320i или 320d? Търся да купувам
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- armagedon_762002
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
Re: 320i или 320d? Търся да купувам
Защо отклонявате въпроса на човека не разбирам-той се интересува от разликата в потдръжката на 320Д и 320и
и по точно дали ниския разход на дизела ще припокрие разликата в обслужването, макар че винаги най важния фактор е на какъв екземпляр ще попаднеш
а колко вървяли то там си пише
е90 320и 2005-2007 0-100 9 сек
е90 320д 2005-2007 0-100 8.3 сек
и по точно дали ниския разход на дизела ще припокрие разликата в обслужването, макар че винаги най важния фактор е на какъв екземпляр ще попаднеш
а колко вървяли то там си пише
е90 320и 2005-2007 0-100 9 сек
е90 320д 2005-2007 0-100 8.3 сек
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
преди фейса си е 2 литра 150 коня
- armagedon_762002
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
само 2008 преди фейслифта е 170кс но всичко преди това е наистина 150 кс
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
От както карам бензин ми е едно такова спокойно, не мисля постоянно дали дизеловата ми помпа няма да се предаде някъде в Гърция или турбото ми няма да изпуши на влизане в Австрия. Надявам се си ме разбрал за какво говоря, но ако караш предимно градско си вземи дизел. Потдръжката на бензина е никаква в буквалния смисъл и разхода благодарение на новите технологии е съвсем приемлив. Лошото е че N моторите се влияят много силно от качеството на бензина. При лошо гориво(90% от горивото в Бг) си наместват аванса както им скимне и окуцяват много, като чак на следващото зареждане нещата се оправят.
- TsvetanVR
- Dicky Wolf
-
- Кара: Z4M Roadster
kronos написа:От както карам бензин ми е едно такова спокойно, не мисля постоянно дали дизеловата ми помпа няма да се предаде някъде в Гърция или турбото ми няма да изпуши на влизане в Австрия.
Е ти се изхвърли като че*ия на мокър пЕсък! Много лоши били тия дизели, бе! То за т'ва и камионите и автобусите са на дизел - 'щото постоянно се трошат.
"Ако караш градско си вземи дизел"
WTF !?
п.п. Извинявам се за по-острия тон. No hard feelings. \\//
- kronos
- ентусиаст
-
Кой е казал че са лоши дизелите, аз съм фен на съвременните дизели, но мисля че колегата няма да си взема чисто нова кола за да е сигурен в нея.
За Цветанчо специално да поясня че някои от колите ми са купувани нови, а всичките ми бмв-та до сега са вземани от немски премиум на много малко км. така че може да спиш спокойно.
На скоро се пусках с едно такова 330д като твойто, ми какво да ти кажа, срамно е мотор с толкова nm да не може да направи поне 1-2 коли на скромния ми бензинов мотор
За Цветанчо специално да поясня че някои от колите ми са купувани нови, а всичките ми бмв-та до сега са вземани от немски премиум на много малко км. така че може да спиш спокойно.
На скоро се пусках с едно такова 330д като твойто, ми какво да ти кажа, срамно е мотор с толкова nm да не може да направи поне 1-2 коли на скромния ми бензинов мотор
- neonman
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46
kronos написа:................
Еееее, недей да заблуждаваш хората така
if your car isn't scary - it's just not fast enough!
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Отивате извън темата
Факт, че новите дизели са чудесни за каране, но смисъла на темата е друг. Има разлика между това да си купиш колата нова и да си я поддържаш с мисълта, че ще я караш и да я купиш изтормозена от някой, който е знаел, че няма да я кара много като я е вадил от магазина. Не че всички карани дизели са скапани или всички бензинови са чудни, но изключенията само потвърждават правилото.
Факт, че новите дизели са чудесни за каране, но смисъла на темата е друг. Има разлика между това да си купиш колата нова и да си я поддържаш с мисълта, че ще я караш и да я купиш изтормозена от някой, който е знаел, че няма да я кара много като я е вадил от магазина. Не че всички карани дизели са скапани или всички бензинови са чудни, но изключенията само потвърждават правилото.Never mistake motion for action...
- kronos
- ентусиаст
-
neonman написа:kronos написа:................
Еееее, недей да заблуждаваш хората така...... 245 к.с дизела върви МНОГО ... до 100 го дават 6.1с
... колкото 335д-то 286кс
.....НЯМА как да вървиш с него
Прав си, объркал съм двигателите малко
- TsvetanVR
- Dicky Wolf
-
1. Не знам с кой и с к'во БМВ си се пускал, ама ако те пипна ще ти раздам от автовозите за секунди
2. Нютоните не са всичко.
3. Всеки си има различно виждане за нещата и най-добре колегата да пробва и едното и другото и да си избере сам.
4. Паля барбекюто и слагам мръвките. Весел уикенд на всички.
2. Нютоните не са всичко.
3. Всеки си има различно виждане за нещата и най-добре колегата да пробва и едното и другото и да си избере сам.
4. Паля барбекюто и слагам мръвките. Весел уикенд на всички.
Като си купуваш такава кола, коя колко харчи въобще не може да ти е критерий - просто защото една нова ксенонова крушка например ти излиза над 120 лева а не 7 лева като стария опел. Аз карам е90 320d и съм много доволен. Бензина е готин, но при по-големите двигатели, този не стига че е малък, ами и безнин ако вземеш ще стоиш последен на всеки светофар и ще си гризеш ноктите. Айде умната и със здраве.
- e_taka
- Потребител
-
- Кара: `05 E90 320D
Моля, ако е неподходяща изтрийте, просто не знам имам ли право да пускам такива линкове. Иначе днес видях тази тройка в премиум селекшъна на камор - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details . Как ви се струва, не съм ходил да я гледам, т.к. я видях преди 2 минутки и аз. От това, което чета камор е най-бездарния сервиз на света, обаче нали все пак гарантират произход, качество и т.н...
- TsvetanVR
- Dicky Wolf
-
Тази кола не е Premium Selection, а "обикновена" употребявана кола, тоест не носят никаква гаранция какво е преживяла колата и не дават никаква гаранция за напред.
Premium, ако не се лъжа, бяха само колите на до 3 годишна възраст. Иначе моята е от Premium Selection-а и съм много доволен, но не бих я вкарал в сервиза им на Камор. 
- e_taka
- Потребител
-
- Кара: `05 E90 320D
Благодаря, ама тогава защо са го лепнали това "premium selection" на снимките, тия то бива наглост, ама явно това тяхното е прекалено...
- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
Zagy написа:Май някои хора забравят, че Е90 320и е 2.2 мотора, а той върви много...
Много,много....да ти кажа не е чак толкова много...за съжаление
Въртящият момент на печката е далеч по-голям и определено си върви повече...лично мое мнение

31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3