Тема 2. Съвети и въпроси относно избор на Е9х

3-та серия ('06-'12)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535xi, MHD stage 2, xHP stage 3
Мечтае да кара: без да се ядосва

Re: Тема 2. Съвети и въпроси относно избор на Е9х

Мнение от drago9205 » 16 Авг 2017, 15:33

KRASTEV85 написа:Дайте мнение за 320si

Най-добре да го избягваш

b_velev написа:Тази как ви се струва?
http://mobile.bg/11500180505859337

На снимки на мен не ми изглежда зле ако е за возене само, не се виждат сериозни захабявания. Но цената е дооста висока имайки в предвид, че няма никакви екстри.
Последна промяна drago9205 на 17 Авг 2017, 12:34, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 16 Авг 2017, 15:40

Joro17 написа:
(h)aman написа:Дай да я видим твоята, че ми стана интересно. Обява има ли? Само не знам защо пълните темата с лични нападки, на които не им е тук мястото.

Залагам на тая:
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=4d19um

:OT:
Както бях написал, вече му я изпратих на колегата, май е време модератор да позатрие малко.
П.С: Познавам точно 2 души от този форум на живо, ама уж всеки знае коя ми е колата :mhihi:
Последна промяна Dextuar на 16 Авг 2017, 15:42, променена общо 1 път

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 16 Авг 2017, 15:41

Имат интересни джанти, за останалото по-добре да замълча :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MartinP » 16 Авг 2017, 16:05

dextuar написа:
Joro17 написа:
(h)aman написа:Дай да я видим твоята, че ми стана интересно. Обява има ли? Само не знам защо пълните темата с лични нападки, на които не им е тук мястото.

Залагам на тая:
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=4d19um

:OT:
Както бях написал, вече му я изпратих на колегата, май е време модератор да позатрие малко.
П.С: Познавам точно 2 души от този форум на живо, ама уж всеки знае коя ми е колата :mhihi:

А ти си го криеш да не се продаде случайно :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Тема 2. Съвети и въпроси относно избор на Е9х

Мнение от Gqbriel » 16 Авг 2017, 22:31

Бе много звучи да е неговата :)

Бегай от нея надалече...не бъдете мазохисти,търсете или 6 бензин или 2.0д и нагоре,318/320 са ми крайно безслислени автомобили - горят много,вървят малко,поддържат се почти като 6ак...

Sent from my iPhone using Tapatalk
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 1999 BMW 320D

Мнение от b_velev » 17 Авг 2017, 7:29

А тази?

http://mobile.bg/11492950855651129

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 17 Авг 2017, 7:42

b_velev написа:А тази?

http://mobile.bg/11492950855651129

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Колега, погледни само бутона колко е изтрит...

drift master
Аватар

Мнение от stjoker » 17 Авг 2017, 8:11

Малко оффтопик:

Продавам си колата в мобиле и е обявена на истинските и 260000км. Тя и на снимки и на живо, ако я сравняваме с тези по автокъщите и другите обяви, си прилича на нова и спокойно мога да я обявя на 70,000км. Та така - за 50 дни в мобиле, карс, олх и тук във форума имам точно една кръгла 0 обаждания!
Решавам аз да си направя аксперимент - сменям километрите на 111,111, което дори така написано е ясно, че не е истинско и дори си оставям снимката на таблото, което си показва 260000км.
За 24 часа трима души ми се обядиха с интерес ... обясних им аз за състоянието на колата и за истинските километри - Отговора: оооо, аааа , ммм-даааа и се отказаха

Интересното е че същото важи и за болшинството колеги тук от форума. Те знаят, че няма Е90 на 100-150к км - още повече дизел, а и пък с ръчни скорости ... няма такива коли по обявите в Италия, Германия или където си поискате (проверено, защото аз така купих моята). Същото така знаят, че тези коли ако се поддържат са милионници. Знаят и че М47 не му трябва скъпа подмяна на верига и т.н.
Вчера гледам малко по-нагоре един колега постнал едно синьо комби и пита за мнение - ама то грам екстри няма, овехтяло и по-скъпо от моето, което аз продавам на голяма загуба, така или иначе - немам думи .. същия вехторилник, като болшинството коли внасяни и търкаляни по улиците ни, обаче на 155,000 и колегата се интересува и за мнение пита.

Странно животно са купувачите тук в БГ - знаят, че ги лъжат и си искат да ги лъжат и им харесва да ги лъжат.
А пък аз междувременно за тези 45 дни обява за колата съм навъртял 7,000км със средна скорост 125км/ч и среден разход 6.5/100 , така че ако си търсите и на 260к км няма да намерите вече - на 270 е!!! :mhihi: :mhihi:
If today was perfect, there would be no need for tomorrow!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nero_ » 17 Авг 2017, 8:20

Ако не ти е спешна продажбата, не се поддавай! Заслужават си съдбата всички търсачи на "късмета", които смятат, че може пък и да е на 130к колата. За твоята (не съм поглеждал обявата, доверявам се на каквото си написал) ще се намери купувач. Омръзнало ми хора да питат, да искат съвет и накрая пак на най-евтиното и най-лаченото да се метнат. Няма да крия задоволството си, когато до една година, започнат да осъзнават грешката си :mhihi: .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 17 Авг 2017, 8:26

stjoker написа:Малко оффтопик:

