DRL, cornering lights и ксенон (2006г)
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Re: DRL, cornering lights и ксенон (2006г)
Много добро разследване направихме.. Явно почти всичко е въпрос на настройки.
Относно АУТО-то - вчера карах към 6 срещу слънцето, много блестеше и пак си светеха. А и си спомням, че предния собственик караше на АУТО и винаги светеха фаровете.
Като го измисля как да ги направя, ще се обърна за помощ към знаещите и боравещите с РС-та
Относно АУТО-то - вчера карах към 6 срещу слънцето, много блестеше и пак си светеха. А и си спомням, че предния собственик караше на АУТО и винаги светеха фаровете.
Като го измисля как да ги направя, ще се обърна за помощ към знаещите и боравещите с РС-та

FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
При Е90 преди фейс-а късите светлини се водят дневни
и затова го има като опция от ай драйв-а при позиция на А
при всяко палене да се включват независимо от видимостта
Ако си без ай драйв се пуска през скритите менюта или с компютър
и затова го има като опция от ай драйв-а при позиция на А
при всяко палене да се включват независимо от видимостта
Ако си без ай драйв се пуска през скритите менюта или с компютър

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
А има ли опция, вместо да се пускат късите светлини всеки път, като дневни, да пали дългите на процент или нещо друго? Естествено става дума за пре-програмиране с NCSExpert, но тъй като все още не съм го пуснал (всъщност не съм го и свалил още, защото снощи имах проблеми с интернета), може ли някой да каже къде може да бъде променена въпросната опция? Някъде бях срещнал информация за различните опции за дневните светлини и начина им на работа, но не помня къде. Ако някой може да каже тук, смятам че ще е доста полезно.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
wmalevski написа:А има ли опция, вместо да се пускат късите светлини всеки път, като дневни, да пали дългите на процент или нещо друго? Естествено става дума за пре-програмиране с NCSExpert, но тъй като все още не съм го пуснал (всъщност не съм го и свалил още, защото снощи имах проблеми с интернета), може ли някой да каже къде може да бъде променена въпросната опция? Някъде бях срещнал информация за различните опции за дневните светлини и начина им на работа, но не помня къде. Ако някой може да каже тук, смятам че ще е доста полезно.
Според версията на модула на всяка кола е различно, файла е различен, така че няма как да се каже при теб точно какво трябва да се промени.
- blagun
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 520d / E90 320d
wmalevski написа:А има ли опция, вместо да се пускат късите светлини всеки път, като дневни, да пали дългите на процент или нещо друго? Естествено става дума за пре-програмиране с NCSExpert, но тъй като все още не съм го пуснал (всъщност не съм го и свалил още, защото снощи имах проблеми с интернета), може ли някой да каже къде може да бъде променена въпросната опция? Някъде бях срещнал информация за различните опции за дневните светлини и начина им на работа, но не помня къде. Ако някой може да каже тук, смятам че ще е доста полезно.
Има ли някой колега, който може да ми програмира дългите да светят като дневни, защото ми писна да сменям крушките на късите?!
Колата ми е с обикновен фар - халогенна крушка!
Благодаря!

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Е, каква е разликата коя халогенна крушка ще сменяш, на късите или на дългите? 

Never mistake motion for action...
- blagun
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 520d / E90 320d
Leon написа:Е, каква е разликата коя халогенна крушка ще сменяш, на късите или на дългите?
Разликата е, че на късите съм с крушки Осрам Найтбрейкър - 25,00лв./бройката, а на дългите с обикновена Н1.
Дълги почти не използвам.
Доста по-евтино ще е!
- 90e90e
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д
- Мечтае да кара: hibrid
blagun написа:Leon написа:Е, каква е разликата коя халогенна крушка ще сменяш, на късите или на дългите?
Разликата е, че на късите съм с крушки Осрам Найтбрейкър - 25,00лв./бройката, а на дългите с обикновена Н1.
Дълги почти не използвам.
Доста по-евтино ще е!
При мене Н1 не стават... къси-дълги - все са от най-скъпите Н-ове... Ама съм се напатил с тия еВтините дето ги продават по лидъли, пени-си и прочие магазини... Като тръсне леко по дупка и спира да свети, че и таблото пищи като гърмяна сврака насреща...
За да спрем да се избиваме по пътищата, трябва да се спре алкохола на мъжете и бензина на жените! Карайте така, че да стигнете!
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2