С нов модел в клуба :)
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Vashev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Avensis 2.2 D-4D
- Мечтае да кара: E90 335d
Re: С нов модел в клуба :)
И на моята няма индикация, просто буташ ръчката напред или натискаш копчето на лостчето за да запамети съответната скорост и си махаш крака от газта.
Що се отнася за скоростите, какви пари излиза доливането или цялостната смяна(ако е нужно) на маслото? И сътоветно, къде мога да го направя, освен в Камор и Дару?
Що се отнася за скоростите, какви пари излиза доливането или цялостната смяна(ако е нужно) на маслото? И сътоветно, къде мога да го направя, освен в Камор и Дару?
AVENSIS 2.2 D-4D
- neonman
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46
пичове, има индикация бе
като натиснете лоста на темпомата , едно червено петно тръгва да обикаля по външния контур на километража , докато стигне до скоростта с която се движите в момента
и........там остава , докато не прмахнете темпомата !

като натиснете лоста на темпомата , едно червено петно тръгва да обикаля по външния контур на километража , докато стигне до скоростта с която се движите в момента

if your car isn't scary - it's just not fast enough!
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
neonman написа:пичове, има индикация бе![]()
като натиснете лоста на темпомата , едно червено петно тръгва да обикаля по външния контур на километража , докато стигне до скоростта с която се движите в моментаи........там остава , докато не прмахнете темпомата !
но си с 330d

- neonman
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46
vesko06 написа:но си с 330d
Мислиш , че има значение ли ?

if your car isn't scary - it's just not fast enough!
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
neonman написа:vesko06 написа:но си с 330d
Мислиш , че има значение ли ?
да

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Mollov написа::mhihi: нещо блея.... ако е за Е82-то, значи това което ти казвам е на 101% така...и няма индикация...
Имало индикация.. Днес го пробвах.. Както карате, натискате копченцето за темпомата и скоростта се запомня (при мен беше 50км/ч).. Пускате педала на газта и бутате лоста напред/назад - скоростта се увеличава/намалява с 1км/ч и на таблото се появява индикация

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Е къде я тая индикация.... аз две години карах колата всеки ден, и темпомата съм го ползвал постоянно... една ламБа не видях да светне по случая...
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Mollov написа:Е къде я тая индикация.... аз две години карах колата всеки ден, и темпомата съм го ползвал постоянно... една ламБа не видях да светне по случая...
Появява се на екранчето между оборотомера и скоростомера (т'ва квадратното оранжево) - изписва на каква скорост е темпоматът

vesko06 написа:neonman написа:пичове, има индикация бе![]()
като натиснете лоста на темпомата , едно червено петно тръгва да обикаля по външния контур на километража , докато стигне до скоростта с която се движите в моментаи........там остава , докато не прмахнете темпомата !
но си с 330d
Мисля че не защото е 330. Мойта е 320 и също си я има тази индикация на километража.Предполагам че зависи в такъв случай от нивото на оборудване или не знам и аз от какво.
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2