Тема 3. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Re: Тема 3. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
dextuar написа:Тогава търси дизел, а ако имаш гащи и средства, взимай 335и, ама на газ не става.LizarD написа:Пичове, препоръчайте бензинов мотор на E92. За предпочитане да може да се газифицира. Ако ли не, то поне да не е маслояд. Ослушвам се за Е92 и все още нищо не знам за модела. Интересува ме разход/подръжка/слаби места.Каквато и информация да ми предоставите, като за начинаещ би било от полза. До сега карах E39 525iA M54B25. Надявам се следващата ми кола да не е толкова тромава и харчеща и да няма проблем с горенето на масло. Благодаря на отзовалите се.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ориентирах се към 320d
Това и Това
Колата ще се кара пенсионерската, без съществена стъпка, не ми трябва нави, държа само на запазен интериор и рекаро седалки. И двете ги имат. Какво мислите?

- chris_barnes
- ентусиаст
-
- Кара: F11
- Мечтае да кара: на безплатна нафта
- Детайли за колата: 530xd
Приготви 3-4 бона за първоначална инвестиция и скачай, ;]
Sent from my BLA-L09 using Tapatalk

- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
chris_barnes написа:Приготви 3-4 бона за първоначална инвестиция и скачай, ;]
Къде отлитат първите 2к?

- chris_barnes
- ентусиаст
-
Вериги, съединител, подгревни свещи и тн. Като я подкараш ще видишLizarD написа:chris_barnes написа:Приготви 3-4 бона за първоначална инвестиция и скачай, ;]
Къде отлитат първите 2к?

LizarD написа:dextuar написа:Тогава търси дизел, а ако имаш гащи и средства, взимай 335и, ама на газ не става.LizarD написа:Пичове, препоръчайте бензинов мотор на E92. За предпочитане да може да се газифицира. Ако ли не, то поне да не е маслояд. Ослушвам се за Е92 и все още нищо не знам за модела. Интересува ме разход/подръжка/слаби места.Каквато и информация да ми предоставите, като за начинаещ би било от полза. До сега карах E39 525iA M54B25. Надявам се следващата ми кола да не е толкова тромава и харчеща и да няма проблем с горенето на масло. Благодаря на отзовалите се.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ориентирах се към 320d
Това и Това
Колата ще се кара пенсионерската, без съществена стъпка, не ми трябва нави, държа само на запазен интериор и рекаро седалки. И двете ги имат. Какво мислите?
Видиш ли в една обява FUTURA и нещо за представителство на БМВ в Италия - бягай далече.

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
тия са същите като моята... преебал съм се

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
Колеги, като че ли избрах колата, която ще е, но междувременно излезе една друга и така, от любопитство се интересувам, а и то човек никога не знае. Та, дайте някакво мнение за това:
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=907r4o
На мен поне ми изглежда доста читаво колата, изключая, че е от автокъща, което не ме кефи особено.
Имам и друг въпрос - какви са джантите от следната обява? Това като че ли са джантите, които най ми допадат при БМВ. Дивотията отзад е ясна, да не вземе сега някой да ме храни за чужди грешки.
На мен поне ми изглежда доста читаво колата, изключая, че е от автокъща, което не ме кефи особено.
Имам и друг въпрос - какви са джантите от следната обява? Това като че ли са джантите, които най ми допадат при БМВ. Дивотията отзад е ясна, да не вземе сега някой да ме храни за чужди грешки.
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- chris_barnes
- ентусиаст
-
Колата на първия линк е хубава. Диагностика на място и газ, ако няма сериозни проблеми
Има фабрично доста екстри. Единственото, което липсва (но може и да не ти трябва на теб) са къпхолдърите (понеже те се добавят по-трудно).
Джантите са стил 230 - http://www.bmwstylewheels.com/bmw/230 ако не те плашат цените на гуми 19ки и теглото, определено стоят добре. Не разбрах за коя дивотия говориш, предполагам за генерацията от 335? На някои хора им допада как изглежда така, а може и да е сложена с цел performance tuning.

Джантите са стил 230 - http://www.bmwstylewheels.com/bmw/230 ако не те плашат цените на гуми 19ки и теглото, определено стоят добре. Не разбрах за коя дивотия говориш, предполагам за генерацията от 335? На някои хора им допада как изглежда така, а може и да е сложена с цел performance tuning.

- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
Първата изглежда свежо, да. Тея дни ще ходя до Бг и ще се разходя на зиг-заг из страната да поразгледам коли и накрая всичко ще си е пак на късмет.
За "дивотията", имах предвид генерацията, да. Няма спор, че 335i изглежда супер отзад и всички искаме този люк, но просто не харесвам доработки. На тая внушителна генерация подхожда съответен, респектиращ мотор. Не знам и какви други модове има по тая генерация освен тези накрайници. Твърде е вероятно да са "тунинговани" катализатор и ДПФ, бивайки премахнати. Което пък в масовия случай е глупост, променяйки входно-изходните резонансни дебити на мотора.
Иначе благодаря за инфото за джантите, цените за гуми не ме тревожат.
За "дивотията", имах предвид генерацията, да. Няма спор, че 335i изглежда супер отзад и всички искаме този люк, но просто не харесвам доработки. На тая внушителна генерация подхожда съответен, респектиращ мотор. Не знам и какви други модове има по тая генерация освен тези накрайници. Твърде е вероятно да са "тунинговани" катализатор и ДПФ, бивайки премахнати. Което пък в масовия случай е глупост, променяйки входно-изходните резонансни дебити на мотора.
Иначе благодаря за инфото за джантите, цените за гуми не ме тревожат.
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
ivoaudi написа:Колеги, като че ли избрах колата, която ще е, но междувременно излезе една друга и така, от любопитство се интересувам, а и то човек никога не знае. Та, дайте някакво мнение за това:
Първата много ми харесва на мен. Един черен бъбрек само, пръскаш джантите графит, махаш М логото отзад и си капитан. Има нужните екстри, има стойка и като цяло това може да се каже по снимки. Само това не знам под СД-то какво е. Лепенка ли е, ама дразни. Аз поне съм фен на чистия вид.
Втората на мен не ми харесват кюнците, че така стърчат назад. Провери М пакета дали е оригинален(ако за теб има значение). Относно джантите - това, което мен би ме притеснявало е не цената на гумите, ами това, че много лесно се пукат този модел по нашите пътища и трудно се намират такива без заварки. Прегледай ги задължително за заварки.
От теб са парите, но ако от мен зависи - първата.
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
Оказа се тая първата с н53, който двигател мен не ме устройва никак. Чух се съботата със собственика и си поговорихме. Беше отзивчив и по принцип е съгласен да се води на преглед колата където и да е. Звучеше някак уверен и спокоен за състоянието на колата, по всичко личи, че си е хубава. Спомена и че я покарва. Пиша това, в случай, че се окаже помощ за някой потенциален мераклия.
Иначе не, на втората М пакета в никакъв случай не е нейн, но по принцип това не ме бърка особено. Нищо не ме бърка, стига да е направено читаво. Може да му звънна и на тоя човек да поговоря просто с него ей така, общи неща по колата, то човек никога не знае. Весели празници!
Иначе не, на втората М пакета в никакъв случай не е нейн, но по принцип това не ме бърка особено. Нищо не ме бърка, стига да е направено читаво. Може да му звънна и на тоя човек да поговоря просто с него ей така, общи неща по колата, то човек никога не знае. Весели празници!
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
Как разбра бе човек? Ако е заради това 3.0i, те хората масово си пишат глупости по обявите.
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
VIN: PV89669
Prod. Date 2008-02-19
Type 325I UL (EUR)
Series E92 (3 Series)
Body Type COUPE
Steering Left Hand Drive
Engine N53
Displacement 3.00
Power 160kw / 218hp
Drive HECK
Transmission Manual
Colour SPACEGRAU METALLIC (A52)
Upholstery LEDER DAKOTAD3 SATTELBRAUN (LCD3)
Иначе, има и други начини, но този е най-достоверен.
Prod. Date 2008-02-19
Type 325I UL (EUR)
Series E92 (3 Series)
Body Type COUPE
Steering Left Hand Drive
Engine N53
Displacement 3.00
Power 160kw / 218hp
Drive HECK
Transmission Manual
Colour SPACEGRAU METALLIC (A52)
Upholstery LEDER DAKOTAD3 SATTELBRAUN (LCD3)
Иначе, има и други начини, но този е най-достоверен.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
ivoaudi написа:Как разбра бе човек? Ако е заради това 3.0i, те хората масово си пишат глупости по обявите.
Колата има регистрационен номер, вадиш си рамата от него и чекваш по ВИН, не е голяма философия