Бързи въпроси и отговори
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- sacrament
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е90 320д
Re: Бързи въпроси и отговори
Ако е той какво да правя или на майстор да ходя.
- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
Taruno написа:sacrament написа:Колеги, за дългите светлини на е90ка с оригинален ксенон, какви крушки да сложа. Искам да свети бяло, защото сега ме дразни този халоген. Но искам също и да светят добре. Някъква марка лед крушки или направо ксенон
osram nightbreaker ама животът им е по-къс от този на обикновената H7
Ама той трябва да не ги гаси тея фарове. Аз съм втора година с такива на късите и всичко е шест.
Изпратено от моят F3111 с помощта на Tapatalk
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Аз съм с лед китаец на дългите и по-незапознатите го мислят за ксенонvvasilev1 написа:Taruno написа:sacrament написа:Колеги, за дългите светлини на е90ка с оригинален ксенон, какви крушки да сложа. Искам да свети бяло, защото сега ме дразни този халоген. Но искам също и да светят добре. Някъква марка лед крушки или направо ксенон
Ама той трябва да не ги гаси тея фарове. Аз съм втора година с такива на късите и всичко е шест.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- sharkwatch
- Потребител
-
Колеги джанти style 305 ще станат ли на Е91
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
dextuar написа:Аз съм с лед китаец на дългите и по-незапознатите го мислят за ксенонvvasilev1 написа:Taruno написа:sacrament написа:Колеги, за дългите светлини на е90ка с оригинален ксенон, какви крушки да сложа. Искам да свети бяло, защото сега ме дразни този халоген. Но искам също и да светят добре. Някъква марка лед крушки или направо ксенон
А как свети?винаги ми е било интересно силно ли е ,че на мен ми идват слаби дългите
Sent from my iPhone using Tapatalk
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- sacrament
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е90 320д
Вярно ли от днес забраната за фолио на стъклата е премахната колеги. До колкото разбрах, трябва само да имаш видимост към страничните огледала.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Бързи въпроси и отговори
Gqbriel написа:dextuar написа:Аз съм с лед китаец на дългите и по-незапознатите го мислят за ксенонvvasilev1 написа:Taruno написа:sacrament написа:Колеги, за дългите светлини на е90ка с оригинален ксенон, какви крушки да сложа. Искам да свети бяло, защото сега ме дразни този халоген. Но искам също и да светят добре. Някъква марка лед крушки или направо ксенон
А как свети?винаги ми е било интересно силно ли е ,че на мен ми идват слаби дългите
Sent from my iPhone using Tapatalk

Не бих казал, че са по-силни от оригиналните, но с тях бях прекалено кратко време, за да преценя. Карам на % дълги и държах да светят в бяло, затова ги взех
Как мога да разбера дали усилвтеля на антената ми е прецакан? Принципно нямам проблеми, но обхвата на ключа ми е около 15м и радиото извънградско не е каквото трябва да е. Ако го сваля ще видя ли нещо или направо да търся друг и да пробвам ?
- kvasilev76
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 163PS 160,8кс 2006
- Мечтае да кара: Ф10
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Бързи въпроси и отговори
Колеги, да попитам да чакам ли честитка по новите цени, все си мисля, че там ограничението е 80км/ч с колкото и карах, ама започнах да се съмнявам дали пък не е 60км/ч? Отделно пак се бяха скрили като мишоци и нямаха знак Т34 мисля, че се водеше. Мога ли да обжалвам? Посока Джъмбо по Околовръсното при Казичане. Виждат се на 11:31 най-вляво
- Satanism
- ентусиаст
-
- Кара: 2015 F31 LCI 320dA
Ограничението там е 90км/ч, колега.
(h)aman написа:Как мога да разбера дали усилвтеля на антената ми е прецакан? Принципно нямам проблеми, но обхвата на ключа ми е около 15м и радиото извънградско не е каквото трябва да е. Ако го сваля ще видя ли нещо или направо да търся друг и да пробвам ?
Разтърсих се малко в гугъл и се оказа, че "металическото" фолио спира сигнала на радиото/дистанционното/комфортния достъп и т.н. , а моето мисля че е такова (така я взех). Въпроса е как да разбера дали е от усилвателя или е заради фолиото?
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
dextuar написа:Колеги, да попитам да чакам ли честитка по новите цени,
Все още няма мобилни камери, които да могат да те щракнат на тъмно.. Нито инфрачервени

За това нощно време всеки кара като обезумял...

FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Мерси за инфотоSatanism написа:Ограничението там е 90км/ч, колега.

Bexim написа:dextuar написа:Колеги, да попитам да чакам ли честитка по новите цени,
Все още няма мобилни камери, които да могат да те щракнат на тъмно.. Нито инфрачервени![]()
За това нощно време всеки кара като обезумял...
Е тогава тия за к'во седят там

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
И аз съм ги виждал на цариградско 1 път с камерката, беше 10:30. Не знам уличното осветление не им ли е достатъчно?