Бързи въпроси и отговори

3-та серия ('06-'12)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е90 320д

Re: Бързи въпроси и отговори

Мнение от sacrament » 09 Яну 2017, 16:07

nero_ написа:
Gqbriel написа:
sacrament написа:Колеги, голямата навигация ЦЦЦ 2005.
Не мога да запиша диск да го чете...
Двдто чете ли мп3 и сдто също чете ли мп3 и ако не какъв формат, диск, скорост, честота трябва да е CD то, че да го чете. Помощ, че от 1 седмица го карам само на радио и ми писна. И как стои въпросът с changer като GROM.

DVD чете МП3 ,CD мисля,че не чете..записвай на 8 или 16

Зависи от годината и дали има чейнджър. Ако има чейнджър чете в него и в DVD-то задължително, и в CD-то според зависи. Ако няма чейнджър 2005г 99%, че не чете МП3, където и да го сложиш.

Нямам чейнджър, значи не ми чете МП3 нали, лошо, а как да забиша аудио диск в какъв формат, че да ми го чете CD-то

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nero_ » 09 Яну 2017, 16:28

sacrament написа:
nero_ написа:
Gqbriel написа:
Двдто чете ли мп3 и сдто също чете ли мп3 и ако не какъв формат, диск, скорост, честота трябва да е CD то, че да го чете. Помощ, че от 1 седмица го карам само на радио и ми писна. И как стои въпросът с changer като GROM.

Зависи от годината и дали има чейнджър. Ако има чейнджър чете в него и в DVD-то задължително, и в CD-то според зависи. Ако няма чейнджър 2005г 99%, че не чете МП3, където и да го сложиш.

Нямам чейнджър, значи не ми чете МП3 нали, лошо, а как да забиша аудио диск в какъв формат, че да ми го чете CD-то

Избираш Audio CD в софтуера, който ползваш за записване. Ще събере 10-20 песни според дължината им. Използвай най-ниската скорост и хубави дискове. Най-често DVD-то чете по-добре (CD-та), защото е използвано по-малко.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sacrament » 09 Яну 2017, 19:51

Какво ще кажете за тези чейнджъри, който ги слагат обикновено в джабката и имат USB i AUX. Имаме един представител на ground zero в града и е много добър с музиката. Печелил е национални състезания и каза, че може да ми сложи такова устройство, което ще ползва 100% от силата на CD-то. Та какво ще кажете, някой с такова устройство да обясни. Как става на навито излиза още едно УСБ или чрез СД и всякак папка е нов диск. И може ли да се използва мулти волана с това устройство.

http://www.ebay.com/itm/Aux-in-Switch-w ... 2208932375
Нещо такова ще проработи ли и да свири с чист звук

ентусиаст
Аватар
Кара: F11 530xD LCI 2014
Мечтае да кара: само BMW
Детайли за колата: 1 - E91 320D 07, 2 - е91 LCI 318d

Мнение от awful » 09 Яну 2017, 21:14

sacrament написа:Какво ще кажете за тези чейнджъри, който ги слагат обикновено в джабката и имат USB i AUX. Имаме един представител на ground zero в града и е много добър с музиката. Печелил е национални състезания и каза, че може да ми сложи такова устройство, което ще ползва 100% от силата на CD-то. Та какво ще кажете, някой с такова устройство да обясни. Как става на навито излиза още едно УСБ или чрез СД и всякак папка е нов диск. И може ли да се използва мулти волана с това устройство.

http://www.ebay.com/itm/Aux-in-Switch-w ... 2208932375
Нещо такова ще проработи ли и да свири с чист звук

Това нещо което си показал са кабели за връзка на USB към blutooth устройството няма как само със тях да стане
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Е92 N53B30
Мечтае да кара: конче

Мнение от dhubenov » 09 Яну 2017, 21:50

Колеги, малко тъп въпрос, ама как се сваля панелът към задните светлини (за смяна на крушка) на е92? Предполагам не е с напъване... :mrgreen:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 10 Яну 2017, 10:13

dhubenov написа:Колеги, малко тъп въпрос, ама как се сваля панелът към задните светлини (за смяна на крушка) на е92? Предполагам не е с напъване... :mrgreen:

Трябва да има две палчета с които се освобождава панела и се издърпва назад.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sacrament » 10 Яну 2017, 23:01

Колеги, ще затъмнявам стъклата задните странични и задното. Та да попитам, защото един приятел се занимава с това и ги прави добре момчето, кажете колко % да взема и марка фолио за стъклата, някое добро, което ще издържи доста. Предните няма смисъл да питам, нали. Тях нямам право да ги пипам.

ентусиаст
Аватар
Кара: F32 //M sport

Мнение от (h)aman » 10 Яну 2017, 23:02

sacrament написа:Колеги, ще затъмнявам стъклата задните странични и задното. Та да попитам, защото един приятел се занимава с това и ги прави добре момчето, кажете колко % да взема и марка фолио за стъклата, някое добро, което ще издържи доста. Предните няма смисъл да питам, нали. Тях нямам право да ги пипам.

Защо не питаш него? След като той ще ги слага, най-добре той да ти предложи с какво фолио работи, какви проценти има и т.н.

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 10 Яну 2017, 23:06

sacrament написа:Колеги, ще затъмнявам стъклата задните странични и задното. Та да попитам, защото един приятел се занимава с това и ги прави добре момчето, кажете колко % да взема и марка фолио за стъклата, някое добро, което ще издържи доста. Предните няма смисъл да питам, нали. Тях нямам право да ги пипам.
Изчакай след 21 януари за всеки случай...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 10 Яну 2017, 23:16

Аз затъмних с 3М, и е60-то няколко години бях с 3М и беше идеално.
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sacrament » 10 Яну 2017, 23:32

Nukem написа:Аз затъмних с 3М, и е60-то няколко години бях с 3М и беше идеално.

3M на колко % си използвал.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sacrament » 10 Яну 2017, 23:33

(h)aman написа:

Защо не питаш него? След като той ще ги слага, най-добре той да ти предложи с какво фолио работи, какви проценти има и т.н.

Той пича просто любителско го прави това, просто му е хоби, затова да попитам първо тук за някакво по качествено фолио.

ентусиаст
Аватар
Кара: F32 //M sport

Мнение от (h)aman » 10 Яну 2017, 23:40

Повече от 70% не слагай, освен ако не искаш да не виждаш абсолютно нищо вечер.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F34 LCI
Мечтае да кара: същото
Детайли за колата: Estriol blue

Мнение от Meidana » 11 Яну 2017, 0:32

nero_ написа:
Gqbriel написа:

Моята е 2005 без нави и чейнджър с профи радио и чете мп3.
Въпрос - мога ли да си сложа чейнджър?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sacrament » 11 Яну 2017, 0:46

Meidana написа:
nero_ написа:
Gqbriel написа:

Моята е 2005 без нави и чейнджър с профи радио и чете мп3.
Въпрос - мога ли да си сложа чейнджър?

CD-то или DVD-то ти чете МП3. Какви дискове и каква скорост записшав, моята е същата и не мога да подкарам никакво МП3 в колата. Кажи как го направи.

ПредишнаСледваща

Назад към E90/E91/E92/E93