Автоматично затъмняване на огледалата
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- hus0
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91'07 325d
- Мечтае да кара: М3
Re: Автоматично затъмняване на огледалата
Колеги тая вечер като се стъмни стабилно забелязах, че макар и затъмнени стъклата ми огледалата се затъмняват автоматично. Обаче лявото огледало не иска да се затъмнява само то. Знаете ли какво може да е бушон нещо дали има или трябва стъклото да се смени.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
E, виж първо дал не му е извадена буксата, почисти я и тогава търси по-сериозни проблеми.
Never mistake motion for action...
и аз да се включа ,как се разбира че има такава екстра , моето само вътрешното се затъмнява ?
nikim69 написа:и аз да се включа ,как се разбира че има такава екстра , моето само вътрешното се затъмнява ?
има и една друга екстра при заден ход дясното огледало се накланя...
- Leon
- старши ентусиаст
-
Двете екстри не са свързани помежду си, накланянето го има всяка кола, стига да е пуснато софтуерно. Разбира се по ВИН и по буксата отзад на стъклата. Когато са само с подгрев има две малки крачета, а със затъмняване е голяма пластмасова букса. Ето случайни снимки от нета.
https://www.google.bg/search?q=bmw+e90+ ... 86Fqy-M%3A
- hus0
- младши ентусиаст
-
И така колеги. След като свалих стъклото да видя какво става останах потресен. Стъклото е било сменено и който и да го е направил е сложил само стъкло с подгрев. Буксата просто седеше там даже пречеше на стъклото да се движи. Та сега си търся стъкло с затъмняване.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Добре де те и на външен вид се различават, не го ли видя че няма дебелия пластмасов кант по ръба?

- Leon
- старши ентусиаст
-
hus0 написа:И така колеги. След като свалих стъклото да видя какво става останах потресен. Стъклото е било сменено и който и да го е направил е сложил само стъкло с подгрев. Буксата просто седеше там даже пречеше на стъклото да се движи. Та сега си търся стъкло с затъмняване.
Имам, но е сферично, няма секция за мъртва зона. ИНаче по ибей дебни или някакво неоригинални.
- hus0
- младши ентусиаст
-
vld написа:Добре де те и на външен вид се различават, не го ли видя че няма дебелия пластмасов кант по ръба?
Не изобщо даже не ми направи впечатление
- Satanism
- ентусиаст
-
- Кара: 2015 F31 LCI 320dA
Leon написа:Двете екстри не са свързани помежду си, накланянето го има всяка кола, стига да е пуснато софтуерно. Разбира се по ВИН и по буксата отзад на стъклата. Когато са само с подгрев има две малки крачета, а със затъмняване е голяма пластмасова букса. Ето случайни снимки от нета.
При мен, поне, казах че накланянето не може да се пусне.
- smyrfcheto
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Совалка
Satanism написа:Leon написа:Двете екстри не са свързани помежду си, накланянето го има всяка кола, стига да е пуснато софтуерно. Разбира се по ВИН и по буксата отзад на стъклата. Когато са само с подгрев има две малки крачета, а със затъмняване е голяма пластмасова букса. Ето случайни снимки от нета.
На мен ми казаха че без да имам памет на седалките няма как да се накланят... с карли съм се мъчил да я пусна тази опция но немога да я намеря вътре в настройките. Ако някой го е правил да сподели ще съм много благодарен
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
smyrfcheto написа:Satanism написа:Leon написа:Двете екстри не са свързани помежду си, накланянето го има всяка кола, стига да е пуснато софтуерно. Разбира се по ВИН и по буксата отзад на стъклата. Когато са само с подгрев има две малки крачета, а със затъмняване е голяма пластмасова букса. Ето случайни снимки от нета.
На мен ми казаха че без да имам памет на седалките няма как да се накланят... с карли съм се мъчил да я пусна тази опция но немога да я намеря вътре в настройките. Ако някой го е правил да сподели ще съм много благодарен
Мисля че огледалата трябва да имат опция за автоматично прибиране/отваряне.

- Leon
- старши ентусиаст
-
Да, май го има този момент с автоматичното прибиране... Така или иначе това накланяне е доста дразнещо - помага се изключително рядко, но често огледалото се шашка и при гасене/палене на колата се размества.
Leon написа:Да, май го има този момент с автоматичното прибиране... Така или иначе това накланяне е доста дразнещо - помага се изключително рядко, но често огледалото се шашка и при гасене/палене на колата се размества.
о боже ,това си е супер екстра за такива като мен които са кьсали гуми на рьба на бордюра
- smyrfcheto
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Совалка
nikim69 написа:Leon написа:Да, май го има този момент с автоматичното прибиране... Така или иначе това накланяне е доста дразнещо - помага се изключително рядко, но често огледалото се шашка и при гасене/палене на колата се размества.
о боже ,това си е супер екстра за такива като мен които са кьсали гуми на рьба на бордюра
Аз няколко пъти задирам бронята леко щото съм мн нисък и ако бордюра е малко по висок аи честито звъним на каското
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3