GT сплитери и лип за е90
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: GT сплитери и лип за е90
Тия сплитери не стоят лошо на синята Е90 в сайта на Пропартс...
Never mistake motion for action...
- kraska
- ентусиаст
-
- Кара: -ше G20 320d
Да, защото са други и на мен ми харесват. Тези от първата снимка и останалите са различни.
- speedaddict
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: A6 4G 3.0T Stage 2
Благодаря за отзивите! Ще продължавам да търся различни варианти за разчупване на визията и ще търся само качествена изработка, че явно по повечето български сайтове не е много сигурна работата. 

- morto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320d SE E90
Със "страх" да си навлека критики, ще споделя снимки как се станаха предните сплитери на моята е90 (в прикачените файлове). На мен лично ми харесва! 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- hpnotic2
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw 320d e90
- Мечтае да кара: m5
+1 колега.Много добре се е получило.И на мен ми допада.Това сплитери от пропартс ли са или от някакъв чужд сайт ?
- morto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320d SE E90
Купих ги от ebay.com от продавач от Литва. Уж ръчно изработени уж пърфект фит, но когато ги наложих на бронята не пасваха добре и се доверих на един добър бояджия, който свърши хубава работа по бронята, която си плачеше ремонт!
- Leon
- старши ентусиаст
-
Те всички идват от едно място май, само си се разправял с поръчки по ибей. Освежава се визията на колата, определено. Моята броня също е за боя и може да пробвам едни такива от Иво.
- kraska
- ентусиаст
-
- Кара: -ше G20 320d
И защо да ги купува от Бг , като цената е доста завишена за разлика от ибей,алиекспреси и т.н. Единствения плюс е бързата доставка. Ама нещо което струва тук 110лв и го взема за 70-80 отвън , то мога да почакам. Да не говорим ,че с гаранциите които дават международните сайтове за продажба, риск почти не съществува. Ценовата политика на тукашните търговци няма да коментирам (не визирам тези които се занимават с авточасти и масла от форума.... ). Но докато има хора които да вярват на превъртяните километражи на коли, ще има и кой да им ги купува.
- Andrey_86
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: s65b40
Да не разводнявам....
Някой знае ли, от къде може да се купи този заден стоп. Идеята е целия да е червен, защото белия рефлектор за задните, много дразни.
Търсих на всякъде по всички които се предлагат са или опушени или с някви лампички и е голяма цигания.
За това става въпрос...

Някой знае ли, от къде може да се купи този заден стоп. Идеята е целия да е червен, защото белия рефлектор за задните, много дразни.
Търсих на всякъде по всички които се предлагат са или опушени или с някви лампички и е голяма цигания.
За това става въпрос...
- Leon
- старши ентусиаст
-
Той пак не е оригинален. Може твоят да се направи така с фолио за стопове (според мен това на снимката е точно такова), ще излезе по-евтино. Честно казано, виждал съм на живо, не стои много красиво целият червен, но ти си знаеш.
- Andrey_86
- кандидат ентусиаст
-
Леон прав си... С фолио е кофти, дори на снимки изглежда доста cheap. Видях по форумите някои направо ги пръскат с червен гланцов спрей, но и това не изглежда добре.
Май това е решението и специално на черно стоят добре
Но е доста пари и май за сега, ще изчакам. Другия вариант е да потърся някакви по евтини китайски алтернативи, ама не ми се иска.

Май това е решението и специално на черно стоят добре

Но е доста пари и май за сега, ще изчакам. Другия вариант е да потърся някакви по евтини китайски алтернативи, ама не ми се иска.

- Andrey_86
- кандидат ентусиаст
-
Най-вероятно е фолио. Моите са с такова. На мен ми харесва как изглежда, обаче видимостта като караш назад е доста зле
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Единственото хубаво ОЕМ решение е оригинален затъмнен, но например на моето монако седи гадно (поне на мен не ми харесва).. За това си карам с оригиналните.
Спреят избледнява точно за под една година - не препоръчвам! е30-ката си я карах така, беше черна и седеше уникално с алпините! Все едно е от Щастско
Лелеее, спомени
Ако ви е мерак - фолио, но и на мен не ми харесва изцяло червен стоп
Спреят избледнява точно за под една година - не препоръчвам! е30-ката си я карах така, беше черна и седеше уникално с алпините! Все едно е от Щастско

Ако ви е мерак - фолио, но и на мен не ми харесва изцяло червен стоп

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3