Вече с Е90
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Vashev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Avensis 2.2 D-4D
- Мечтае да кара: E90 335d
Re: Вече с Е90
Скоро ще кача снимки, днес я измих хубаво и утре ще я снимам:)
Сега трябва да оправя едно гадно виене отпред което обаче не се чува при вдигнато колело на крик и май не е лагера на главината. Което ме притеснява, защото не знам какво друго може да е!!! Също така онзи ден ми изгоря крушката на ангелските очи при десния фар:( тя се оказа, че е халогенна... Сега не знам от къде да купя евтина такава, че не ми се дават 60-70лв една крушка:(
Сега трябва да оправя едно гадно виене отпред което обаче не се чува при вдигнато колело на крик и май не е лагера на главината. Което ме притеснява, защото не знам какво друго може да е!!! Също така онзи ден ми изгоря крушката на ангелските очи при десния фар:( тя се оказа, че е халогенна... Сега не знам от къде да купя евтина такава, че не ми се дават 60-70лв една крушка:(
AVENSIS 2.2 D-4D
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Първо честито!
За виенето, си погледни гумите от вътре, да не са износени на вълни. Най често е от това.
Крушка можеш да си сложиш сам, но трябва да резнеш фасунката за да извадиш старата. Сложи си Бош 10 вата.
За виенето, си погледни гумите от вътре, да не са износени на вълни. Най често е от това.
Крушка можеш да си сложиш сам, но трябва да резнеш фасунката за да извадиш старата. Сложи си Бош 10 вата.
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Честито! Много безаварийни километри 

- Vashev
- кандидат ентусиаст
-
kronos написа:Първо честито!
Сложих със същата фасунга на 12 волта свети но не й стига силата да подкара и "очите"
AVENSIS 2.2 D-4D
- Nikolay86
- младши ентусиаст
-
Vashev написа:Сега трябва да оправя едно гадно виене отпред което обаче не се чува при вдигнато колело на крик и май не е лагера на главината. Което ме притеснява, защото не знам какво друго може да е!!!
Виенето-лагер главина,както си предположил..Както каза колегата, гумите.Накладки да си сменял скоро и кога вие при движение с ниска скорост или?
- Vashev
- кандидат ентусиаст
-
Еми това е проблемът, че вие по всяко време, но при по-висока скорост сякаш намлява, но това може да е заблуда по простата причина , че тогава и в колата е по-шумно и се заглушава конкретното виене?!
Иначе, преди малко ми купиха и после монтираха крушката за ангелските очи - 5лв е крушката
Не съм си виждал колата, но ми казаха, станало екстра 
Сега оства да си оправя и лекото потропване отпред при виещият лагер(главина) и ще е перфектна кола , тя просто ня а други забележки
Много е готина за каране, в началото ми се стори леко мудна, но като се научих да я карам и не мисля така, дори онзи ден се дръпнахме с един колега с 352tds комби, много лачена и бяхме наравно, но тогава незнаех , че имам спортен режим на автомата, мислех, че DS e съкратено директ сноу, а то било спорт, хаха. Btw tds-ката беше много готина !
Иначе, преди малко ми купиха и после монтираха крушката за ангелските очи - 5лв е крушката

Сега оства да си оправя и лекото потропване отпред при виещият лагер(главина) и ще е перфектна кола , тя просто ня а други забележки

Много е готина за каране, в началото ми се стори леко мудна, но като се научих да я карам и не мисля така, дори онзи ден се дръпнахме с един колега с 352tds комби, много лачена и бяхме наравно, но тогава незнаех , че имам спортен режим на автомата, мислех, че DS e съкратено директ сноу, а то било спорт, хаха. Btw tds-ката беше много готина !
AVENSIS 2.2 D-4D
- Vashev
- кандидат ентусиаст
-
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Честито, колега! Със здраве да си я караш и дано я запазиш в състоянието, в което си я купил.
- Vashev
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря!
Моите коли винаги са били в идеално състояние, дори като ги продавам са в по-добро от това в което съм ги купил
Моите коли винаги са били в идеално състояние, дори като ги продавам са в по-добро от това в което съм ги купил

AVENSIS 2.2 D-4D
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
- Vashev
- кандидат ентусиаст
-
- Vashev
- кандидат ентусиаст
-
Днес имах едно излизане в покрайнините на Сф и след караулката на Тракия го пробвах на макс скорост, защото нямаше никакви коли
До сега със всичките ми автомобили с 2.0 мотори ми е трябвала цялата права отсечка до разклонението за Елин Пелин, за да вдигна 190км/ч, а с тази ... тази е доооста по-напред с материала
Още посредата бях на 180-190 и останалата половина подминах 200, но уви настигнах други коли и не исках да правя глуспоти и намалих бързо! Всъщност, аз ги настигнах малко сред средата и след като се разминахме, аз пак смачках педала и до разклонението отново бях със 180
Има страхотен мотор, много е готин за магистрала!

Има страхотен мотор, много е готин за магистрала!
AVENSIS 2.2 D-4D
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Сега ако и кажеш че си учил пътно във УАСГ! 

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Vashev
- кандидат ентусиаст
-
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4