Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Nukem написа:Колеги какво ще кажете за тази е90-ка, неща който се набиват на очи, някой да я е гледал и заслужава ли си въобще?
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Не съм гледал колата но щом е от Софавто бих препоръчал на всеки да я гледа в сервиз поне 3 пъти. Един приятел купи МЛ 2008 година след 1 седмица за ремонт на двигател после остави на Тони чисто нов пасат ЦЦ и взе S класа и сега отново 4-5к ремонт. Не искам да кажа нищо за автокъщата но от това което имам като наблюдение добро обслужване всички коли са лачени и като я изкараш...
- Shadowed
- младши ентусиаст
-
- Кара: 992 turbo, G30 540ixdrive.
phusho написа:Гледам я тази от известно време http://www.cars.bg/u628690 ама нещо не ми се връзват километрите и пише навигация а има само едно черно бяло процорче с един сателит на него, малко не съм в час но какво ще кажете за тази колица
Здравей!
Тази навигация и музика, не е оригинална. Доста странно стои, и не се знае какво е станало с оригиналното. Виждам и някакви лампички допълнителни по таблото - навежда ме на мисълта, че може да има още сменяни модули. От към екстри е посничка... 103k e доста малко, но салона изглежда запазен. Трябва да се гледа на живо и на диагностика, но мен би ме спряло присаждането на чужди аларми, навигации, музики и т.н.
- armagedon_762002
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
Shadowed написа:phusho написа:Гледам я тази от известно време http://www.cars.bg/u628690 ама нещо не ми се връзват километрите и пише навигация а има само едно черно бяло процорче с един сателит на него, малко не съм в час но какво ще кажете за тази колица
Здравей!
Тази навигация и музика, не е оригинална. Доста странно стои, и не се знае какво е станало с оригиналното. Виждам и някакви лампички допълнителни по таблото - навежда ме на мисълта, че може да има още сменяни модули. От към екстри е посничка... 103k e доста малко, но салона изглежда запазен. Трябва да се гледа на живо и на диагностика, но мен би ме спряло присаждането на чужди аларми, навигации, музики и т.н.
+Волана е М-ков а тя няма М пакет и после гледам ,имала и автопилот :Д само се чудя от каде ще го пуснеш когато липсва лостчето на автопилота.
А навигацията няма да я коментирам смятам си виждал е90 с навигация
Пуснах тема но май няма да се види скоро в Форума...
Та нека да попитам тук гледам тази http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=2i8a0j
кола от 3-4 дни ходих гледах я на място доста прилична е за цената си. Когато попитах да я закараме в камор на диагностика и да се види всичко ок ли е търговеца отказа. Каза ми да избера всеки друг сервиз без камор. Ако може някой да ме насочи къде да я закарам да се провери всичко понеже до сега не съм бил собственик на БМВ и нямам никаква представа дори кой майстор в София е надежден.
Благодаря предварително
Та нека да попитам тук гледам тази http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=2i8a0j
кола от 3-4 дни ходих гледах я на място доста прилична е за цената си. Когато попитах да я закараме в камор на диагностика и да се види всичко ок ли е търговеца отказа. Каза ми да избера всеки друг сервиз без камор. Ако може някой да ме насочи къде да я закарам да се провери всичко понеже до сега не съм бил собственик на БМВ и нямам никаква представа дори кой майстор в София е надежден.
Благодаря предварително
- armagedon_762002
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
stankata777 написа:Сервиз за преглед - viewtopic.php?f=63&t=56276 или viewtopic.php?f=63&t=300742
Четете колеги това беше на предната страница

Благодаря за бързия отговор .
И последно да питам може ли да ми кажете общи плюсове минуси на колата. Като мотор как е имате ли наблюдение, много се чудех дали да гледам пета серия понеже има и за такива пари но самия факт, че са на една цена ме кара да размисля. Пак се извинявам за невежеството ми но това ще бъде първото притежавано от мен бмв ако се окаже читав автомобила.
Поздрави

