Е91 Аукс кабел, но с УСБ

3-та серия ('06-'12)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91'07 325d
Мечтае да кара: М3

Re: Е91 Аукс кабел, но с УСБ

Мнение от hus0 » 21 Авг 2016, 10:48

http://www.aliexpress.com/item/2015-New ... 261.rY6HCr

Здравейте аз си поръчах mulf2 high модула и това ли са ми кабелите които ми трябват за ретрофита. Ако не са тези кабели парт номерата ако можете да ми дадете на кабелите и буксата които ми трябват.
Благодаря
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e90 320d

Мнение от Isys » 25 Авг 2016, 16:41

аз съм с това: http://www.dx.com/p/3-5mm-bluetooth-4-0-music-receiver-adapter-handsfree-car-aux-speaker-black-426126#.V7704_mLTIU
голяма работа е и е ефтино,веднъж вързало ли се е с телефона автоматично си го намира мога да управлявам песните от плеъра залепил сам го малко над Идрайф бутона където се отваря подлакътника не се виждат кабели,звука е много добър,мяткам си в телефона песнички влизам в колата и автоматично си тръгват,телефона не го барам от джоба,много доволен съм от тва китайче,даже някой като ми звъни по телефона не го вадя от джоба натискам си слушалката и говоря после пак я натискам и затваря,ръката ми като е подпряна под лакътника ми идва точно да си сменям песните и да си вдигам и затварям някой като ми звъни голям кеф е и не искам да помисля за усб флашки,да я нося постоянно да качвам нови песни и тва че онва,телефона е винаги с мене и песните и те ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e91 320d

Мнение от stas.dakov » 26 Авг 2016, 8:25

Isys написа:аз съм с това: http://www.dx.com/p/3-5mm-bluetooth-4-0-music-receiver-adapter-handsfree-car-aux-speaker-black-426126#.V7704_mLTIU
голяма работа е и е ефтино,веднъж вързало ли се е с телефона автоматично си го намира мога да управлявам песните от плеъра залепил сам го малко над Идрайф бутона където се отваря подлакътника не се виждат кабели,звука е много добър,мяткам си в телефона песнички влизам в колата и автоматично си тръгват,телефона не го барам от джоба,много доволен съм от тва китайче,даже някой като ми звъни по телефона не го вадя от джоба натискам си слушалката и говоря после пак я натискам и затваря,ръката ми като е подпряна под лакътника ми идва точно да си сменям песните и да си вдигам и затварям някой като ми звъни голям кеф е и не искам да помисля за усб флашки,да я нося постоянно да качвам нови песни и тва че онва,телефона е винаги с мене и песните и те ;)

Това му гледах ревюто в youtube, неизглежда зле. :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 320d e90
Мечтае да кара: m5

Мнение от hpnotic2 » 26 Авг 2016, 17:03

Isys написа:аз съм с това: http://www.dx.com/p/3-5mm-bluetooth-4-0-music-receiver-adapter-handsfree-car-aux-speaker-black-426126#.V7704_mLTIU

Един приятел има такова в Skoda Superb. Свързах го с моя телефон миналата седмица и звукът, който излиза е неразличим от този с аукс при мен. Няколко пъти е говорил от него с мен и отново доста добре се представя. Неговият е на предното табло вързан, г/д както е показано на снимките.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 27 Авг 2016, 23:24

Ползвам същото, много съм доволен. Качеството на звука е перфектно. Пускам спотифай и си свиркам :D Алтернативата да записвам дискове ми се вижда вече абсурдна, кой ползва CD-та 2016та..

Sent from my ONE A2003 using Tapatalk

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nikim69 » 04 Сеп 2016, 12:29

мойта пьк има aux и usb вход но не работи,usb го включвам пее песен две и прехвьрля на cd или тунер и после не ще изобщо да трьгне на usb -трьгва само когато е судена колата и дотам...

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Е91 Аукс кабел, но с УСБ

Мнение от Dextuar » 04 Сеп 2016, 15:34

b_u_b_o написа:Ползвам същото, много съм доволен. Качеството на звука е перфектно. Пускам спотифай и си свиркам :D Алтернативата да записвам дискове ми се вижда вече абсурдна, кой ползва CD-та 2016та..

