Оригинални стелки - откъде?

3-та серия ('06-'12)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 320d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Re: Оригинални стелки - откъде?

Мнение от TSMT » 27 Окт 2014, 14:44

Намерих калъфите за седалките които търсех. Естествено...на Илиянци :mhihi: Имаше 2 размера - големи и малки. Купих си от големите щото те ми паснаха идеално на седалките. Струват 22 лв и вършат работа :D
Сега на заплата ще поръчам и едни гумени стелки, че снега дойде :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от TSMT » 02 Дек 2014, 13:09

Днес ми дойдоха бежовите стелки от аутопро. Пасват идеално и не миришат. Освен това имат и щипки за захващане. Доволен съм! :D

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 02 Дек 2014, 13:20

Стелките в AutoPro са марка Petex, каквито са и при mitaka.
Аз взех от mitaka най-високия клас на Petex (Comet) и съм супер доволен. Ще стане почти година от както ги взех.
От AutoPro за тези пари би трябвало стелките да са по ниския клас - Avus или Style
Разликите тук - http://www.petex.net/prod_wg.php?wg=1&uwg=10
Фирмата е добра. :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от TSMT » 02 Дек 2014, 14:38

Nedko Anev написа:Стелките в AutoPro са марка Petex, каквито са и при mitaka.
Аз взех от mitaka най-високия клас на Petex (Comet) и съм супер доволен. Ще стане почти година от както ги взех.
От AutoPro за тези пари би трябвало стелките да са по ниския клас - Avus или Style
Разликите тук - http://www.petex.net/prod_wg.php?wg=1&uwg=10
Фирмата е добра. :yes:

Забравих да кажа, че купих от гумените. Ето тези - http://autopro.bg/Gumeni-stelki-za-BMW- ... I-4-chasti
Не са най-високия клас, но като за тия пари /които не са малко/ съм доволен. Иначе най ми харесва модела Remo и гледах такива в Ebay, но много пари струват. :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е63 630i manual

Мнение от b0bu » 03 Дек 2014, 12:47

Аз съм със същите гумени и мокетени стелки от Аутопро. Гумените са перфектни. На тези от мокета обаче шофьорската само за едно лято се смачка много гадно там, където се опират петите на краката. Доста бързо се захаби, а чистя колата по няколко пъти седмично. Просто в тази област трябва да има допълнителна подложка. Иначе си пасват перфектно и са хубави като цяло

Потребител
Аватар
Кара: e92 330xd
Мечтае да кара: M4

Мнение от dimkov » 05 Дек 2014, 8:30

Аз и купих оригнали за 40 Евро което за мен не е скъпо имайки предвид че не оригнали са на цена около 20, 25 Евро. Аз съм доволен от тях за сега никакъв проблем ама то аз ги и поддържам, 1 път във месеца ги пера на машина за стелки със препарат и са като нови :yes:

Къде е тази машина за стелки?

Поздрави,

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от TSMT » 05 Дек 2014, 10:00

dimkov написа:
Аз и купих оригнали за 40 Евро което за мен не е скъпо имайки предвид че не оригнали са на цена около 20, 25 Евро. Аз съм доволен от тях за сега никакъв проблем ама то аз ги и поддържам, 1 път във месеца ги пера на машина за стелки със препарат и са като нови :yes:

Къде е тази машина за стелки?

Поздрави,

Намерих нещо подобно ето тук - http://steamera.bg/
В сайта им пише следното:
...освен за външно измиване парата може да се използва и за интериорно почистване – детайлизиране на трудно достъпни ниши, профилактика и дезинфекция на въздуховодите и останалите части на автомобила, пране на стелки, тавани, тапицерии и много други.

Предишна

Назад към E90/E91/E92/E93