Повдигане на подемник на Е90 и някои други въпроси
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
64 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- doktorabg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Всичко
Re: Повдигане на подемник на Е90 и някои други въпроси
FE LIPE написа:Колеги още два въпроса,първия,предишната ми кола бе Бора,при заключване с бутона на дистанционното издаваше звук и премигваше с мигачите,ако не издаде звук,това означаваше ,че има врата ,която не се е заключила,как е решен този въпрос при Е90, защото при мен само мигат мигачите,звук не издава,и втория въпрос,бордовия ми показва средния разход така 10,3км/1л,как и дали може да се направи да показва литри за километър,което ми се струва по нормално.
Ако има заводска аларма може да се кодира да издава звук при отключване/заключване, ако не, само ще мига с мигачите.
- FE LIPE
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 320i 150 к.с. N46B20B
- Детайли за колата: arctic metallic

П.П.Иначе, да,да се направи борда да показва л/100 км става от менюто "SET"(благодаря TSMT,аз като видех ключ и се плашех и подминавах това подменю

П.П.2 Нещо за въпроса в подписа,аватар посмъртно не мога да кача,дава невалиден линк,а мненията ми вече са над 25 и пак се одобряват от модератор,във VW форума бях над 10 години и нямаше такова чудо,тук съм от 2008 ,но не съм писал ,обидно е това и го няма никъде.
- TSMT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 320d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Честито за придобивката, колега
И мен в началото ме беше спрах да влизам в това меню, докато не си изчетох менюала и няколко клипчета в ютубе
Иначе е нормално да има огромна разлика между рънфлата и обикновените гуми, особено ако са и високи
Моите зимните са ми рънфлат, но честно заклевам се това ще ми е последен сезон с тях защото не се издържа с такива гуми по нашите ш... пътища
А сега малко извън темата - И при мен не ми брои мненията като хората от скоро. Не знам какъв е проблема, но явно има такъв щом не ги брои коректно... Аватара ми иначе го направих лесно преди време. Важното е снимката да е в допустимата резолюция. А за одобряването, спря да ми иска такова след като минах 20 бр мнения или там някъде

А сега малко извън темата - И при мен не ми брои мненията като хората от скоро. Не знам какъв е проблема, но явно има такъв щом не ги брои коректно... Аватара ми иначе го направих лесно преди време. Важното е снимката да е в допустимата резолюция. А за одобряването, спря да ми иска такова след като минах 20 бр мнения или там някъде

- FE LIPE
- младши ентусиаст
-
Доживях,господи
,имам си вече аватар
,но пък одобрението от модератор си остава...това вече 27 мнения и близо седем години след първата ми регистрация
,както и да е,да ви питам за един проблем,искам да си сменя емблемката на единия ключ,че е изтъркана и стои грозно,купих от продавалник емблемка същия диаметър,но пък се оказа по-дебеличка и пречи на ключа да влезе в гнездото му,някой да е решил успешно този проблем
,откъде да намеря емблемка като оригиналната,тънка,метална и с диаметър 11 мм.?

- TSMT
- кандидат ентусиаст
-
Пробвай да питаш при някой от представителите на марката - Дару кар, Камор... За такъв артикул не се сещам къде другаде може да се намери освен при тях.
FE LIPE написа:..... искам да си сменя емблемката на единия ключ,че е изтъркана и стои грозно,купих от продавалник емблемка същия диаметър,но пък се оказа по-дебеличка и пречи на ключа да влезе в гнездото му,някой да е решил успешно този проблем,откъде да намеря емблемка като оригиналната,тънка,метална и с диаметър 11 мм.?
Купувал съм преди от тук и бяха ок.
- FE LIPE
- младши ентусиаст
-
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
А! Този аксесоар не го бях виждал, много добре изглежда. Пусни един парт номер, моля.
Never mistake motion for action...
- FE LIPE
- младши ентусиаст
-
Това специално е от olx и е за E90,струва 44 лв,пасва перфектно ,много ме кефи,имах такова на Бората и в BMW -то много ми липсваше...е вече не ми липсва
,гледам ги има и в ebay,но доставката щеше да отнеме повече време,не знам парт номер и дали ги има като оригинален аксесоар.

- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Номенклатурен номер : 51164862874
Описание : КУТИЯ ЗА ОЧИЛА
Ед.цена (с ДДС) : 71.70 BGN
Има наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените
Описание : КУТИЯ ЗА ОЧИЛА
Ед.цена (с ДДС) : 71.70 BGN
Има наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
Номенклатурен номер : 66122155754
Описание : ЕМБЛЕМА ЗА КЛЮЧ
Ед.цена (с ДДС) : 8.65 BGN
Има наличност
Описание : ЕМБЛЕМА ЗА КЛЮЧ
Ед.цена (с ДДС) : 8.65 BGN
Има наличност
Race Chip Ultimate + App control 3.0d 258ксhttps://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=133&t=438448&p=4501949#p4501949
- steppenwolfbg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е91
- Детайли за колата: '11
До колегата FE LIPE.
Колега, тези калъфки за очила от OLX добри ли са като качество на изпълнението? И могат ли да съберат по обемисти очила? Благодаря за отговора.
Колега, тези калъфки за очила от OLX добри ли са като качество на изпълнението? И могат ли да съберат по обемисти очила? Благодаря за отговора.
- TSMT
- кандидат ентусиаст
-
Ето и в Пропартс - http://proparts.bg/product/1763/chekmed ... 1-e92.html като там струва 44 лв.
Ето и в Ebay - http://www.ebay.com/itm/BMW-E60-E90-E91 ... 27ea41c258
Там е 25.50 долара /само за сивото/, което е малко под 40 лв, а в бежово около 70 лв.
Ето и в Ebay - http://www.ebay.com/itm/BMW-E60-E90-E91 ... 27ea41c258
Там е 25.50 долара /само за сивото/, което е малко под 40 лв, а в бежово около 70 лв.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Аз там имам дръжка, която без друго не ползвам, ще поръчам едно такова, дано има бежово.
Never mistake motion for action...
Leon написа:Аз там имам дръжка, която без друго не ползвам, ще поръчам едно такова, дано има бежово.
Пише че е сиво. Поръчах си, да видим к'во ще дойде

64 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5