Новата 3-ка F30
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Новата 3-ка F30
Koliu написа:...Чудя се дали безформените фарове или постната задница ме дразнят повече...
определено задницата, по-точно задните стопове преди LCI-а са абсолютно недоразумение (да се изразя по-културно

Мен като ме кефи дизайна на предницата преди и след фейслифта... явно съм грешен нещо.
- gkgeorgiev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 520Д
MaXimal написа:Мен като ме кефи дизайна на предницата преди и след фейслифта... явно съм грешен нещо.
И мен си ме кефи - преди и след

Незнам дали някоѝ е присъствал на Bmw Joydrive Tour, но беше доста забавно. Тествахме новата 3-ка, 320d 184k.s. i 328i 245к.с. Пъргавичка в стилът на 3-та серия, но не беше много различна като возия от моѝта(Е90). 328цата беше лудница. Невероятно ускорение и звук за 4 цилиндров двигател. 320д ми каза пича от Бмв ,че му е дало разход сус 110км/ч 3.6
По мое мнение е добър наследник на новата тройка и се развива все в положителна страна 
М-пакета е страшен!

М-пакета е страшен!
- zidi1982
- Borbet-A-Джия
-
- Кара: E30 318is 90'
незнам кой кво мнение има и до колко е прав, но.. Е92 е уникално красива тройка.. след нея излиза Ф30.. отидох на представянето в М-кар.. и да ви кажа се разочаровах много... първо външния вид изобщо не ми харесва.. изобщо никакъв характер, агресия и каквото и да било за да ме накара да я искам тая кола.. на някои им харесва ок.. но след това идва обстойното оглеждане на сглобката и направията на колата.. ужас...
китаиски амортесиори на капака.. като отвориш капака вътре никва база а за лак да не говорим.. все едно е направена от нови интеркарски части в черен мат... инсталацията като я барнах и взе да и се размотава изолацията.. отдолу носачите задните от няква формована ламарина не масивни като едно време.. пластмасите на багажника като седнах и едната изпука нещо сигурно я счупих.. а съм 60 кила.. има вход за USB ръгам си флашката не бачка.. някво капаче имаше над скоростния лост не мога да го отворя.. след 5 минути чудене как се отваря тва... викам да не е нещо модерно и аз да не мога да го разгадая.. ама не.... след леко напъване нагоре изхвърча...
вратите не се затваряха като хората на което ми отговориха че щели да улегнат.. и тогава се отказах тотално да я гледам повече тая кола..
тва е мое мнение и наблюдения ако на някой не му харесва ще помоля просто да подмине поста ми.. за мен след Е92 тройка не е излизала.. и наблягам на Е92 понеже харесвам купетата..

тва е мое мнение и наблюдения ако на някой не му харесва ще помоля просто да подмине поста ми.. за мен след Е92 тройка не е излизала.. и наблягам на Е92 понеже харесвам купетата..
Последна промяна zidi1982 на 02 Ное 2012, 18:17, променена общо 2 пъти

0889149545 - Златан
- TurboDieselComby
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 320d Sport Line
banansko написа:Незнам дали някоѝ е присъствал на Bmw Joydrive Tour, но беше доста забавно. Тествахме новата 3-ка, 320d 184k.s. i 328i 245к.с. Пъргавичка в стилът на 3-та серия, но не беше много различна като возия от моѝта(Е90). 328цата беше лудница. Невероятно ускорение и звук за 4 цилиндров двигател. 320д ми каза пича от Бмв ,че му е дало разход сус 110км/ч 3.6По мое мнение е добър наследник на новата тройка и се развива все в положителна страна
М-пакета е страшен!
Това мероприятие на писта Лесново ли имаш впредвид?
Аз бях! Толкова спортно не бях юркал кола скоро.
- Jorata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31 Sport Line
- Мечтае да кара: 458 Italia
Здравейте пичове. Това ми е първото мнение, и живот и здраве няма да е последното.
По темата исках да споделя, че вчера тествах Ф30 320хд М-пакет. Всичко хубаво, обаче неприятно впечатление ми направиха вратите. ТрЕскат се като на Москвич. Всеки път трябваше да отварям и да засиля, за да се затвори. Дали нещо тестовата е била нефелна или си е така по принцип? Беше на 300км колата и не би трябвало да е така.
По темата исках да споделя, че вчера тествах Ф30 320хд М-пакет. Всичко хубаво, обаче неприятно впечатление ми направиха вратите. ТрЕскат се като на Москвич. Всеки път трябваше да отварям и да засиля, за да се затвори. Дали нещо тестовата е била нефелна или си е така по принцип? Беше на 300км колата и не би трябвало да е така.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
- baga
- младши ентусиаст
-
- Кара: e90 320d 163hp 2006
kaspar_ivo написа::OT: понеже не е техническа темата..
Не изглежда зле все пак е бмв... но мога а кажа само едно... вече няма индивидуалност в моделите.. всички серии са едни и същи на външен вид но в по умален/голям вариант съответно: 3-та е по малката 5-та серия а 5-та по малката 7-ма... Дизайнерите можеха да се понапънат малко повече... лично мнение не ангажирам никои с него

- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Jorata написа:Здравейте пичове. Това ми е първото мнение, и живот и здраве няма да е последното.
+1 На мен ми направи същото лошо впечатление затварянето на вратите,а и трябва да призная,че същото "трескане" наблюдавам ежедневно в моята Х6

gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- TurboDieselComby
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 320d Sport Line
Преди 2 седмици карах тестовата 328 на Камор. Иска се свикване, за да почнеш да дозираш засилката за затваряне на вратите. Някакси ги чувствам много леки.
Имаче колата е много приятна за каране. 240 коня и 6 сек от 0 до 100 в комбинация с 8 степенния спортен автомат и ако не гледаш километража вече си нагазил яко в ограниченията на скоростта.
Определено почти не се усеща че е 4 цилиндров мотора. Разхода го докарах до към 9 литра.
Имаче колата е много приятна за каране. 240 коня и 6 сек от 0 до 100 в комбинация с 8 степенния спортен автомат и ако не гледаш километража вече си нагазил яко в ограниченията на скоростта.
Определено почти не се усеща че е 4 цилиндров мотора. Разхода го докарах до към 9 литра.
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2