Проблем с дюзи N43 двигател
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- datchko
- ентусиаст
-
- Кара: e61 535d LCI
- Мечтае да кара: F90
Re: Проблем с дюзи N43 двигател
Затова, колега, за в бъдеще си пипай сам по колата
Това са елементарни неща за смяна (свещи и бобини) и не мога да си представя да дам пари на някого, за да извърши подобна леснотия.
Ако нямаш време да се занимаваш - или намираш време, или продължаваш да плащаш.. На мен ми е дошло догуша от такива тъпанари, само те моткат, взимат ти безсмислено много пари и накрая са свършили работа, колкото да мине номера (това по принцип, дано при теб да е качествено).

Това са елементарни неща за смяна (свещи и бобини) и не мога да си представя да дам пари на някого, за да извърши подобна леснотия.
Ако нямаш време да се занимаваш - или намираш време, или продължаваш да плащаш.. На мен ми е дошло догуша от такива тъпанари, само те моткат, взимат ти безсмислено много пари и накрая са свършили работа, колкото да мине номера (това по принцип, дано при теб да е качествено).
- kraska
- ентусиаст
-
- Кара: -ше G20 320d
А това с почистването на катализатора - нямам думи...........
- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Колега ти направи ли рисърч преди да отидеш при Дунев измамника?Доста колеги(дори и с Е90) са се изказали негативно за неговият сервиз като пример за некоректност(наред с Митко Турбото и Рашо Машо).Живееш в София и щом си решил да не ходиш при официален дилър,ползвай услугите на колегите lacho,Sachs,napster,dimitroff.....,ще останеш предоволен!
П.п.виж секцията сервизи във форума
П.п.виж секцията сервизи във форума
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- gpopivanov
- Потребител
-
- Кара: BMW F25 xDrive30d
Здравейте Колеги,
Мерси за препоръките ще ги проверя.
Като цяло съм доволен че колата си се държи нормално пак и мога да разчитам на нея за дълги пътувания
Лек ден,
Георги
Мерси за препоръките ще ги проверя.
Като цяло съм доволен че колата си се държи нормално пак и мога да разчитам на нея за дълги пътувания

Лек ден,
Георги
- expl0de
- младши ентусиаст
-
- Кара: e92, f30
- Мечтае да кара: M4
На мен ми взеха 20 лева за разглобяване , сглобяване и смяна на свещите, към цената беше включено и изтъняването на струг на ключа, понеже беше дебел и не влизаше докрай в отвора. Съответно ми подариха и изпиления ключ, да си имам
Симптом за стари свещи е придръпване при тръгване от спряло положение, което се избягва с по високооборотно потегляне.
Симптом за стари свещи е придръпване при тръгване от спряло положение, което се избягва с по високооборотно потегляне.
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2