Нов софтуер е92
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Нов софтуер е92
Из чужбинско пишат за един бъг в скоростите.
Автомат на много ниски обороти леко поклаща при равномерно подаване на газ. Говорим за бензин и около 1500 оборота на равно с постоянна скорост. Усеща се едно леко клатене на колата, ако му обърнеш внимание.
Та... това се оказва бъг според много хора при първите Е90 и изчезва след ъпдейт.
Разбира се, че не печелиш нищо, а само наливаш
.
Автомат на много ниски обороти леко поклаща при равномерно подаване на газ. Говорим за бензин и около 1500 оборота на равно с постоянна скорост. Усеща се едно леко клатене на колата, ако му обърнеш внимание.
Та... това се оказва бъг според много хора при първите Е90 и изчезва след ъпдейт.
Разбира се, че не печелиш нищо, а само наливаш

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
При мен след ъпдейта се вдигна леко разхода, 0.3-0.4л. Забелязах, защото минавах по абсолютно един и същ маршрут по едно и също време, та ми направи впечатление... Бих го върнал в старото положение, честно казано, но е голяма разправия и засега карам така.
Never mistake motion for action...
хм... това е интересно.
Аз съм изкл.доволен от разхода, когато карам спокойно... Под 12 градско за бензин/автомат.
Имах един изнервен период, когато карах като дебил (по моите критерии поне), и тогава статистиката беше малко по-кофти за джоба.
Твоята имаше ли това леко прехълцване от автомата преди ъпдейта. Има логика да са го коригирали с обогатяване на сместа в тези обороти.
То ако е така, и аз няма да го ъпдейтвам. Реално само това ме дразни.
Аз съм изкл.доволен от разхода, когато карам спокойно... Под 12 градско за бензин/автомат.
Имах един изнервен период, когато карах като дебил (по моите критерии поне), и тогава статистиката беше малко по-кофти за джоба.
Твоята имаше ли това леко прехълцване от автомата преди ъпдейта. Има логика да са го коригирали с обогатяване на сместа в тези обороти.
То ако е така, и аз няма да го ъпдейтвам. Реално само това ме дразни.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
13.3 ми е най-ниския разход в София, лятото, без задръствания с леко каране. Хълцане не съм забелязал нито преди, нито след ъпдейта, но като че ли кутията започна да мисли половин секунда повече на кикдаун. Може и да си въобразявам, че и без това ме дразни на моменти...
Never mistake motion for action...
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2