Бързи въпроси и отговори
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
Re: Бързи въпроси и отговори
Колеги,да попитам,някой сблъсквал ли се е с подобен проблем-иконите за DVDDrive и тези за шестте диска в ченджъра ми стоят неактивни,така беше и тази за основното CD но като сложих диск тръгна,обаче тези на DVD и Changer не тръгват,въпреки че съм сложил дискове вътре.DVD устройството чете диска за навигация,който си беше в него,като купих колата.Може ли някой да помогне за това.[color=#4000FF]
[/color]
[/color]
въпрос : днес на автомобил Е9х 2006 година копчето "LOCK" излезе от строя смисъл само това копче ходих на на сервиз който засякоха че бутона не дава импулси /само този бутон другите са изправни/ та изкарах втория ключ с който запалих но ! за разлика автомобила изискваше ключа да е в гнездото а не да е в джоба на водача или /да не е кей лесс / та интересува ме какъв е начина и този ключ да не изисква да е в гнездото ? обучава ли се или каъв е начина да стане така ?
П.С. в момента докато ключа не е в гнездото излиза иконата на таблото че не намира ключ /ключ но с черта задраскан примерно/
П.С. в момента докато ключа не е в гнездото излиза иконата на таблото че не намира ключ /ключ но с черта задраскан примерно/
не карай по-бързо ............ отколкото твоят ангел може да лети
Гаснене на двигателя на директна и задна
Колеги ,отскоро притежавам BMW E90 320i automat. често се случва при потегляне от место на директна и задна скорост двигателя загасва.На какво се дължи това .
sacrament написа:https://maxauto24.com/bg/car-accessories/exterior/halogeni/halogenna-krushka-mtec-h7.html
Тези крушки добри ли са. Пише, че имат по-дълъг живот от тези на Osram/Philips. А и на снимки го издокарва като цвят. Искам ги за дългите предимно за цвят, но и светлината е от значение. Дали ще дават някакви грешки или са plug&play.
Аз съм с такива на късите. За мен са много добри, и като цвят, и като сила на светене. Карам с тях 4 месеца, така, че за дълготрайност още не мога да кажа как са. Никакви грешки не дават.

Приемам предположения за причината за вида на дпф-а. Навеса е Х3 3.0d , а това се е случило след 6 км. Човека тръгнал за работа, стигнал и вътре замирисало, отворил капака и.....хоп огън.
П.с. напълно сериозен съм, щото аз не мога да си обясня ЗАЩО се е запалил.
Изпратено от моят SM-G900F с помощта на Tapatalk
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Масло от турбината и бам палеж
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
Ммммне, вентилатора е сух на барут, без луфтове и т.н.
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
motofan написа:Ммммне, вентилатора е сух на барут, без луфтове и т.н.
или е масло или е някоя добавка - на един колега му изглеждаха така дюзите заради добавка.
п.с. дпф-а е дупчен ?
Не е дупчен, липсващото парче беше нататък в тръбата преди средното гърне .
За добавка и дума не може да става. Собственика знае откъде се налива нафта и как се кара (за второто не съм убеден )
За добавка и дума не може да става. Собственика знае откъде се налива нафта и как се кара (за второто не съм убеден )
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Няма запалими материали други освен маслото и ако е било скъсано преди ДПФ-а може да е влязло нещо, но самия ДПФ е огнеупорен сам по себе си 

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
Taruno написа:Няма запалими материали други освен маслото и ако е било скъсано преди ДПФ-а може да е влязло нещо, но самия ДПФ е огнеупорен сам по себе си
Това имах предвид и аз,освен масло на дизел друго не виждам какво ще се запали - освен АКО не са и шибнали бензин...по някакъв начин
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Ще видя утре има ли 480 480А и пак ще умуваме.
Заради подобно отчупване моя дпф си замина,от парчетата се бяха запушили каналите назад.
Колеги, един бърз въпрос - подгревни свещи на студен или топъл мотор да ги пробвам да ги сваля?
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
(h)aman написа:Колеги, един бърз въпрос - подгревни свещи на студен или топъл мотор да ги пробвам да ги сваля?
Топъл!!И най-добре като почнеш да отвиваш - със слабата ръка и търпение