Бързи въпроси и отговори
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Re: Бързи въпроси и отговори
worst написа:Здравейте колеги,
Кажете към кой да се обърна в София да ми програмира ALC(AFS) модула за завиване на фаровете.
Програмиране или кодиране?
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
worst написа:Здравейте колеги,
Кажете към кой да се обърна в София да ми програмира ALC(AFS) модула за завиване на фаровете.
0888000515 Милен

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
Откакто застудя, колата не може да вдигне повече от 70 градуса. Предполагам, че съм за термостат. Доколкото съм чел, термостатите са два. И двата ли се сменят задължително?
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
exc написа:Откакто застудя, колата не може да вдигне повече от 70 градуса. Предполагам, че съм за термостат. Доколкото съм чел, термостатите са два. И двата ли се сменят задължително?
Силно препоръчително е да смениш и двата

- kvasilev76
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 163PS 160,8кс 2006
- Мечтае да кара: Ф10
Ами най-добре и двата.Освен ако не си 100% сигурен кой е умрелия 

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power

От ония ден цъфна на таблото и се показва още като отворя вратата. Иначе волана си отключва нормално и колата пали, така си карам от 3 дена. Няма триене обаче от CAS това. Сега четох, че може да го предизвика паднал акумулатор и аз колата действително не я бях карал малко време докато сменях джанти и гуми. Ако се флашне модула дали ще изчезне, както пишат?
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
ако се минава към феисови фарове при е92 трябва ли да се сменя лаит модула както при е60?
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Nukem написа:ако се минава към феисови фарове при е92 трябва ли да се сменя лаит модула както при е60?
То лайт модула ти е последния дерт, за да сложиш LCI фарове на Е92, трябва да смениш цялата предница - капак, калници, броня...
- awful
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xD LCI 2014
- Мечтае да кара: само BMW
- Детайли за колата: 1 - E91 320D 07, 2 - е91 LCI 318d
b00st написа:
От ония ден цъфна на таблото и се показва още като отворя вратата. Иначе волана си отключва нормално и колата пали, така си карам от 3 дена. Няма триене обаче от CAS това. Сега четох, че може да го предизвика паднал акумулатор и аз колата действително не я бях карал малко време докато сменях джанти и гуми. Ако се флашне модула дали ще изчезне, както пишат?
Не е нужно да флашваш нищо, със rheingold се рестартира и всичко си е ок, може и със AVDI да се синхронизира CAS със EVL.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Е90 с безключов достъп при смяна на батерията има ли нещо специфично? Обучение някакво след смяната?
Нещо не съм много наясно, но от ключа сега мога да я отключвам, но не мога да я заключа от него, принципно ли не може или нещо не е наред?
Друго - като отворя шофьорската врата понякога дръжката не се връща сама и остава дръпната, трябва да я бутнеш за да се прибере, на 46-цата го имах същото с дясната дръжка и там има едно болтче отсрани на вратата дето се регулира това да се връща като хората, тук гледах и не е същото
Има ли лесен ремонт 
Нещо не съм много наясно, но от ключа сега мога да я отключвам, но не мога да я заключа от него, принципно ли не може или нещо не е наред?
Друго - като отворя шофьорската врата понякога дръжката не се връща сама и остава дръпната, трябва да я бутнеш за да се прибере, на 46-цата го имах същото с дясната дръжка и там има едно болтче отсрани на вратата дето се регулира това да се връща като хората, тук гледах и не е същото

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Bavarcho написа:Е90 с безключов достъп при смяна на батерията има ли нещо специфично? Обучение някакво след смяната?
Друго - като отворя шофьорската врата понякога дръжката не се връща сама и остава дръпната, трябва да я бутнеш за да се прибере, на 46-цата го имах същото с дясната дръжка и там има едно болтче отсрани на вратата дето се регулира това да се връща като хората, тук гледах и не е същотоИма ли лесен ремонт
Може да имаш проблем със самата платка на ключа. При мен беше така и се наложи да го запоим наново. Иначе от смяната на бетерията не се губи нищо

- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Bavarcho написа:
Друго - като отворя шофьорската врата понякога дръжката не се връща сама и остава дръпната, трябва да я бутнеш за да се прибере, на 46-цата го имах същото с дясната дръжка и там има едно болтче отсрани на вратата дето се регулира това да се връща като хората, тук гледах и не е същотоИма ли лесен ремонт
WD-40
Днес се загледах в температурата на връщане от работа (20км) и повече от 80-81 градуса не видях,дори като спра на светофар и слиза с градус,два .
Да сменям ли термостат или е нормално ,щото навън беше -1 ,-2градуса а кошника се влачи в колоната с 1300-1400 оборота (само при смяна на скорост ходи до 1800-2000) и няма почти никакво натоварване на мАтора
Да сменям ли термостат или е нормално ,щото навън беше -1 ,-2градуса а кошника се влачи в колоната с 1300-1400 оборота (само при смяна на скорост ходи до 1800-2000) и няма почти никакво натоварване на мАтора

- armagedon_762002
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
За мен не е нормална да е такава температурата