Бързи въпроси и отговори
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Re: Бързи въпроси и отговори
exc написа:Мисля да си махна ключалката на вратата. Трудно ли става процедурата?
Не, ама ако сложиш само пластмасова тапа няма никаква файда от гледна точка на джамбазите. Дори ще ги улесниш. Не знам защо е толкова популярен тоя мод.
Нямам идея, просто от прочетеното останах с мисълта, че би помогнало и не може да се влезе в колата.
- drago9205
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi, MHD stage 2, xHP stage 3
- Мечтае да кара: без да се ядосва
Така обаче си затваряш и вратичката в случай на авария - когато на теб ти се иска да влезнеш в колата ползвайки металният ключ.
А пък и ако някой си е наумил да ти влезне в колата винаги може да използва универсален уред за проникване с взлом - като например чук.
А пък и ако някой си е наумил да ти влезне в колата винаги може да използва универсален уред за проникване с взлом - като например чук.
Това ми е ясно, идеята е, че колата ми не е някаква ексклузивна и просто може да бъде подмината.
- Plamenv
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330xd e90
- Мечтае да кара: John Deere
Наистина беше ватата
.. пичове днес си купих 2та термостата на колата за 210лв и попитах информативно колко ще искат за да ги сменят... 200 лв
.. няма значение, аз ще си ги правя. Интересно ми е бихте ли споделили колко най-много сте вдигали с вашата бима? (И каква е тя разбира се)

- Black-Power
- младши ентусиаст
-
b00st написа:exc написа:Мисля да си махна ключалката на вратата. Трудно ли става процедурата?
Не, ама ако сложиш само пластмасова тапа няма никаква файда от гледна точка на джамбазите. Дори ще ги улесниш. Не знам защо е толкова популярен тоя мод.
Защо колега?
Последна промяна Black-Power на 06 Ное 2016, 12:04, променена общо 1 път
Stop me, if you can 

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Има такава тема, разрови се във форумаPlamenv написа:Наистина беше ватата.. пичове днес си купих 2та термостата на колата за 210лв и попитах информативно колко ще искат за да ги сменят... 200 лв
.. няма значение, аз ще си ги правя. Интересно ми е бихте ли споделили колко най-много сте вдигали с вашата бима? (И каква е тя разбира се)
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- expl0de
- младши ентусиаст
-
- Кара: e92, f30
- Мечтае да кара: M4
Ванос соленоидите само две уплътнения ли имат, или в блока има още? Едното е за да не тече масло извън двигателя, другото уплътнява да не изтича масло от кръга с високото налягане към веригата, а между входа и изходита на соленоида няма.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Трябва ли при смяна на TCU(Bluetooth) модула да има 100% съвпадение на ОЕМ номера?
- Plamenv
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330xd e90
- Мечтае да кара: John Deere
Колеги, снощи някакъв неграмотен шофьор ми е повредил предната броня. От каското ми казаха, че ще я оправят в някакъв сервиз(нямам представа кой е) и искам да ви питам имали ли сте подобна случка и ГРАМОТНО ли са ви оправили колата. Става въпрос за лев инс в Пловдив.
- daniel_e30
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 03' e46 330d
- Мечтае да кара: Bmw E34 M5
- Детайли за колата: Италиански ковчег, на пътя към възкресението си.
Колеги, искам да сложа ейнджъли на моето комби но фаровете са от преди фейса с черни среди, може ли да се преправят или да търся фейсови,ако могат да се преправят: Какво трябва да се сменя,как става ако някой е правил и т.н ? Фаровете са същите като от снимката.
С поздрави, Даниел.

С поздрави, Даниел.

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
daniel_e30 написа:Колеги, искам да сложа ейнджъли на моето комби но фаровете са от преди фейса с черни среди, може ли да се преправят или да търся фейсови,ако могат да се преправят: Какво трябва да се сменя,как става ако някой е правил и т.н ? Фаровете са същите като от снимката.
С поздрави, Даниел.![]()
Има цяла тема за това, потърси в Е90 раздела...
- daniel_e30
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 03' e46 330d
- Мечтае да кара: Bmw E34 M5
- Детайли за колата: Италиански ковчег, на пътя към възкресението си.
dextuar написа:daniel_e30 написа:Колеги, искам да сложа ейнджъли на моето комби но фаровете са от преди фейса с черни среди, може ли да се преправят или да търся фейсови,ако могат да се преправят: Какво трябва да се сменя,как става ако някой е правил и т.н ? Фаровете са същите като от снимката.
С поздрави, Даниел.![]()
Има цяла тема за това, потърси в Е90 раздела...
Благодаря колега !

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Колеги,
Я споделете ,кой може да ми удари едно рамо да управим това управление,че като гледам намотките са аут и може и платката да е .Но незнам,къде мога да го занеса да се рециклира/поправи - идеи
Я споделете ,кой може да ми удари едно рамо да управим това управление,че като гледам намотките са аут и може и платката да е .Но незнам,къде мога да го занеса да се рециклира/поправи - идеи
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- dimiturtanev
- Потребител
-
Здравейте, колеги искам да попитам ако някой, от вас се е занимавал или поне е виждал как се натяга ръчната на бмв 320д е90 2005 година, ако може да ми каже къде точно се намират жилата за натягане пак ли е като на е46 след диска или не.. И барабана за ръчната на двете колела ли е отзад или се намира някъде другаде.. Ако някой може да ми бъде полезен благодаря предварително.