Бързи въпроси и отговори

3-та серия ('06-'12)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: G20, F82

Re: Бързи въпроси и отговори

Мнение от Bexim » 24 Яну 2017, 11:44

Мисля, че не е, особено срещу фарове, няма как да стане.. не съм чувал за снимка от мобилка нощно време..

Sent from КОСМОСА using Tapatalk
FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 163PS 160,8кс 2006
Мечтае да кара: Ф10

Мнение от kvasilev76 » 24 Яну 2017, 12:43

Снимката е в гръб,а не отпред.И си имат светкавица.Аз имах преди 10г. две нощни фото сесии в Англия.Тогава някой ми говореше за някъкво светлоотрзително прозрачно фолио което се слагало на номера и на снимката нищо не се виждало от цифрите.Но гепат ли те-мнооооого секс те чака.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535xi, MHD stage 2, xHP stage 3
Мечтае да кара: без да се ядосва

Мнение от drago9205 » 24 Яну 2017, 14:04

Възможно ли е да има проблем с дебитомера, но да не светва чек енджин лампата? И като пусна диагностиката само по desired air pressure и actual air pressure ли мога да се водя дали функционира правилно?
И последно - при ремапната кола пак ли трябва да съвпадат desire air pressure и actual air pressure или тогава е нормално да има девиации?

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 24 Яну 2017, 14:10

drago9205 написа:Възможно ли е да има проблем с дебитомера, но да не светва чек енджин лампата? И като пусна диагностиката само по desired air pressure и actual air pressure ли мога да се водя дали функционира правилно?
И последно - при ремапната кола пак ли трябва да съвпадат desire air pressure и actual air pressure или тогава е нормално да има девиации?

При ремапната кола може да иска всякакви стойности, най-добре върни оригинала и гледай тогава

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F34 LCI
Мечтае да кара: същото
Детайли за колата: Estriol blue

Мнение от Meidana » 24 Яну 2017, 15:33

drago9205 написа:Възможно ли е да има проблем с дебитомера, но да не светва чек енджин лампата? И като пусна диагностиката само по desired air pressure и actual air pressure ли мога да се водя дали функционира правилно?

Възможно е да има проблем с дебитомера и да не светва чек енджин. Преди половин година ходих на диагностика и ми изписа грешка в дебитомера. Преди два месеца го пръсках с обезмаслител, но не съм чистил грешката. Чека ми светна едва миналата седмица. Онзи ден я закачихме и изписа дебитомер и клапан турбо. Изчистихме грешките и чека не свети засега.
Въпрос - този клапан турбо да не е променливата геометрия?

Потребител
Аватар
Кара: 330xDrive e91

Мнение от worst » 24 Яну 2017, 18:15

Днес забелязах,че единият фар свети с розов оттенък(ОЕМ ксенон на късите светлини).. въпроса ми е да го очаквам ли да изгори скоро и каква крушка да търся/какви са варянтите с оглед на това да няма разлика с др. фар ?

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е90 320д

Мнение от sacrament » 24 Яну 2017, 18:21

Колеги сгафих много. Сменях крушката на багажника вътре където свети с ЛЕД такава. И докато сменях, без да искам докоснах с отвертката крушката и исхвърчаха искри и спря да свети. Всичко друго по колата си свети само тази крушка умря. Нова букса, как да го оправя.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 163PS 160,8кс 2006
Мечтае да кара: Ф10

Мнение от kvasilev76 » 24 Яну 2017, 18:30

Ако и двете крушки са сме яни заедно най-вероятно е да свършат заедно,с малка разлика във времето разбира се.Сменяш и двете заедно иначе да светят еднакво е малко вероятно дори и да са еднакви като марка.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sacrament » 24 Яну 2017, 18:55

Тя е една и е като гарабитче, говоря вътре за багажника осветлението.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sacrament » 24 Яну 2017, 19:42

Колеги помагайте. Сменях крушката в багажника на колата интериорна. И даде на късо и спря да свети. Всичко останало си светеше, но като запалих колата видях, че навито ми е сдало багажа. Екрана е черен, а музиката си свири. Дали има някаква защита или не е на добре работата. Някаде около Пловдив, Смолян да ми предложите човек, който да го погледне и оправи съответно.

старши ентусиаст
Аватар

Бързи въпроси и отговори

Мнение от Dextuar » 24 Яну 2017, 19:46

sacrament написа:Колеги помагайте. Сменях крушката в багажника на колата интериорна. И даде на късо и спря да свети. Всичко останало си светеше, но като запалих колата видях, че навито ми е сдало багажа. Екрана е черен, а музиката си свири. Дали има някаква защита или не е на добре работата. Някаде около Пловдив, Смолян да ми предложите човек, който да го погледне и оправи съответно.
Я откачи акумулатора за 30 мин ей така профилактично ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sacrament » 24 Яну 2017, 19:55

dextuar написа:
sacrament написа:Колеги помагайте. Сменях крушката в багажника на колата интериорна. И даде на късо и спря да свети. Всичко останало си светеше, но като запалих колата видях, че навито ми е сдало багажа. Екрана е черен, а музиката си свири. Дали има някаква защита или не е на добре работата. Някаде около Пловдив, Смолян да ми предложите човек, който да го погледне и оправи съответно.

Сега отивам да пробвам, просто се стреснах много. Не знам какво общо има една крушка в багажника с навито, дано се оправи, но леко ме съмнява. Навито и преди това ми правеше проблеми, като засичаше от време на време.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 24 Яну 2017, 19:57

sacrament написа:
dextuar написа:

Сега отивам да пробвам, просто се стреснах много. Не знам какво общо има една крушка в багажника с навито, дано се оправи, но леко ме съмнява. Навито и преди това ми правеше проблеми, като засичаше от време на време.
Тогава е просто съвпадение и ЦЦЦ-то особено ако е от първите, често сдава багажа. Не ти пречи да пробваш с акумулатора, щом издава още звук

ентусиаст
Аватар
Кара: F32 //M sport

Мнение от (h)aman » 24 Яну 2017, 20:07

Провери си бушоните.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sacrament » 24 Яну 2017, 20:14