И последно да питам може ли да ми кажете общи плюсове минуси на колата. Като мотор как е имате ли наблюдение, много се чудех дали да гледам пета серия понеже има и за такива пари но самия факт, че са на една цена ме кара да размисля. Пак се извинявам за невежеството ми но това ще бъде първото притежавано от мен бмв ако се окаже читав автомобила.
Поздрави

- nikolayp
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31 320xD LCI
На Е60 им паднаха доста цените и тройка, автоматик, с навигация и добро ниво на оборудване е на същите пари като петица. Въпреки, че тея "тънки" оферти почти винаги излизат солено след това (аз имам наблюдения при Е60, сегашното Е90 го имам от месец). Като возия и пространство нямат нищо общо - петицата е много по просторна и вози по-комфортно, тройката е доста по стегната... Въпрос на вкус 

за около 20к мога ли да си намеря свяста E90 с ръчна скоростна и xDrive и чат пат екстри (не ми трябват всичките - примерно климатроник, ксенон, борд компютър ...)
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Nukem написа:Колеги какво ще кажете за тази е90-ка, неща който се набиват на очи, някой да я е гледал и заслужава ли си въобще?
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Колата е добре оборудвана и доста нова, а цената е ниска, което за мен е сигнална лампа. Не вярвам да са й въртени много километрите, защото който кара много едва ли ще си поръча този мотор. Като цяло изглежда добре, но аз бих подходил с голямо внимание и сервиз, на който имам доверие.
phusho написа:за около 20к мога ли да си намеря свяста E90 с ръчна скоростна и xDrive и чат пат екстри (не ми трябват всичките - примерно климатроник, ксенон, борд компютър ...)
Одобрих ти мнението, но конкретизирай малко... В този диапазон имаш 330хд и 330хи, за 20к може и да намериш, но вероятно ще е с компромиси и последващи разходи. В тази тема има коментирани подобни коли, порови се в обявите и дай конкретни коли за мнение.
Never mistake motion for action...
Добре при положение, че този модел върви от 13 до средно 25 вече 2007-8 година, не виждам как цена 17 000 лева е ниска ?
Говорим за 320Д от 2006-та година. Не,че споря но това са нещата който виждам аз да има и за 30 000 пусната една но все още гаранционна всичко над 20 вече е по ново като година кабриолет и тнт...
Говорим за 320Д от 2006-та година. Не,че споря но това са нещата който виждам аз да има и за 30 000 пусната една но все още гаранционна всичко над 20 вече е по ново като година кабриолет и тнт...
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Колега...един съвет от мен!
Хубаво е да вземаш под внимание мнението на колегите, но ... не е задължително!
Ако колата ти харесва, ако на диагностика и огледа на ходовата част не извадят нещо фрапиращо - действай!
Ако колата ти харесва, ако на диагностика и огледа на ходовата част не извадят нещо фрапиращо - действай!
- miro78mm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320D E91
- Мечтае да кара: /// G POWER
armagedon_762002 написа:Shadowed написа:phusho написа:Гледам я тази от известно време http://www.cars.bg/u628690 ама нещо не ми се връзват километрите и пише навигация а има само едно черно бяло процорче с един сателит на него, малко не съм в час но какво ще кажете за тази колица
Здравей!
+Волана е М-ков а тя няма М пакет и после гледам ,имала и автопилот :Д само се чудя от каде ще го пуснеш когато липсва лостчето на автопилота.
А навигацията няма да я коментирам смятам си виждал е90 с навигация
Тази кола е пълна кошница според мен

намерих една друга http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11354093044560737&f1=details&slink=2i8szh няма много екстри, дайте мнение моля
- yordan_ichev
- кандидат ентусиаст
-
s.milevv написа:Добре при положение, че този модел върви от 13 до средно 25 вече 2007-8 година, не виждам как цена 17 000 лева е ниска ?
Колега бях да гледам този авотмобил преди 1-2 седмици - писал съм ти впчеатленията си на ЛС.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Dimitroff написа:Колега...един съвет от мен!
Абсолютно!

Never mistake motion for action...