Предно стъкло,втора употреба или ново
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Re: Предно стъкло,втора употреба или ново
batzlati написа:BMWPOWERRR_ACM написа:Оригинално или не, ако не се сложи както трябва, ще си намразите живота. Дори лека неточност ще доведе до супер грозни шумове, а може и лесно да се счупи повторно. Затова, внимавайте къде го слагате.
Абсолютно правилно![]()
И най-оригиналното от всички оригинални стъкла да се монтира , уплатненията ако не са сложени както трябва , всичко се обезсмисля. Винаги ще си личи , че е имало някаква интервенция.
За монтажа никой не пита в темата. Кажете мнения за стъкла с различни марки. От кои марки сте доволни.
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Днес ми монтираха на е65-цата Сен гобен и мисля че стъклото е супер. Излезе ми 590лв. с монтажа, само не знам колко ще ми покрият от каксото.
- sapio
- младши ентусиаст
-
- Кара: бензинояд
Митака е прав, че никой не пита за монтажа, та аз да взема да попитам, защото на едната кола искам да го сменя без зор. В смисъл, че стъклото вече е станало на шупли и срещу слънцето нищо не се вижда.
Ако може колегата да сподели след време как е монтажа, ще съм му благодарен.
Ако може колегата да сподели след време как е монтажа, ще съм му благодарен.
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Оригиналното винаги си е най-добре за мен, специално за предно стъкло. Иначе има и други марки, които произвеждат за БМВ, но там не се знае качеството дали е едно към едно с оригинала, както и за много други части.
- 90e90e
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д
- Мечтае да кара: hibrid
Има техники за залепяне на спукани автостъкла. Всичко е строго индивидуално, но все пак си заслужава едно оригинално стъкло да бъде върнато към живот. Подмяната му с "какво да е" или с "оригинално от къде да е" според мен е по-несполучливия вариант. В Русе си имаме майстор, който от години ги ремонтира и не се справя никак зле. Късмет на всички!
За да спрем да се избиваме по пътищата, трябва да се спре алкохола на мъжете и бензина на жените! Карайте така, че да стигнете!
- bELiAr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325i
- Мечтае да кара: 650i
Кобрите и другите боклуци слагат стъкла, които не могат да се мият. Малко да ти капне водица и чистачките го размазват като крем и нищичко не виждаш. Сам си представи ако е нощ и има мъгла или вали например- направо си умрял. Оригинално взимай или ново или втора.
bELiAr написа:Кобрите и другите боклуци слагат стъкла, които не могат да се мият. Малко да ти капне водица и чистачките го размазват като крем и нищичко не виждаш. Сам си представи ако е нощ и има мъгла или вали например- направо си умрял. Оригинално взимай или ново или втора.
Много подвеждаща информация. Меко казано несериозно изказване.
А точно за този ефект, има си един препарат и като си намажеш стъклото може да караш по магистралата в почти най-големия дъжд без да пуснеш чистачките. Третираш си стъклото, държи няколко месеца.
Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
- Hussyi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320D F31
Aз скоро смених челното стъкло в БМВ сервиза старото беше Pilkington 43R-001586 AS1M1244, както и всичките останали стъкла и новото дето смениха пак е от същата марка единствената разлика дето видях на новата над емблемата на БМВ има 2 веритикални черти > | | < незнам какво символизира това
Последна промяна Hussyi на 12 Яну 2016, 17:52, променена общо 1 път
- hpnotic2
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw 320d e90
- Мечтае да кара: m5
Лятото сменях в Кобра с каско към ДЗИ. Сложиха ми GUARDIAN за 350-400лв. мисля, но не съм сигурен, защото бях с възлагателно писмо. Стъклото е ок като цяло, но има ужасен паразитен шум от лявата страна над 90км/ч. Мисля че не са го сложили като хората и ще ходя като се стопли да видят какъв е проблемът.
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2