Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
nikolae написа:el lobo написа:според мен тази е перфектната в Плевен , но през няколко дни я пускат като нова обява с +/- 100-200-300 лв
http://www.mobile.bg/11402744432311315
чак перфектната...
няма ксенони, доста черно гърне, ръчка, няма и грам екстра
Перфектна ама друг път, 170 ама друг път, регистрирана пък нов внос, да то всеки дмбаз би вложил едни 400-500 лв понеже да е доволен клиента, просто за 12500 лв кола на 170 000 км няма особено 2литровия дизел, НО ако се купува с идеята да се стегне с едни 2-3-4 хил лв става. Един добър приятел НЕ прие съвети и си взе така 530d 2004та мин месец и като я закачихме излязязоха грешки на 450 к записани, и сега се е хванал за главата, само защото даде 13000 лв за петица.
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Някой знае ли дали може да се деактивира безключовото отключване и палене и как?
- stocky
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E82, E83, E92, F02
- Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
- Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.
Възможно е през менюто iDrive. Menu->Settings->Doors. Ако автомобилът е без iDrive не знам как става.
Здравейте, може ли някои да коментира http://www.cars.bg/c724119. струва ми се нещо нереална обявата но много ми допада като бюджет и мощност. Моля за коментари, съвети евентуално сервизи в Шумен или ако някои я е гледал да каже мнение. http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=7bayht това е другият ми избор за сега. благодаря предварително и имайте предвид че не разбирам от коли и от БМВ-та сащо
- adko001
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d '03
- Мечтае да кара: E90 V10 Hartge
Ми... ако се осланяме на информацията, дадена в обявите, то едната е ходила веднъж до луната, а другата - два пъти
но на мен лично и двете коли ми харесват като визия. Провери ги задължително обаче цялостно, че и те като всички коли си имат слабите места. Успех!

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
yaneslav написа:Здравейте, може ли някои да коментира http://www.cars.bg/c724119. струва ми се нещо нереална обявата но много ми допада като бюджет и мощност. Моля за коментари, съвети евентуално сервизи в Шумен или ако някои я е гледал да каже мнение. http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=7bayht това е другият ми избор за сега. благодаря предварително и имайте предвид че не разбирам от коли и от БМВ-та сащо
за Шумен - Бош сервиза ,имат и сайт потърси ги .. обявата надали е нереална ,по скоро състоянието е неясно .. мен лично много голи ми се виждат и 2те откъм екстри и км няма как да са реални
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Голи ама пък твърде евтини за 218 коня седан. И естествено зад евтиното е много възможно да се крие добре прикрит скъп проблем!
Я гарнитурка на глава за смяна я съединител с маховик....все такива приятни нещица!
Иначе май няма други 6 цл. седани над 190 коня за по 14 000 - 15 000 лв. с ляв волан оригинално?
Я гарнитурка на глава за смяна я съединител с маховик....все такива приятни нещица!
Иначе май няма други 6 цл. седани над 190 коня за по 14 000 - 15 000 лв. с ляв волан оригинално?
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
Leon написа:Жалко, че си правил напразно оглед, но 2л 170 к.с. моторът в Е90 не е 6-цилиндров и няма как да бъде, не знам защо си го очаквал. Това, че продавачът те е подвел говори достатъчно за него и по-добре, че не се е получило нищо.
Благодаря за поправката..

След огледа на няколко "наточени" автомобила реших да се вразумя и да взема нещо по-достъпно, за да ми останат пари за първоначален ремонт ако има нужда. Сега съм се спрял на този автомобил. Моля за мнение.
http://www.mobile.bg/11402757634084053
- adko001
- младши ентусиаст
-
6+ ми се струва тази 90-тка, диагностицирайте я само, за да знаеш евентуално ако нещо не е окей да посвалиш от цената, че не са малко парите. Има една от най-добрите екстри за мен - шибедах, аз бих я купил само заради тази екстра, а и като цяло набора от благинки не е малък. Изглежда супер на снимки. 

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
adko001 написа:6+ ми се струва тази 90-тка, диагностицирайте я само, за да знаеш евентуално ако нещо не е окей да посвалиш от цената, че не са малко парите. Има една от най-добрите екстри за мен - шибедах, аз бих я купил само заради тази екстра, а и като цяло набора от благинки не е малък. Изглежда супер на снимки.
Е какви пък толкова екстри има- даже нави няма
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
- adko001
- младши ентусиаст
-
шибедах, отопление на седалки, кожен салон, ксенон и още мн други за тебе какво е ? базова даденост по колата ?

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
adko001 написа:шибедах, отопление на седалки, кожен салон, ксенон и още мн други за тебе какво е ? базова даденост по колата ?![]()
Само не знам къде ги видя тея много други ама хайде и шибидаха си е нож с две остриета - не се знае кога ще протече.
- kraska
- ентусиаст
-
- Кара: -ше G20 320d
adko001 написа:шибедах, отопление на седалки, кожен салон, ксенон и още мн други за тебе какво е ? базова даденост по колата ?![]()
............ и нищо друго. А щом мислиш, че колата има много екстри ,какво не ти хареса цената ? Сервизна история, реални километри, най-вероятно е и обслужена......... Искаш тези коли да се подаряват ли?
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
adko001 написа:6+ ми се струва тази 90-тка, диагностицирайте я само, за да знаеш евентуално ако нещо не е окей да посвалиш от цената, че не са малко парите. Има една от най-добрите екстри за мен - шибедах, аз бих я купил само заради тази екстра, а и като цяло набора от благинки не е малък. Изглежда супер на снимки.
И аз съм на мнение, че колата е добре оборудвана за тези пари. Липсва само фабричната аларма, но вече има добри интерфейсни. На мен биха ми липсвали и спортни седалки, но не бих се отказал от хубава кола заради тях. Въпрос на лично виждане е, дори да ме сметнете за луд, подгрев на седалките е по-ценна екстра от навигацията, поне за мен. Само питай продавача дали е правил нещата от тази тема или си ги калкулирай в покупната цена, за да знаеш какво реално ще ти струва.
Never mistake motion for action...
- adko001
- младши ентусиаст
-
kraska написа:adko001 написа:шибедах, отопление на седалки, кожен салон, ксенон и още мн други за тебе какво е ? базова даденост по колата ?![]()
............ и нищо друго. А щом мислиш, че колата има много екстри ,какво не ти хареса цената ? Сервизна история, реални километри, най-вероятно е и обслужена......... Искаш тези коли да се подаряват ли?
Просто защото, когато се сключва сделка е нормално да се водят преговори за цената, (особено за сделка от подобно естество, където търговеца ти прибира 17к, а ти дава фактура за 3к...) тя е повече от добра, ако колата е истинска. Не ми казвай, че ако теоретично си я харесал и искаш да я вземеш тази кола е така ще треснеш от капака 17к без да се замислиш, та макар и да не са ти проблем парите

Иначе под мн други, имах предвид:
Хладилна жабка
Сензор за дъжд
Датчик за светлина
Мулти фунцкията,
След като държите да издребняваме