Аз, и двд-та, и цд-та. Баси колко модерен стана тоя български народ - Spotify та Spotify. Тая джвъджка сигурно върши работа, но пак нито можеш да видиш коя песен върви, нито да си избереш следващата през волана. А да вадя телефон и да търся песен, не, не, не. Та за мен едно ДВД 4.7 ГБ ми е предостатъчно, а всеки месец си адвам песни за ежедневно слушане в града на презаписваемо ЦД

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Потребител
Аватар
Кара: 325i e90
Мечтае да кара: Служебно BMW

Мнение от v88z » 04 Сеп 2016, 19:50

dextuar написа:
b_u_b_o написа:Ползвам същото, много съм доволен. Качеството на звука е перфектно. Пускам спотифай и си свиркам :D Алтернативата да записвам дискове ми се вижда вече абсурдна, кой ползва CD-та 2016та..

Аз, и двд-та, и цд-та. Баси колко модерен стана тоя български народ - Spotify та Spotify. Тая джвъджка сигурно върши работа, но пак нито можеш да видиш коя песен върви, нито да си избереш следващата през волана. А да вадя телефон и да търся песен, не, не, не. Та за мен едно ДВД 4.7 ГБ ми е предостатъчно, а всеки месец си адвам песни за ежедневно слушане в града на презаписваемо ЦД

Аз съм на същото мнение не мисля, че тази китайска джаджа е решение, друго си е да видиш името на песните и да ги сменяш от волана или idrive, но това си е въпрос на избор за всеки. А за презаписваемо CD-RW, може ли да споделите със коя марка става и каква е скоростта на диска, защото аз пробвах с един такъв диск и не работи с mp3 а само с audio формат? С обикновено CD си чете всичко.

старши ентусиаст
Аватар

Е91 Аукс кабел, но с УСБ

Мнение от Dextuar » 04 Сеп 2016, 20:50

Май зависи кое ти е ЦЦЦ-то, иначе диска е вербатим, имам го от 2004 година :D

Потребител
Аватар
Кара: 325i e90
Мечтае да кара: Служебно BMW

Мнение от v88z » 04 Сеп 2016, 21:40

dextuar написа:Май зависи кое ти е ЦЦЦ-то, иначе диска е вербатим, имам го от 2004 година :D

Аз съм със професионалната ццц, диска и при мен е вербатим със скорост 12х и мп3 не ми тръгват :lol: А на друг плейар тръгва диска. Не знам дали няма значение скоростта на диска. И да уточним, говорим за cd а не dvd.

старши ентусиаст
Аватар

Е91 Аукс кабел, но с УСБ

Мнение от Dextuar » 04 Сеп 2016, 21:41

Моето е точно цд, максималната му скорост на запис е 2х, все пак е от 2004-та :D

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Мнение от vixx » 07 Сеп 2016, 16:23

Aз проблема съм го решил с един айпод нано, който се зарежда от запалката в подлакътника и е вързан с аукс-а, а когато не съм свял музика - Спотифай от телефона. Наскоро имаха някакво промо - 3 месеца за 6 лв. Преди път си свалям няколко плейлиста и това е. Диск никога не съм пробвал да пусна в тая кола, не знам дори дали ми работи ЦД-то.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 07 Сеп 2016, 18:47

dextuar написа:

Ще се цитирам :mhihi:

Идеята за мен на тая гъзария е да може да си гледаш от Ай Драйва коя песничка върви, както и да си избереш конкретно коя друга искаш да пуснеш. Всичко останало е компромис за мен, затова си перкам със ЦД-та и ДВД-а

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e91 320d

Мнение от stas.dakov » 08 Сеп 2016, 9:12

Аз си направих едно сайтче за конвертиране на клипове в мп3 и си свалям от там на телефона , после с Аукс или CD, но мисля да си взема едно малко MP3 player-че и там да ги слагам.
Даже си правя цял playlist в youtube и като го пусна, ми го сваля всички песни наведнър :bchug:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 08 Сеп 2016, 10:25

stas.dakov написа:Аз си направих едно сайтче за конвертиране на клипове в мп3 и си свалям от там на телефона , после с Аукс или CD, но мисля да си взема едно малко MP3 player-че и там да ги слагам.
Даже си правя цял playlist в youtube и като го пусна, ми го сваля всички песни наведнър :bchug:

То такива сайтчета има от години, можело е да си спестиш времето и ресурсите...

ПредишнаСледваща

Назад към E90/E91/E92/E93