Питане за смяна на фабрични габарити с LED (е90-2006)
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- hpnotic2
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw 320d e90
- Мечтае да кара: m5
Re: Питане за смяна на фабрични габарити с LED (е90-2006)
hpnotic2 написа:За да не пускам нова тема искам да ви попитам в тази.Може ли да ми препоръчате някакви крушки за късите, защото изобщо не ми харесва как осветяват пътя нощем.Преди е90-ката карах 1-2 месеца едно VW.Направо ви казвам разликата в осветяването нощем е от земята до небето(не в буквалния смисъл ;d).Дигнал съм максимално фаровете от възможностите за нагласяне вътре от купето, но пак не ме удовлетворява.Колата е без angel eyes.Какви са ми вариантите ме интересува общо взето ;d
Благодаря предварително.
(отворен съм за мнения и критики ;d)
Някакви съвети все пак може ли да ми дадете.
- yordan_ichev
- кандидат ентусиаст
-
Когато веднъж направиш смяната и научиш къде са болтчетата и щипките може и без да се свалят калниците
) от ляво няма грижи, а от дясно се отвиват двата болта на казанчето с хидравличната течност за повече достъп и така смяната става за не повече от 10-15 мин.
Колкото до крушките - на моите приятели с халогенни крушки винаги съм препоръчвал Osram Night Breaker - продават се в Метро към 20 лв едната крушка беше.
Графика (която е с рекламна цел на Osram) но според мен ще забележиш чувствително подобрение в светенето:

Поздрави

Колкото до крушките - на моите приятели с халогенни крушки винаги съм препоръчвал Osram Night Breaker - продават се в Метро към 20 лв едната крушка беше.
Графика (която е с рекламна цел на Osram) но според мен ще забележиш чувствително подобрение в светенето:

Поздрави
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
hpnotic2 написа:hpnotic2 написа:За да не пускам нова тема искам да ви попитам в тази.Може ли да ми препоръчате някакви крушки за късите, защото изобщо не ми харесва как осветяват пътя нощем.Преди е90-ката карах 1-2 месеца едно VW.Направо ви казвам разликата в осветяването нощем е от земята до небето(не в буквалния смисъл ;d).Дигнал съм максимално фаровете от възможностите за нагласяне вътре от купето, но пак не ме удовлетворява.Колата е без angel eyes.Какви са ми вариантите ме интересува общо взето ;d
Благодаря предварително.
(отворен съм за мнения и критики ;d)
Някакви съвети все пак може ли да ми дадете.
Mtec - японски са, но не се продават в България, само ибей, дойдоха около 50 лв комплекта, на Е36-та светят почти като ксенона, който махнах.
Never mistake motion for action...
- BMW trust
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320D E90
- Мечтае да кара: нещо още по-бързо
Ники я кажи виждат ли се ясно angel eyes-a на пряка слънчева светлина, като на моделите на по-новите БМВ-та с фабрични дневни светлини? 

- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
BMW trust написа:Ники я кажи виждат ли се ясно angel eyes-a на пряка слънчева светлина, като на моделите на по-новите БМВ-та с фабрични дневни светлини?
Виждат се ясно, но не е като при най-новите модели. При тях предполагам е по-нова технологията.

- BMW trust
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320D E90
- Мечтае да кара: нещо още по-бързо
Huku написа:Виждат се ясно, но не е като при най-новите модели. При тях предполагам е по-нова технологията.
Ок мерси за инфо-то Ники, за нова няма парички...

Питам те специално за слънчево време, защото вече ме спираха 2 пъти да ми кажат, че дневните светлини изобщо не ми се виждат и ме съветват да си включа късите.

Аз съм с фабричните, които светят жълто.

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Фабричните рингове не са дневни светлини и наистина не се виждат през деня. Дори да им сложиш ярки диоди, пак могат да се заядат полицаите. На новите модели ейнджълите са направени да покриват евро-нормите за дневни светлини.
Never mistake motion for action...
- Huku
- ПотенЦял
-
Куките ги интересува дали се забелязват ясно.
С тези които сложих минах през доста полиция и досега не са ме спряли именно защото са доста ярки.
иначе гледам е пълно със самоделки и хората си джиткат
С тези които сложих минах през доста полиция и досега не са ме спряли именно защото са доста ярки.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- yordan_ichev
- кандидат ентусиаст
-
Аз движа повече от месец с LED. В града си карам с тях - разминавам се с полицайте не са ме спирали изглежда, че светят достатъчно силно, но все пак извън града си пускам къси за по-сигурно.
- kraska
- ентусиаст
-
- Кара: -ше G20 320d
На е36-та ми бях сложил SMD ангелски очи и само на тях карах постоянно около 3 години. Никога не са се заяждали за тях. Определено светеха много ярко.
Leon написа:Фабричните рингове не са дневни светлини и наистина не се виждат през деня. Дори да им сложиш ярки диоди, пак могат да се заядат полицаите. На новите модели ейнджълите са направени да покриват евро-нормите за дневни светлини.
А бе не знам един какво беше направил, ама такива диоди беше набутал на ейнджълите, че на сумрачно време като спря зад мен и ми хвърляше сянка от моята кола напред.

Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
Има едни 20 ватови, които светят адски силно, сигурно е бил с подобни.
Аз си поръчах от ebay тези, които препоръча колегата на предишната страница, че при мен левият диод сдаде багажа. Пристигнаха оня ден, 10 ватови са и нямам търпение вече да ги сложа.
Аз си поръчах от ebay тези, които препоръча колегата на предишната страница, че при мен левият диод сдаде багажа. Пристигнаха оня ден, 10 ватови са и нямам търпение вече да ги сложа.
Колеги, моята Е90 LCI, какви са разликите
от преди фейса цокъла ли само или
има и нещо друго? /12V/ са и двете
Става въпрос за хологенни фарове, а не ксенони!
Edit:
Май няма разлика, защото погрешка
си поръчах за Pre - LCI
и днес си ги сложиш
/без да свалям гуми
/ паснаха точно и
светят силно - 20W, грешка не се появи на комп.
Да видим дали ще се заяждат!
от преди фейса цокъла ли само или
има и нещо друго? /12V/ са и двете

Става въпрос за хологенни фарове, а не ксенони!
Edit:
Май няма разлика, защото погрешка
си поръчах за Pre - LCI

/без да свалям гуми

светят силно - 20W, грешка не се появи на комп.
Да видим дали ще се заяждат!
- Huku
- ПотенЦял
-
А за какво е впрочем позицията на светлините на "auto" (най-вляво), като на позиция "Къси светлини" (най-вдясно) пак се палят и гасят с двигателя?!
Става въпрос за кола без адаптивни светлини и без пакет "комфортен досъп"...
Става въпрос за кола без адаптивни светлини и без пакет "комфортен досъп"...
- yordan_ichev
- кандидат ентусиаст
-
Разликите при мен са на ауто - фаровете завиват и светят/гаснат автоматично. На режим къси светлини няма завиване и светват с двигателя.