Бързи въпроси и отговори
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Re: Бързи въпроси и отговори
Мисля, че не е, особено срещу фарове, няма как да стане.. не съм чувал за снимка от мобилка нощно време..
Sent from КОСМОСА using Tapatalk
Sent from КОСМОСА using Tapatalk
FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
- kvasilev76
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 163PS 160,8кс 2006
- Мечтае да кара: Ф10
Снимката е в гръб,а не отпред.И си имат светкавица.Аз имах преди 10г. две нощни фото сесии в Англия.Тогава някой ми говореше за някъкво светлоотрзително прозрачно фолио което се слагало на номера и на снимката нищо не се виждало от цифрите.Но гепат ли те-мнооооого секс те чака.
- drago9205
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi, MHD stage 2, xHP stage 3
- Мечтае да кара: без да се ядосва
Възможно ли е да има проблем с дебитомера, но да не светва чек енджин лампата? И като пусна диагностиката само по desired air pressure и actual air pressure ли мога да се водя дали функционира правилно?
И последно - при ремапната кола пак ли трябва да съвпадат desire air pressure и actual air pressure или тогава е нормално да има девиации?
И последно - при ремапната кола пак ли трябва да съвпадат desire air pressure и actual air pressure или тогава е нормално да има девиации?
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
drago9205 написа:Възможно ли е да има проблем с дебитомера, но да не светва чек енджин лампата? И като пусна диагностиката само по desired air pressure и actual air pressure ли мога да се водя дали функционира правилно?
При ремапната кола може да иска всякакви стойности, най-добре върни оригинала и гледай тогава
- Meidana
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F34 LCI
- Мечтае да кара: същото
- Детайли за колата: Estriol blue
drago9205 написа:Възможно ли е да има проблем с дебитомера, но да не светва чек енджин лампата? И като пусна диагностиката само по desired air pressure и actual air pressure ли мога да се водя дали функционира правилно?
Възможно е да има проблем с дебитомера и да не светва чек енджин. Преди половин година ходих на диагностика и ми изписа грешка в дебитомера. Преди два месеца го пръсках с обезмаслител, но не съм чистил грешката. Чека ми светна едва миналата седмица. Онзи ден я закачихме и изписа дебитомер и клапан турбо. Изчистихме грешките и чека не свети засега.
Въпрос - този клапан турбо да не е променливата геометрия?
Днес забелязах,че единият фар свети с розов оттенък(ОЕМ ксенон на късите светлини).. въпроса ми е да го очаквам ли да изгори скоро и каква крушка да търся/какви са варянтите с оглед на това да няма разлика с др. фар ?
- sacrament
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е90 320д
Колеги сгафих много. Сменях крушката на багажника вътре където свети с ЛЕД такава. И докато сменях, без да искам докоснах с отвертката крушката и исхвърчаха искри и спря да свети. Всичко друго по колата си свети само тази крушка умря. Нова букса, как да го оправя.
- kvasilev76
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 163PS 160,8кс 2006
- Мечтае да кара: Ф10
Ако и двете крушки са сме яни заедно най-вероятно е да свършат заедно,с малка разлика във времето разбира се.Сменяш и двете заедно иначе да светят еднакво е малко вероятно дори и да са еднакви като марка.
- sacrament
- кандидат ентусиаст
-
Тя е една и е като гарабитче, говоря вътре за багажника осветлението.
- sacrament
- кандидат ентусиаст
-
Колеги помагайте. Сменях крушката в багажника на колата интериорна. И даде на късо и спря да свети. Всичко останало си светеше, но като запалих колата видях, че навито ми е сдало багажа. Екрана е черен, а музиката си свири. Дали има някаква защита или не е на добре работата. Някаде около Пловдив, Смолян да ми предложите човек, който да го погледне и оправи съответно.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Бързи въпроси и отговори
Я откачи акумулатора за 30 мин ей така профилактичноsacrament написа:Колеги помагайте. Сменях крушката в багажника на колата интериорна. И даде на късо и спря да свети. Всичко останало си светеше, но като запалих колата видях, че навито ми е сдало багажа. Екрана е черен, а музиката си свири. Дали има някаква защита или не е на добре работата. Някаде около Пловдив, Смолян да ми предложите човек, който да го погледне и оправи съответно.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- sacrament
- кандидат ентусиаст
-
dextuar написа:Я откачи акумулатора за 30 мин ей така профилактичноsacrament написа:Колеги помагайте. Сменях крушката в багажника на колата интериорна. И даде на късо и спря да свети. Всичко останало си светеше, но като запалих колата видях, че навито ми е сдало багажа. Екрана е черен, а музиката си свири. Дали има някаква защита или не е на добре работата. Някаде около Пловдив, Смолян да ми предложите човек, който да го погледне и оправи съответно.
Сега отивам да пробвам, просто се стреснах много. Не знам какво общо има една крушка в багажника с навито, дано се оправи, но леко ме съмнява. Навито и преди това ми правеше проблеми, като засичаше от време на време.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Тогава е просто съвпадение и ЦЦЦ-то особено ако е от първите, често сдава багажа. Не ти пречи да пробваш с акумулатора, щом издава още звукsacrament написа:dextuar написа:Я откачи акумулатора за 30 мин ей така профилактичноsacrament написа:Колеги помагайте. Сменях крушката в багажника на колата интериорна. И даде на късо и спря да свети. Всичко останало си светеше, но като запалих колата видях, че навито ми е сдало багажа. Екрана е черен, а музиката си свири. Дали има някаква защита или не е на добре работата. Някаде около Пловдив, Смолян да ми предложите човек, който да го погледне и оправи съответно.
Сега отивам да пробвам, просто се стреснах много. Не знам какво общо има една крушка в багажника с навито, дано се оправи, но леко ме съмнява. Навито и преди това ми правеше проблеми, като засичаше от време на време.
- sacrament
- кандидат ентусиаст
-
Кой бушон е за екрана или навито. Не мога да ги открия по интернет