Паразитен шум - тракане.
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Паразитен шум - тракане.
Сменях термо- датчик и при слагането, не беше вкаран отзад в гнездата
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Alex.mitev
- Потребител
-
- Кара: BMW 391, 2D 177 hp
Махнах кората и карах без нея, същото нещо. Тракането се чува само отвътре, откъм решетката за въздух на таблото. Къде се намира вентилаторът на купето?
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Alex.mitev написа:Махнах кората и карах без нея, същото нещо. Тракането се чува само отвътре, откъм решетката за въздух на таблото. Къде се намира вентилаторът на купето?
Колега, затегни си разпънката по средата или провери някой да не е превъртял болта.
- Alex.mitev
- Потребител
-
Днес ще го направя и ще кажа, мерси. Интересно ми е защо не го прави, когато колата е студена. Имам чувството, че тогава е най- тиха
Така, днес в работата ми остана свободно време и почнах да разглобявам, махнах чистачки, корите отдолу и т.н Болта на разпънката беше стегнат, не е от там.
Омазах се сериозно след дъжда, и нервиран метна всички части в багажника и ... към Дару Кар. Там погледнаха всичко и казаха, че няма нищо разкачено или тракащо. Сглобиха ми колата и си тръгнах.
Изглежда шумът идва отвътре някъде...
Така, днес в работата ми остана свободно време и почнах да разглобявам, махнах чистачки, корите отдолу и т.н Болта на разпънката беше стегнат, не е от там.
Омазах се сериозно след дъжда, и нервиран метна всички части в багажника и ... към Дару Кар. Там погледнаха всичко и казаха, че няма нищо разкачено или тракащо. Сглобиха ми колата и си тръгнах.
Изглежда шумът идва отвътре някъде...
- Alex.mitev
- Потребител
-
Проблемът се намери - тръбата на климатика беше излязла от скобата, толкова просто, а така дрънкаше... Официалният представител ми каза, че евентуално можело да е от механизъм на чистачки, и други такива. Благодарности на sachs , който за 2 мин., буквално, намери откъде трака.
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2