328i фейслифт от USA
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Dr.Schnaps
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90LCI и E30 Cabrio
Re: 328i фейслифт от USA
Това с Carfax го имам в предвид, мерси.
Само сега не разбрах
- тая кола от снимката на 58хмили или 58хкм е?
Или зависи дали от Борда или NCS е настроено?

Само сега не разбрах

Или зависи дали от Борда или NCS е настроено?
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
mad_presley написа:Иди някъде да ти кодират колата с европейски код с NCS и ще стане оригинал![]()
По-интересното е, с колко диса клапи ти е всмукателния колектор. Ако е с една, вземаш всмукателен колектор от 330 с две диси и качваш 30 свежи коня на маторяhttp://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=372973
Силно ме заинтригува

Never mistake motion for action...
- Dr.Schnaps
- младши ентусиаст
-
Днес гледах колата. Смяната км/мили като бях на място я намерих. Колата май е на истински 73хкм и КарФакса така я изкарва.
Черна (ама не е металик), готина бежава кожа, темпомат, подгрев, люк.
Само че е 328xi, сега мисля дали да я взимам ли не.....
Със xDrive хем ще харчи, хем има кво да се чупи.
ПП. Тая амерканци как може един парктроник и падащи седалки да не сложат

- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
За кво им е на американците парктроник,те горките едва напред успяват да карат
тука колкото и да не ви се вярва само чужденците правят маневри назад 

- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Dr.Schnaps написа:Днес гледах колата. Смяната км/мили като бях на място я намерих. Колата май е на истински 73хкм и КарФакса така я изкарва.
xDrive си има своите преимущества, но и своите минуси. Със сигурност усещането за стабилност е страхотно. Разходът ми сравнен с 330ci Е46 не е много по-голям, да не кажа, че е същият въпреки повечето килограми. Минуси са по-скъпите амортисьори, не е чак толкова динамична, няма го сученето на задницата, ако си фен. Ако колата ти харесва и всичко ѝ е наред, взимай я. xDrive-a не трябва да те плаши.
- Leon
- старши ентусиаст
-
Моята също нямаше парктроник, ретрофитнах си. За Х-драйв ти трябва да си прецениш, но според мен ще е куца (ако е автомат) особено като за обема на мотора и разхода си. Но ако ще се кара за ежедневна кола в Щатите, това не е голяма драма. Другото, което е хубаво да провериш е дали има спорт пакет. Ако няма, скоростта й е ограничена на 125 мили (по спомени). Вярно, че едва ли ще караш някъде с толкова, но да си знаеш.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Leon написа:mad_presley написа:Силно ме заинтригуваНямаше ли си друга работа, че да ми вкараш тая муха в главата? Обаче в линка става дума за 325, пак е N52, но има разлики с 328-та. Правил ли си такъв ъпгрейд? Ще изчета линка, но май в понеделник започвам да търся колектор
На мен ли го казваш, аз си купих 325i и колата беше още в Германия, когато аз си купих всмукателен колектор

Да, ама не....моя двигател си е N52B25, а американските 325i и 328i са си N52B30 и единствената разлика е в смукателния колектор, като техните са с една диса и просто монтират всмукател с две диси.
За мое щастие, бързо се отървах от набутвацията с колетора чрез ebay и замина за щатите

- Dr.Schnaps
- младши ентусиаст
-
Leon написа:Моята също нямаше парктроник, ретрофитнах си. За Х-драйв ти трябва да си прецениш, но според мен ще е куца (ако е автомат) особено като за обема на мотора и разхода си. Но ако ще се кара за ежедневна кола в Щатите, това не е голяма драма. Другото, което е хубаво да провериш е дали има спорт пакет. Ако няма, скоростта й е ограничена на 125 мили (по спомени). Вярно, че едва ли ще караш някъде с толкова, но да си знаеш.
Колата е в Германия и за Германия.
Това че е ограничена на 210 км/ч и аз днеска го видях и не ме очарова... ма баба ми понеже все с 250 е карала по пътя за работа

Но явно безплатен обяд няма- В дефорсирано 330и със спирачки от 325и съответно не може да летиш с 250км/ч.
Не съм на 100%, но утре я вкарвам в сервиз и ако е ОК, се хвърлям в играта

- Leon
- старши ентусиаст
-
Моята е със спорт пакет, карал съм я до малко над 230 и нямаше признаци да спира, но това определено не е ежедневно каране. Около 200 км/ч колата е много приятна върху адекватен път (после става шумна от вятъра и харчи много), едва ли ще ти "малее" да ходиш на работа
Познавам поне пет човека, които ги е страх от задното и карат Х-драйв, така че после става по-лесно продаваема
Освен това американските имат разни дребни удобства, които ги няма в европейските. Успех с покупката, едва ли ще съжаляваш. И да се похвалиш после.

- Leon
- старши ентусиаст
-
mad_presley написа:Leon написа:mad_presley написа:Силно ме заинтригуваНямаше ли си друга работа, че да ми вкараш тая муха в главата? Обаче в линка става дума за 325, пак е N52, но има разлики с 328-та. Правил ли си такъв ъпгрейд? Ще изчета линка, но май в понеделник започвам да търся колектор
На мен ли го казваш, аз си купих 325i и колата беше още в Германия, когато аз си купих всмукателен колектор![]()
Да, ама не....моя двигател си е N52B25, а американските 325i и 328i са си N52B30 и единствената разлика е в смукателния колектор, като техните са с една диса и просто монтират всмукател с две диси.
За мое щастие, бързо се отървах от набутвацията с колетора чрез ebay и замина за щатите
Поразрових се малко, като гледам номера на моя колектор е същият като на 330 - 11617559524. В американските форуми този номер го дават да се купи за ъпгрейда. Явно има друга врата палатката, но засега нямам време да търся ключове.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Leon написа:Поразрових се малко, като гледам номера на моя колектор е същият като на 330 - 11617559524. В американските форуми този номер го дават да се купи за ъпгрейда. Явно има друга врата палатката, но засега нямам време да търся ключове.
Няма врата, няма ключове. Твоя си е N52B25 и няма абсолютно никакъв шанс за допълнителни кончета. И аз така се подлъгах по тази тема и си купих колектор, но....уви само Хамериканците са облагодетелствани. Разликата в европейските 325 и 330 е обема.
Както казах и по-горе, американските 325 и 328 са с N52B30 двигатели и са ги скопили само с всмукателния колектор. Колегата @Dr.Schnaps може да се облажи, ама той пък не ще

- Leon
- старши ентусиаст
-
Не, с N52NB30 съм, колата е американска, ще ровя още. Ако мога да спечеля 30 коня само с един колектор, определено ще харча пари скоро.
- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
На 335i може ли да се правят ъпгрейди с колекторите или няма на къде повече,че нещо слабичка ми се вижда вече 

- Leon
- старши ентусиаст
-
Имаш две турбини на разположение за ъпгрейди, колекторите са за астматици 

- Dr.Schnaps
- младши ентусиаст
-
[quote="mad_presley"] Колегата @Dr.Schnaps може да се облажи, ама той пък не ще
[/quotе]
Кой каза че не искам
Колата вчера я взех, ама не съм я регистрирал още.
ПП И моля без критика към салона
на мен ми харесва.

Кой каза че не искам

Колата вчера я взех, ама не съм я регистрирал още.
ПП И моля без критика към салона

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3