Продавам си колата в мобиле и е обявена на истинските и 260000км. Тя и на снимки и на живо, ако я сравняваме с тези по автокъщите и другите обяви, си прилича на нова и спокойно мога да я обявя на 70,000км. Та така - за 50 дни в мобиле, карс, олх и тук във форума имам точно една кръгла 0 обаждания!
Решавам аз да си направя аксперимент - сменям километрите на 111,111, което дори така написано е ясно, че не е истинско и дори си оставям снимката на таблото, което си показва 260000км.
За 24 часа трима души ми се обядиха с интерес ... обясних им аз за състоянието на колата и за истинските километри - Отговора: оооо, аааа , ммм-даааа и се отказаха

Интересното е че същото важи и за болшинството колеги тук от форума. Те знаят, че няма Е90 на 100-150к км - още повече дизел, а и пък с ръчни скорости ... няма такива коли по обявите в Италия, Германия или където си поискате (проверено, защото аз така купих моята). Същото така знаят, че тези коли ако се поддържат са милионници. Знаят и че М47 не му трябва скъпа подмяна на верига и т.н.
Вчера гледам малко по-нагоре един колега постнал едно синьо комби и пита за мнение - ама то грам екстри няма, овехтяло и по-скъпо от моето, което аз продавам на голяма загуба, така или иначе - немам думи .. същия вехторилник, като болшинството коли внасяни и търкаляни по улиците ни, обаче на 155,000 и колегата се интересува и за мнение пита.

Странно животно са купувачите тук в БГ - знаят, че ги лъжат и си искат да ги лъжат и им харесва да ги лъжат.
А пък аз междувременно за тези 45 дни обява за колата съм навъртял 7,000км със средна скорост 125км/ч и среден разход 6.5/100 , така че ако си търсите и на 260к км няма да намерите вече - на 270 е!!! :mhihi: :mhihi:

Това е реалността :kuku:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 17 Авг 2017, 8:27

stjoker написа:...
Ако беше с ксенон и голямо нави, на тази цена досега да са ти я купили. Просто в БГ тези неща много се гледат :dunno:

drift master
Аватар

Мнение от stjoker » 17 Авг 2017, 8:27

Ами истината за продажбата, е че заминавам за проект за поне година извън БГ и трябва да продам колата преди това. Зазимяване за такъв период от време съм правил и преди - ефекта не е благоприятен.
Иначе ми струва 16, пък я давам за 12 :mhihi:
If today was perfect, there would be no need for tomorrow!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nero_ » 17 Авг 2017, 8:37

stjoker написа:...Иначе ми струва 16, пък я давам за 12 :mhihi:

За съжаление, това колко ти струва, нищо не значи... има не една и две коли във форума, които като дойде време за продажба ще заминат с 10 хил. лв.
и нагоре загуба, ама какво да се прави...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E91 320d xDrive 2010 184к.с.

Мнение от donybg » 17 Авг 2017, 9:13

stjoker написа:Ами истината за продажбата, е че заминавам за проект за поне година извън БГ и трябва да продам колата преди това. Зазимяване за такъв период от време съм правил и преди - ефекта не е благоприятен.
Иначе ми струва 16, пък я давам за 12 :mhihi:

Автомобилът е актив, който постоянно губи стойност. Нали сериозно не вярваш да си купиш кола, да я търкаляш 4-5 години, да затвориш една торба пари в нея за ремонти(понеже ти за разлика от простосмъртните знаеш как да избираш) и после да излееш торбата с хейт във форума и да се чудиш защо никой не ти ще курника?
Когато човек избира кола сам си решава кое му харесва и кое не, кое е важно и кое не е. Старото е46 си го купих баш от автокъща, километража беше 100% връщан, но освен консумативите съм сменил един маркуч, един датчик за износване на накладки и модула на централното(което според мен прецакаха по време на монтажа на алармата). Това е за над 4 години.
Пазарът диктува за колко ще ти се продаде колата. И за финал – предпочитам да си взема автомобил с 4-5к по-евтин от продаващите се тук и после тези пари да ги дам за ремонти, така ще знам кое и как е правено, кое и с какво е сменено реално и кой го е сменял. Това, че бай Стамат ти е сменил съединителя преди 2 години не ме вълнува особено.
Темата е за мнение относно дадени коли на пазара в момента и е нормално да се пита за сини комбита и зелени седани, някой е ходил да гледа да спести времето на друг колега, да си помогнем със съвети и личен опит. Темата за продажба е отделна, а за хейт въобще няма.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535xi, MHD stage 2, xHP stage 3
Мечтае да кара: без да се ядосва

Мнение от drago9205 » 17 Авг 2017, 10:28

Много хубав експеримент си направил колега - този с километрите. Просто я върни със 100 и веднага ще налазят :D

П.С. Цената е доста добра оферта. Де'т се вика, само те струват реално едни 600 лева.

ПредишнаСледваща

Назад към E90/E91/E92/E93