Aux не работи
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- venci_nikolov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d e90
- Мечтае да кара: M
Re: Aux не работи
changer-a също ли?
- awful
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xD LCI 2014
- Мечтае да кара: само BMW
- Детайли за колата: 1 - E91 320D 07, 2 - е91 LCI 318d
venci_nikolov написа:changer-a също ли?
Да и тои, със нцс като се прочете фаила се вижда кое е аквтивно и кое не, при мен след поставянето на оригинален блутут със усб ми изчезна АУХ и не работеше а преди това си бачкаше, със нцс го активирах и станах 2 аух във менюто но така заработи.
Здравейте,
аз съм с бизнес цд/радио и при мен аукс-а не излиза, като възможност за избор въобще.
Мислех си, че е заради допълнително монтирания папагал, но явно просто трябва да се активира.
Може ли да се активира с bmwwhat/carly, и ако да коя е опцията и в кой модул е, че нещо неможах да я намеря?
Мерси!
аз съм с бизнес цд/радио и при мен аукс-а не излиза, като възможност за избор въобще.
Мислех си, че е заради допълнително монтирания папагал, но явно просто трябва да се активира.
Може ли да се активира с bmwwhat/carly, и ако да коя е опцията и в кой модул е, че нещо неможах да я намеря?
Мерси!
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
kikii написа:Здравейте,
Мерси!
Активира се като се променят настроики във файла на радиото. Ако му дръпнеш файла с НЦС ми го прати на ЛС и ще ти го направя, да си го пуснеш сам.
- venci_nikolov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d e90
- Мечтае да кара: M
Кажете някой от Добрич или Варна,който може да кодира чейнджър и аукс на сносна цена
- Boombomneo
- Потребител
-
- Кара: Бмв 320д е90
И аз имам такъв проблем с Aux In, което не ми работи на е90 2009 година, може ли някой от Варна да помогне?
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2