара с камък да има вече 2 големи шупли?По-късно ще кача и снимки с пораженията, а уж беше много по-здраво от другите стъкла по думите на монтажистите...
- Georgi.i87
- Потребител
-
Georgi.i87 написа:Здравейте,
Колата ми е 320д 2007 /е92/, при съобщение на компа за настъпване на датата за смяната на маслото на дв., след като смених маслото ми позволи да сменя и датата в компа.
Сега обаче ми излиза съобщение за смяна течността на спирачките, но не ми разрешава да сменя датата.. правя го през навигацията.. Някой знае ли как мога да променя и тази дата?
Благодаря предварително!
Здравейте, отново да опитам..:Д

- Bexim
- старши ентусиаст
-
expl0de написа: Ако ти скърца над облсатта на ключа за ровете, е от духалката. При мен и лявата и дясната скърцат при по-неравен път, но не ми се занимава.
Само това остана неразглобено, довечера и то под ножа...

FREE SPIRIT
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
expl0de написа:Явно и стилът ти на каране оказва влияние. Също и при немските марки предното стъкло е по-късо и по-изправено от на пежо, рено, форд...dextuar написа:Нормално ли е стъкло, което уж го водят много по-добро от другите, на 1 месец от 2 средно силни удара с камък да има вече 2 големи шупли?По-късно ще кача и снимки с пораженията, а уж беше много по-здраво от другите стъкла по думите на монтажистите...
Е какво общо има стила на каране? Може би, че карам, когато има и други коли ли?

- Satanism
- ентусиаст
-
- Кара: 2015 F31 LCI 320dA
Georgi.i87 написа:Georgi.i87 написа:Здравейте,
Колата ми е 320д 2007 /е92/, при съобщение на компа за настъпване на датата за смяната на маслото на дв., след като смених маслото ми позволи да сменя и датата в компа.
Сега обаче ми излиза съобщение за смяна течността на спирачките, но не ми разрешава да сменя датата.. правя го през навигацията.. Някой знае ли как мога да променя и тази дата?
Благодаря предварително!
Здравейте, отново да опитам..:ДНякой ако има отговор и/или предположение, ако му се е случвало.. Благодаря!
Разрови се из интернет, има доста мат'риал, как се прави.
- Plamenv
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330xd e90
- Мечтае да кара: John Deere
Мен започнс да ми дрънчи под пласмасата която е в средата на таблото 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Plamenv написа:Мен започнс да ми дрънчи под пласмасата която е в средата на таблото
Звука е много вероятно да е от декоративната пластмаса която покрива мотора

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Bexim написа:expl0de написа: Ако ти скърца над облсатта на ключа за ровете, е от духалката. При мен и лявата и дясната скърцат при по-неравен път, но не ми се занимава.
Само това остана неразглобено, довечера и то под ножа...
Не хАби нерви - гледай кво става с коли зад по маса пари ,че и чисто нови М
http://f80.bimmerpost.com/forums/showth ... ?t=1031768
Аз съм в шок..
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Bexim
- старши ентусиаст
-
Баааааа...
Аз от сума време рева, че БМВ не е това, което е било/беше... За толкова пари - толкоз.. Има Поршаци за по взискателните..
Аз разглобих, поне има видимост навътре зад духалката и на прибиране ще карам така, белким го хвана. Последен ден се занимавам с това и ако не успея да го изолирам, просто си свиркам и това е..
При мен не е от километража. Има много е90-ки със скърцащи стъкла, но при мен е нещо вътре в таблото.
Едната възможност е като се сменявали стъклото да не са направили нещо като хората.. Абе, какво да си говорим..

Аз от сума време рева, че БМВ не е това, което е било/беше... За толкова пари - толкоз.. Има Поршаци за по взискателните..

Аз разглобих, поне има видимост навътре зад духалката и на прибиране ще карам така, белким го хвана. Последен ден се занимавам с това и ако не успея да го изолирам, просто си свиркам и това е..
При мен не е от километража. Има много е90-ки със скърцащи стъкла, но при мен е нещо вътре в таблото.
Едната възможност е като се сменявали стъклото да не са направили нещо като хората.. Абе, какво да си говорим..

FREE SPIRIT